Dream Theatre Konseri
-
WarlorD
- Kullanıcı

Dream Theatre Konseri
14 şubat 2004'te İstanbul CNR Gösteri Merkezi'nde düzenlenecek olan Dream Theater konseri, grubun resmi sayfasındaki açıklamalara göre haziran ayına ertelendi. Ayrıntılar için: http://www.dreamtheater.net/tourdates.php
Eh ben sırf DT için istanbula gitmeye üşenirim ama istanbullular kaçırmasın derim...
Eh ben sırf DT için istanbula gitmeye üşenirim ama istanbullular kaçırmasın derim...
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
blind daha kolay kolay gelmez
daha geçen sene burdaydılar, bi iki albüm çıkarmaları lazım
bu arada ikide kapılar açılıo dediler, 8de açıldı
iki alt grup var dediler, o da çıkmadı
offf off
yine de mükemmel bir konserdi
daha geçen sene burdaydılar, bi iki albüm çıkarmaları lazım
bu arada ikide kapılar açılıo dediler, 8de açıldı
iki alt grup var dediler, o da çıkmadı
offf off
yine de mükemmel bir konserdi
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
-
WarlorD
- Kullanıcı

yakında ankarada rockstation festivali, istanbulda rock the nations festivali olacak...
eheh blind biraz zor gibi şimdilik...
bu arada yukarda belirttiim festivallerle ilgili de topic açsam mı diorum ama şimdilik üşendim yrn gece açarım artık

bu arada yukarda belirttiim festivallerle ilgili de topic açsam mı diorum ama şimdilik üşendim yrn gece açarım artık
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
-
WarlorD
- Kullanıcı

eheh tabi ki soulforged muhteşemdir ya sevilir, sevilerek dinlenir
yeni albümde tür olarak sanctuary metal die adlandırdıkları yeni bi tarz kullanıcaklarımış.. eğer ejderha mızrağı üzerine olursa çok daha iyi olur hatta...
yeni albümde tür olarak sanctuary metal die adlandırdıkları yeni bi tarz kullanıcaklarımış.. eğer ejderha mızrağı üzerine olursa çok daha iyi olur hatta...
tabi ki açacaksın,güzel organizasyonları kaçırmak istemeyizyakında ankarada rockstation festivali, istanbulda rock the nations festivali olacak...