Tartışma buraya nerden geldi ki şimdi?
Kim geçimsiz demiş? Kim siteden kovulmasını istemiş?
Ben arada bir şey kaçırdım ya da asıl olay forum dışında koptu. Benim için arayı doldurmak isteyen var mı?
Frpworldde neleri tartisalim?
Bence neyi tartışalım, neyi tartışmayalım ona karar vermeden önce siteye bir psikolog, ya da daha iyisi, bir psikiyatrist alalım, yarı zamanlı çalışsın. İhtiyacımız olacak gibiZaman yolculuğuyla ilgili başlıkta oldu. Benim de rüyama girdi arkadaş! Rüyamda adamın teki FRPWorld'e olur olmaz şeyler yazıyordu, ben de buna sinir olmuştum falan böyle, aaa!
Rüya da göremez miyim yav, hemen de deli damgası yapıştırdın?Lydronk wrote:Bence neyi tartışalım, neyi tartışmayalım ona karar vermeden önce siteye bir psikolog, ya da daha iyisi, bir psikiyatrist alalım, yarı zamanlı çalışsın. İhtiyacımız olacak gibiZaman yolculuğuyla ilgili başlıkta oldu. Benim de rüyama girdi arkadaş! Rüyamda adamın teki FRPWorld'e olur olmaz şeyler yazıyordu, ben de buna sinir olmuştum falan böyle, aaa!
Düzeltme yapmam gerek sanırım. Siyaset tartışılsın ama politika tartışılmasın. Politika biraz dedikoduya giriyor. Gerçi bazı politik başlıklar insanları hayal aleminden geröek dünyaya döndürebilir ama geitirisine göre çok büyük bir götürüsü var. Siyaset ise bence beyin cimlastiği ve genel kültür açısından tartışılabilecek bir konu. Lord_Feanor eski konulardan bu tarz güzel başlıkları çıkartmakta oldukça başarılı bence.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
lightflarer
- Kullanıcı

böyle düşündüğün sürece senin gibi bir sürü insanın olmasına izin verirsin, bu da insanların dünyadan aldığı zevki azaltır ve ütopik hayallerini arttırır, ki bu da ilerlememizi pek olumlu olarak etkilemiyor sanırım.Lord_Feanor wrote:her yazımda iğneleme yaptığım söylenemez. ayrıca tartışmanın anlamı karşındakine kendi düşünceni kabul ettirebilmektir, başarırsın ya da başaramazsın. ve biraz dikkat edilirse hiçbir zaman gerginliği(varsa eğer) başlatan kişinin feanor olmadığı görülecektir.
Tartışmanın anlamı iki düşüncenin zayıf noktalarını ortadan kaldırmak ve farklı düşüncelerden ortak bir mükemmellik ortaklığı çıkartmaktır, ama zamanla saçma hırsları insanın her yaptığı şeyde olduğu gibi bunda da bir ezme ve başarılı olma hırsı ortaya çıkmıştır.