2009 yılının en iyi oyunları

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Post Reply
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

2009 yılının en iyi oyunları

Post by catboy »

Geçen yıl başlattığım bu geleneği (umarım gelenek olması dileğiyle) bu sene de sürdürüyorum. Ama bu sefer ner bir kategori için bir anket halinde yapmayacağım. Sizlerin bu yılın en iyi pc oyunu diyeceğiniz bir oyun varsa yorumlarınızla beraber bekliyorum burada.

şu kıstaslara uyulmasını istiyorum yalnız:
- Oyun Pc'ye çıkmış olacak, aynı zamanda konsollara da tabi çıkmış olabilir ama sadece konsollara çıkmış oyun kabul edilmeyecek çünkü klavyeüstü olarak geçiyor burası yani pc oyunlarına öncelik veriyoruz.

- Bu yılın favorisi olarak gördüğünüz oyunun kategorisini (strateji, aksiyon vs.) ve size göre neden en iyisi olduğunu yazmanızı istiyoruz yani sadece oyun ismi vermeniz sayılmaz. Özellikle türünü belirmeniz önemle rica olunur.

- Oyunu neden sevdiğinizin dışında eksik taraflarını belirtirseniz daha iyi bir sonuca varacağımıza inanıyorum.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

şüphesiz Modern Warfare 2

Gelmiş geçmiş en iyi FPS oyunu diyebilirim rahatlıkla. Müthiş sinematik görüntüler, etkileyici senaryo. Bu yılın en iyi PC oyunu, tüm yılların en iyi FPS oyunu. Harika bir oyun sonu. Kendinizi rahatlıkla kaptırabileceğiniz bir oyun. Tavsiyemdir.

Aldığı saçma sapan kötü eleştrilere rağmen mükemmel bir oyun.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

"en iyi" demek fazla iddialı olabilir ama Resident Evil 5 in bu oyunlardan biri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

hepinizin malumu "horror-action" türündeki sevgili oyunumuzun bu sürümünde horror öğelerine pek rastlayamıyoruz. RE5 in kendi adına açılan başlıkta da belirttiğim gibi grafikler çok iyi, senaryo sürükleyici ve cinematicler kendini izlettiriyor. oyunun en büyük eziyetiyse pala kullanımı; palayı çektiğiniz zaman karakter hareket hareket etmiyor ve bu durum resmen adamı hayattan bezdiriyor.

bu arada gelecek yıl için başlık açmaya gerek olmadığını söyleyebilirim, 2010 un en iyi oyunu belli, starcraft 2 :D
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Diablo II : Lord of Destruction :schemes:
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Operation Flashpoint II: Dragon Rising

En gerçekçi FPS / Similasyon oyunu. Devasa haritalar inanılmaz zor oynanış şekli (Hardcore oynuyorum ve bir bölümde üç gündür takılı kaldım).
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

SacoKhan wrote:Diablo II : Lord of Destruction :schemes:
Kesinlikle katılıyorum. :D
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
Post Reply