Lepfter Macerası (oyun ekranı)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

4. ejderimsiye baktı ve gülümseyerek kılıcından çıkan elektriklerin onu ileri itmesini izledi.

Lightning Lure
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Elemdil kılıcını hızla yere vurdu, yerden fırlayan şimşekler düşmanlarına doğru fırladı. Sonra yanındaki dragonbornla göz göze geldi, onun kendisinden başka birisiyle uğraşmasını istemiyordu.

Code: Select all

Standart action 3,4,5 nolu dragonbornlar Sword Burst Att:8 vs Ref, Dmg 1d6+6 FRPG sf.27 
Minor action 4 nolu dragon mark
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Androner »

Cüce şaman ellerinde oluşturduğu yıldırımları dragonborn 3'e doğru gönderdi.
Standart Action
Thunder Bears Warding
+7 vs. Fort
1d6 +4 hasar ve bir sonraki turumun sonuna kadar spirit'imin yanındaki dostlarım +4 dmg resistance alcaklar.
Move Action
Ruhani ayı F5'e doğru g4 üzerinden gitti (opportunity attack vermemek için)
Image
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Aramil elf ani bir hareketle sadağından yenidne iki çıkarır. Yayına sürer. Ve hedefi bulmasını diler.

Code: Select all

Two-Fanged Strike- (s105) - Hunter's Quarry(s104) ile işaretlemiş olduğum, 3 numaralı dragonborn'a saldırıyorum.
Elven Accuracy (s40)-- Eğper kaçırırsam.
Ve 3 numaralı ölürse, en yakınımdaki düşmanı işaretleyeceğim  hunters quarry ile...
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Pençe ve dişleriyle ejderhana saldırmaya devam etti.

(3 numaralı ejderhan)
Image
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Saklanacak bir yer bulamayan Argu-Zyrus, çözümü dragonborn'lardan birinin görmesini engellemekte buldu. En yakındaki dragonborna saldırırken, yerden yaratığın suratına fırlatıp görmesini engelleyebileceği bir şeyler aradı.

(4 numaralı dragonborn'a, sand in the eyes)
Image
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Kaddim kılıcından çıkan elektrikleri dragonbornun tüm vücudunde hissetmesini sağladı.
Atack:25 Hit:1d6+5=10

Elemdilin kılıcından çıkan şimşeklerden tüm dragornbornlar nasibini aldı.Ama içlerinden biri(3nolu dragonborn) diğerlerinden farklı bir şans elde etmişti. Bu güçlü savaşçının karşısında daha fazla durmaycaktı. Kanlar içinde yere devrildi.
Atack:23 hit:1d6+6=11

Herkesden çıkan yıldırımlar,şimşekler ile etraf birden daha da aydınlandı.Dradin dragonborna saldıracakken birden yere yığıldıgını farketti ve yıldırımlarını diğerine yolladı(4)
Atack:23 Hit:1d6+4=10

Aramil sadağından çektiği oku direk düşmanının vücuduna gönderdi.(4)
Atack:25 Hit:1d10+5=14

Lareena önünde ölen düşmanının üzerinden atlayıp diğer dragonbornun üzerine atladı ve pençelerini geçirdi.
Atack:22 Hit:1d8+4=11

Argu ise rakibini kör etmeyi başardı ve kılcını yaratığa geçirdi.ve dragonborn yere devrildi.
Atack:22 Hit: 1d6+3=8

Tek kalan dragonborn gerisin geriye kaçmaya çabaladı fakat arkasından gelen elf okları ile kendini yerde buldu. Biraz öç alır gibiydi elfler. Diğerlerine dönüp hesap verir gibi kaçmasına izin veremezdik dediler.

Image

X işaretinin olduğu yer dragonbornun cesedinin olduğu yer ve siz mağaranın dışındasınız burası girişten itibaren başlayan kısım ve leş gibi bir koku geliyor burnunuza. Ölü ceset kokuları olduğunu anlayabiliyorsunuz. Duvarlar hafif nemli vee mağaranın içinde hafif bir esinti ve zor duyulabilen bir su sesi gelmekte.
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

"Ã?nden ben giderim, içeride dikkatli olmak gerek."1

D4'e gitti.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Elemdil eliyle diğerlerine sus işareti yaparak sessizce Kaddim ile birlikte ilerlemeye başladı.
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Argu-zYrus, elinden gelidğince yavaşça, sessizce, gizlene gizlene grubun geri kalanınını takip etti.
Image
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Edmond wrote:"Ã?nden ben giderim, içeride dikkatli olmak gerek."1

D4'e gitti.
Kaddim D4 noktasına geldiğinde ayağının ucunda birşeylerin hareket ettiğini farketti. Daha sonra bunun bir örtü olduğunu anladı ve kaldırdığında derince bir kuyu ve dibindeki ölüleri görebiliyordu.(kuyu düştüğünde öledürebilecek kadar derin)

Image
Not: Ã?rtü B ve C deki 1,2,3,4 ü kaplayacak boyuttaydı fakat çukur gördüğünüz boyutta!
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

"Sanırım şanslıydım."

Eliyle alnındaki teri sildi. Garip bir görüntüydü aslında.

"Eh, daha derinlere gitmek için önden gitmeye çok ısrarlı değilim."

Kim gitcek diye merakla bakıyordu.

-Freddie Mercury
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

"Hm..." deyip çenesini kaşıdı Argu-Zyrus.

"Bir tane tuzak varsa, daha fazlası da vardır. Biri benim hemen arkamdan yürüsün ve beni korusun, ben önden gidip tuzak var mıymış, yok muymuş bakarım..." dedi ve grubun önüne düştü. (perception)

"Ee, kim dipsiz bir kuyuya düşersem beni kurtarmaya çalışacak?"
Image
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Argu-Zyrus'un sözleri üzerine Lareena gidip onun bacağına tosladı. Böylece o ilerlerken arkadan kendisine destek olacağını söylemek istiyordu. Kedi gözlerinin ve kulaklarının olası tehlikeleri algılayabileceğini düşünüyordu. Hem Argı düşse bile onu dişleriyle yakalayıp kenara çekebilirdi.

Sabırsızlığını belli etmek için sağ patisi ile yeri eşeledi.
Image
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Argu önde olmak üzere ilerleyen grup sola doğru döndü ve ilerde solda bir zindanın olduğunu ve içeriden seslerin geldiğini farkedebiliyordu. Bekledikleri gibi başka bir tuzak şu ana kadar çıkmamıştı.

Image

*Zindan gibi çizmeye çalıştım orayı ama pek olmadı sanırım.. Giriş tek bir kişinin geçebileceği şekilde görebildiğiniz gibi.. Mavi K ile yazılı olanın bir goliath olduğunu diğer yeşillerin ise insan olduğunu ve perişan durumda olduklarını görebiliyorsunuz. Ayrıca etraf leş gibi insan ölüsü kokarken dragonbornlar bundan hiç rahatsız olmuyormuş gibi kendi aralarında muhabbet ediyorlar. Goliathın yeni işkence gördüğü vücudundan süzülen kandan belli oluyor.
Post Reply