Hükümlü wrote:Varya aslında zevkliymiş, geçenlerde sınftaki bir kızın saçını kestiğimde oldukça güzel şeyler hissetmiştim. Sanırım rage'e girmiştim ve barabar gibi bağırdım! oldukça eğlenceliyid, arada sırda içimdeki barbar ortaya çıkıyor
Saç kesmek mi? Barbarlık mı?
Daha öğrenecek çok şeyin var Hükümlü...
Sana daha level 1 barbar bile veremem üzgünüm
En son bir arkadaşla bizim odada güreşmeye başladık.
şu anda yataklardan biri kırık, duvarda bir delik var, dolabın menteşelerinden biri fena halde zarar gördü ve geriye yatan koltuğun sol kısmı yuvasından çıktı. Yerlere ve tavana zarar veremedik ya neyse...
Bu arada yanıltıcı olmamak için yalnızca erkeklerle güreşmediğimi de hatırlatmak isterim... Bazen 2 veya daha fazla bayanla da güreştiğim oldu, istediğim zaman çok sinir bozucu olabilirim ve kızların içinde bile frenzy oluşturabilirim de
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Saç kesmek mi? Barbarlık mı?
Daha öğrenecek çok şeyin var Hükümlü...
Sana daha level 1 barbar bile veremem üzgünüm
En son bir arkadaşla bizim odada güreşmeye başladık.
şu anda yataklardan biri kırık, duvarda bir delik var, dolabın menteşelerinden biri fena halde zarar gördü ve geriye yatan koltuğun sol kısmı yuvasından çıktı. Yerlere ve tavana zarar veremedik ya neyse...
Raistlin, umarım buraya geldiğinde de otelde güreş yapmaya kalkmazsın. Valla gece vakti seni kapının dışına koyarlar, bunun yanı sıra bize kırdıklarını ödetmeye kalkarlarsa kaç gün bulaşık yıkamamız gerekir bilmiyorum. Gerçi böyle bir durumda bulaşıkları sen yıkarsın. Bir barbar nasıl bulaşık yıkarmış görmek istiyorum da...
Oren_Dautry wrote:walla ben raistle bi güreşmek isterim
zevkli olur...
zuhahah!!! izlemek isterim doğrusu!!!!
ve raistlinciğim lvl 1 bir barbar istemedim zaten istememde ben sadece içimdeki barbar(berber ) ruhtna bahsettim yok canım ben kim barbar kim. ben kendi halimde bir insanım sakin sakin....
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Oren_Dautry wrote:walla ben raistle bi güreşmek isterim
zevkli olur...
Oooo tabii çok eğlenirim valla...
Yalnız uyarayım hani o hikayelerde anlatılan gözü dönmüş adamlar varya... şu deli kuvvetiyle kayaları söken insanları fırlatanlar filan... Yani onlar aslında gerçekten varlar
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Yalnız uyarayım hani o hikayelerde anlatılan gözü dönmüş adamlar varya... şu deli kuvvetiyle kayaları söken insanları fırlatanlar filan... Yani onlar aslında gerçekten varlar
tabiki en biricik arkadaşım seni tanıyoruz en azından sen olmasan yok derdim ama sen varsın darneğe ne lüzum var
Oren bence sen ketçapla güreş yap, belki elinde kalır ve vatana millete hayırlı işler yapmış olursun arkadaşım. Ölü bir ketçap herkes için makbuldür değil mi.