Forgotten Realms'in en ölümcül silah ustası
-
Baron_Sengir
- Kullanıcı

Forgotten Realms'in en ölümcül silah ustası
Hırsız loncasında en iyi hırsızdaki yazımdan sonra bu anketi yapmaya karar verdim sizin de fikirlerinizi öğrenmek için.Kimdir arkadaşlar FR'ın kralı,kimdir yenilmez olan?Kim yer düelloda diğerini?Entreri hakkında tartışmak istediklerinizi de lütfen yazın...
Evil rises,darkness falls...
Bu bence biraz haksız bir anket çünkü drittz i görenler entreriyi işaretlemeyecektir sonuçta.. Eğer hikayelere bakacak olursak enreri drittzi üç defa yeniliyor.. Buçukluğun mücevherinde bir mirasta iki defa.... Ama bu onun drittzden üstün yanları olduğunu yadsıtmaz.. Bir defa şunu unutmayalım.. Evet karşı karşıya dövüşte drittze yeniliyor ama drittzi öldürme fırsatını pek çok defa yakalıyor... Ama bir hırsız olmasına rağmen aptalca bir dövüşme saplantısı var ve o biraz da buna yeniliyor.. Yani drittzi o kadar suçluyor ama o zayıflık asıl kendi içinde var ama bence o zayıflığı atarsak artemis entreri de drittzle yarışacak bir karakter ne kadar dövüş açısından ondan bir parça daha geri olsa bile....
-
Baron_Sengir
- Kullanıcı

Yaa evet haklısın galiba bu biraz abes bi anket oldu...Yani benim Entreri hakkında bildiklerim Silent Blade den sonra başına gelenler(Icewind Dale'ı da okudum o ayrı da)böyle olunca da Entreriye olan hayranlığım biraz kabardı.(Okusanız anlarsınız,hattaa okuyun!!)Ewt aslında Entrerinin şu düelloda yenicem saplantısı olmasa bi ihtimal fırsatını bulup öldürürdü de böyle biraz zor oluyo tabii.Aslında ben yine de Entrerinin daha korkulucak bir eleman olduğuna inanıyorum ne de olsa adam işine gelmeyen herhangi bir durumda kesip biçmekten çekinmiyo...
Hayır ikiside değil aslında. Yunott Buloth. Tanımıyorsunuz herhalde. Forgotten Realms'in daha türkçeye çevrilemeyen bir kitabındalar kendileri. Adam death Knight ve Soulslayer adında kapkara tek bir kılıç ve bir kalkan taşıyor. Yalnız adam öyle bölye diil. Adam biraz şerefli bişiy olduğu için büyü müyü yapmıyo. Direk dalıyo çat çut. Yalnız deli bişiy. MC'Gristle'a bulaşıyo. flan filan... Neyse anlatmıyayım piyasaya çıkına görürsünüz...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
-
Baron_Sengir
- Kullanıcı

Peki bu dediin death knight ın motivasyonları nasıl?Yani naapıyo ortalıkta dolaşıp önüne geleni kesiyo mu?Kralı var ondan emir mi alıyo?Öünkü kitapların baş kahramanları öyle bi lanse ediliyo ki kimse ondan daha işinin ehli değilmiş gibi..Mesela bence Zaknafein de drizzt ten iyi.Ama Zaknafeini katıınca Dantrag ı ve Uthagentel'i de katmak lazım onlar hakkında da yeterli bilgimiz yok denebilir.Ben bu anketi açtım çünkü okuduğum devam kitabında Artemis Drizzt'i uzuun bi düello sonunda indiriyodu.E şimdi siz bunu bilmediğiniz için Drizzt e oy verionuz.Ama bu drizzt biraz farklı yani isterseniz burda kasmiim,handa buluşalım anlatiim 
yok yaa öle kafasına göre takılıyo. Gristle'ın kabusu oluyo. Yazık adam ne çekiyo bundan. Hikayenin sonlarında gidip Drizzt'ten yardım istiyo adam. Drizzt bunu tuzak falan sanıp takmıyo.... flan filan (sonu çok sürpriz bitiyo am haa
)
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
-
Baron_Sengir
- Kullanıcı

-
Baron_Sengir
- Kullanıcı

FR kitaplarında asıl önemli olan pek stats değildir. Romancılık ağır basar. Yani nasıl Stephen King'in bir kitabındaki katil'in statı fln yoksa FR kitaplarında da öyledir. Yani Drizzt kitapta kendi statlarına göre abartı bir karakter biraz...