Sevdiği oyun müziklerini arayan ve bulamayan arkadaşlar. Sevdiğiniz oyun müziklerini (eski-yeni) bulabileceğiniz bir site mevcut. Sega Genesis, Nes, Sega Saturn gibi tarih olmuş oyun konsollarının bile efsane oyunlarının müziklerini bulabilirsiniz.
Ben bulunması en imkansız dediğim müzikleri bile buldum (Adventure of Batman & Robin, Road Rash 3D, WOW, Starcraft, Redalert2 ve daha niceleri...).
Not : Bu sitenin linkini bir zamanlar bir arkadaş daha vermişti fakat linkte başlıkta ortadan kaybolmuş bu sebeple bu linki yeniden vermek istedim. Bu siteden ücretsiz ve üye olmadan dilediğiniz kadar indirebilirsiniz hemde en yüksek kalitesi ile. İyi eğlenceler iyi şanslar .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
ff.shrine olmasaydı benim gibi oyun müzikleri hastası olan birisinin hayatı kötü sonlanabilirdi. Nes, snes, gba, sega saturn, sega genesis, neo geo, psx vs vs gibi konsollara cıkan rpg oyunların soundtracklerinin %85 ine sahibim diye düsünüyorum ama yine de ff.shrine da olmadığı gibi hic bir yerde olmayan soundtrackleri arıyorum yıllardır.
Mesela Eschalon Book I (PC), mesela Crimson Gem Saga(PSP), Der Langrisser(SNES) vs vs gibi...
Özellikle anasınıfından bu yana hastası olduğum super nintendo entertainment system icin üretilmiş Der Langrisser isimli strateji tabanlı rpg oyunun soundtraklerini tahmin edebilirsiniz kaç yıldır arıyorum
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)