Marlong Tehdidi-Yorum konuşma vs..

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

bir süre yoktum ama oyunun açılışına yetiştim galiba...
Image
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Androner »

bu arada Illyra'nın karakteri bana baktı, kırmızılı olan benim. kimse üzerine alınmasın :evil:
Image
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Androner wrote:bu arada Illyra'nın karakteri bana baktı, kırmızılı olan benim. kimse üzerine alınmasın :evil:
Biliyoruz basına dert aldıgının farkındasın umarım.. :mrgreen: :D
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Oyunun gidişatı açısından rp lerin bu gecelik yterli oldugunu düşünüyorum yoksa oyun diğer oyuncuların istek ve dogrultusundan çıkıp onların pek etkisi olmayacak :D
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Evet kavga çıksa ruhları duymayacak :mrgreen:
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Onu geçtim Felisin bogazını kesip dwaxer in ufak kafasına atsan bile duyan olmayacak :mrgreen:
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Ben yokken oynatman için Elemdil Silverleaf'in özgeçmiş karakter yapısı. Hikaye gereği topluluğu bir yerlere sürüklemek gerekirse çekinmeden kullanabilirsin.

Code: Select all

Elemdil Silverleaf Myth Drannor* doğumlu soylu bir aileden gelmiştir. Ailenin adeti olduğu üzere Bladesinger (Swordmage) eğitimini küçük yaşlarda almaya başlamıştır. Gençlik yıllarında katıldığı macera topluluğunda tanıştığı bir cadı (Warlock) ondaki potansiyeli farketmiş ve ona kendisini bu yolda geliştirme şansını vermişti. 
Skiller: Hem büyü hem din eğitimi almıştır, insanlarla ilişkileri iyidir karşısındakini dinleyip sorunu tatlı dille çözmeye çalışır..
Kibar ve centilmendir, takım arkadaşlarını koruyabilmek adına tehlikeye girebilir.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

devrimk wrote:Ben yokken oynatman için Elemdil Silverleaf'in özgeçmiş karakter yapısı. Hikaye gereği topluluğu bir yerlere sürüklemek gerekirse çekinmeden kullanabilirsin.

Code: Select all

Elemdil Silverleaf Myth Drannor* doğumlu soylu bir aileden gelmiştir. Ailenin adeti olduğu üzere Bladesinger (Swordmage) eğitimini küçük yaşlarda almaya başlamıştır. Gençlik yıllarında katıldığı macera topluluğunda tanıştığı bir cadı (Warlock) ondaki potansiyeli farketmiş ve ona kendisini bu yolda geliştirme şansını vermişti. 
Skiller: Hem büyü hem din eğitimi almıştır, insanlarla ilişkileri iyidir karşısındakini dinleyip sorunu tatlı dille çözmeye çalışır..
Kibar ve centilmendir, takım arkadaşlarını koruyabilmek adına tehlikeye girebilir.
Tamam Devrimk... Kaç gün kadar aramızda olamayacaksın..??
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Bir iki gün daha buradayım sonra 25-26'sına kadar yokum.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Tamam o zaman gitmeden önce belirtirsen sevinirim bende ona göre senin yerine rp lerini yazmaya başlarım.
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Androner »

oyun gayet hızlı ilerliyor, daha rakam konuşmadık. bir şey konuşmadık. ne yapcaz nereye gitcez :)
Image
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Androner wrote:oyun gayet hızlı ilerliyor, daha rakam konuşmadık. bir şey konuşmadık. ne yapcaz nereye gitcez :)
Nereye gideceğiniz nasıl gideceğiniz hakkında Felis size bilgi verdi Androner :mrgreen:
Miktar ı da paladinler soramıyor sanırım para ne kadar diye direk prensib gereği :D Siz sorun Clicks sorar diyordum ben ama sormadı :-P
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Görev hakkında hiçbir fikirleri olmayan grup üyelerine elçiler gönderilmişti. Tüm maceracılar görevi bilmeselerde yüksek miktardaki ödül bazıları için ise halkına olan sorumluluk onları bu göreve itmişti. Maceracılar Sembia ya ayrı ayrı gelecek ve burada tanışacaklardı.
Ben yazılanlarda para meselesinin konuşulmuş olduğunu düşündüm. Hoş benim karakterimin de pek paragöz olmadığını ekleyeyim.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Evet görüşülmüş olarak nitelendirmiştim başta ama neyse soruldu cevap verrildi..
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Aeg...: İmmidiate action olayı bende çok var. Benim karakterin yapısı da neredeyse bunlar üsütne kurulu ki benim striker'a kaymamı sağlıyor bu özellikler. Ama başka bir başlıkta immidiate actionlar olmayacak demiştin. Bu durumda benim büyülü eşyların, powerların değişmesi gerekecek. Bunlar değişince de karakterin taktiği değişecek.

Adeta baştan karakter yaratıyormuş gibi olacağım.

Dwaxer: Benim karaterim değişmez ise benim için encounter sonunda HP regenertionım sayesinde 52'nin üstüne çıktıktan sonra "Magestic word"ini benim üsmde kullanabilirmisin. bu sayede tam olmasa da ortalama 91 HP'ye geri çıkabiliyorum.

53(Regeneration)+26(Healing surge)+12(2d6+5)=91

Tam HP olmama gerek yok zaten çünkü Bloodied olduğunda karakterim daha tehlikeli bir hale geliyor. Ama tabi 14 HP dah getirecek bedava bir yol biliyorsanız benim için sorun yok.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Post Reply