AlenthasLeasess wrote:Yav 64 fan var, bunların yarısı gelse bu site coşar?
Eheh hadi ya Efla'nın dediği gibi buraya üye olmayanlar olabilir aralarında. FRP adını görüp atlayanlar gibi. Hadi arkadaşlar, size güveniyorum, sitemizin reklamını en iyi şekilde yapın facebookta Bir propaganda posteri falan mı hazırlasak
Ne güzel olur...
Bu işi kim yapabilir abaca
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Bilmiyorum vallahi hayatim boyunca reklam isinden hic anlamadim. Yapmaya calistigimda da genelde yuzume gozume bulastirdim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Ben de hayran oldum da, Edmon ve Alenthas'ın deneyimlediği gibi (sanırım Catboy da deneyimlemiş) benden çok annem kullanıyor Facebook'u. Hani haberiniz olsun
Lydronk wrote:Ben de hayran oldum da, Edmon ve Alenthas'ın deneyimlediği gibi (sanırım Catboy da deneyimlemiş) benden çok annem kullanıyor Facebook'u. Hani haberiniz olsun
sadece facebook mu bazen sitede de sen zannedip annenle karşılaşıyordum.
Hadi ya? Doğrudur vallahi. Ayağınız denk alın yani o yüzden. annemse anlarsınız zaten, böyle Zagor'dan falan bahseder, Wolverine takıntısı gösterir, Jim Carrey'in hiçbir filmini sevmediğini falan anlatırsa kesin annemdir.
Lydronk wrote:Ben de hayran oldum da, Edmon ve Alenthas'ın deneyimlediği gibi (sanırım Catboy da deneyimlemiş) benden çok annem kullanıyor Facebook'u. Hani haberiniz olsun
Hiç de yazık değil be. İyi bile hatta, Facebook'a grip millet ne yapmış diye iki saat hepsini okuyacağıma, annem giriyor bana anlatıyor hepsini. Siz de annenize verin Facebook şifrenizi, çok işe yarıyor (Seni şikayet ederim ayrıca Alenthas )
yahu facebooka kendi resminizi koysanıza, ne öyle abudik gubidik resimler koyuyorsunuz, böyle bakıyorum başka milletin bayrakları filan. çekindiğiniz bir tarafınız mı var yoksa?
catboy wrote:yahu facebooka kendi resminizi koysanıza, ne öyle abudik gubidik resimler koyuyorsunuz, böyle bakıyorum başka milletin bayrakları filan. çekindiğiniz bir tarafınız mı var yoksa?
Ahaha herkes gönderme yapıyo
Mr. Frpworld oldum çıktım facebookta en azından Efla öyle belirtiyo
Thanks Mario but The princess is in another castle!!