Thundercats film tanıtım videosu...

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Post Reply
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Thundercats film tanıtım videosu...

Post by Darkgnome »

Buraya bakıpta gelecek bir filmi görmek isteyenler hayal kırıklığına uğrayacaklar. Farklı filmlerden alınarak yapılmış bir tanıtım filmi. Böyle bir proje yok. Ama bağlantıya tıkladıktan sonraki şölen gerçekten bir sanat eseri. Olmuş bitmiş filmlere sonradan eklenen makyajlamalar ile yepyeni bir filmin harika bir tanıtımı yapılmış.

http://www.youtube.com/watch?v=fb50GMmY5nk

Kesinlikle zaman ayırmaya değer.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Müthiş yapmış arkadaş, kutlarım :clap:

İzlerken filmleri tahmin etmeye çalıştım, çoğunu tutturmuşum :D Ama tahmin edebileceğimden çok film daha fazla kullanmış. Helal vallahi, super iş çıkarmış. Bunla uğraşacak boş zamanı bulmak da zor olsa gerek :) Açıklamasını okuduysan kare kare çalışmış photoshopta. Uzun iş valla...

Sanırım kısa sarı saçlı kız Farscape'ten, çok merak ettiğim yapımlardan biridir. Dizi miymiş neymiş, ne olduğunu da tam bilmiyorum :D
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Post Reply