Marlong Tehdidi-Yorum konuşma vs..
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Ben yokken oynatman için Elemdil Silverleaf'in özgeçmiş karakter yapısı. Hikaye gereği topluluğu bir yerlere sürüklemek gerekirse çekinmeden kullanabilirsin.
Code: Select all
Elemdil Silverleaf Myth Drannor* doğumlu soylu bir aileden gelmiştir. Ailenin adeti olduğu üzere Bladesinger (Swordmage) eğitimini küçük yaşlarda almaya başlamıştır. Gençlik yıllarında katıldığı macera topluluğunda tanıştığı bir cadı (Warlock) ondaki potansiyeli farketmiş ve ona kendisini bu yolda geliştirme şansını vermişti.
Skiller: Hem büyü hem din eğitimi almıştır, insanlarla ilişkileri iyidir karşısındakini dinleyip sorunu tatlı dille çözmeye çalışır..
Kibar ve centilmendir, takım arkadaşlarını koruyabilmek adına tehlikeye girebilir.-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Tamam Devrimk... Kaç gün kadar aramızda olamayacaksın..??devrimk wrote:Ben yokken oynatman için Elemdil Silverleaf'in özgeçmiş karakter yapısı. Hikaye gereği topluluğu bir yerlere sürüklemek gerekirse çekinmeden kullanabilirsin.
Code: Select all
Elemdil Silverleaf Myth Drannor* doğumlu soylu bir aileden gelmiştir. Ailenin adeti olduğu üzere Bladesinger (Swordmage) eğitimini küçük yaşlarda almaya başlamıştır. Gençlik yıllarında katıldığı macera topluluğunda tanıştığı bir cadı (Warlock) ondaki potansiyeli farketmiş ve ona kendisini bu yolda geliştirme şansını vermişti. Skiller: Hem büyü hem din eğitimi almıştır, insanlarla ilişkileri iyidir karşısındakini dinleyip sorunu tatlı dille çözmeye çalışır.. Kibar ve centilmendir, takım arkadaşlarını koruyabilmek adına tehlikeye girebilir.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Nereye gideceğiniz nasıl gideceğiniz hakkında Felis size bilgi verdi AndronerAndroner wrote:oyun gayet hızlı ilerliyor, daha rakam konuşmadık. bir şey konuşmadık. ne yapcaz nereye gitcez
Miktar ı da paladinler soramıyor sanırım para ne kadar diye direk prensib gereği
Ben yazılanlarda para meselesinin konuşulmuş olduğunu düşündüm. Hoş benim karakterimin de pek paragöz olmadığını ekleyeyim.Görev hakkında hiçbir fikirleri olmayan grup üyelerine elçiler gönderilmişti. Tüm maceracılar görevi bilmeselerde yüksek miktardaki ödül bazıları için ise halkına olan sorumluluk onları bu göreve itmişti. Maceracılar Sembia ya ayrı ayrı gelecek ve burada tanışacaklardı.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Aeg...: İmmidiate action olayı bende çok var. Benim karakterin yapısı da neredeyse bunlar üsütne kurulu ki benim striker'a kaymamı sağlıyor bu özellikler. Ama başka bir başlıkta immidiate actionlar olmayacak demiştin. Bu durumda benim büyülü eşyların, powerların değişmesi gerekecek. Bunlar değişince de karakterin taktiği değişecek.
Adeta baştan karakter yaratıyormuş gibi olacağım.
Dwaxer: Benim karaterim değişmez ise benim için encounter sonunda HP regenertionım sayesinde 52'nin üstüne çıktıktan sonra "Magestic word"ini benim üsmde kullanabilirmisin. bu sayede tam olmasa da ortalama 91 HP'ye geri çıkabiliyorum.
53(Regeneration)+26(Healing surge)+12(2d6+5)=91
Tam HP olmama gerek yok zaten çünkü Bloodied olduğunda karakterim daha tehlikeli bir hale geliyor. Ama tabi 14 HP dah getirecek bedava bir yol biliyorsanız benim için sorun yok.
Adeta baştan karakter yaratıyormuş gibi olacağım.
Dwaxer: Benim karaterim değişmez ise benim için encounter sonunda HP regenertionım sayesinde 52'nin üstüne çıktıktan sonra "Magestic word"ini benim üsmde kullanabilirmisin. bu sayede tam olmasa da ortalama 91 HP'ye geri çıkabiliyorum.
53(Regeneration)+26(Healing surge)+12(2d6+5)=91
Tam HP olmama gerek yok zaten çünkü Bloodied olduğunda karakterim daha tehlikeli bir hale geliyor. Ama tabi 14 HP dah getirecek bedava bir yol biliyorsanız benim için sorun yok.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka