İstimbol (oyun)
"Ha ha! Evet sevgili dostum, kısa günün kârı. Al anlaştığımız akçeler." diyen Hüseyin kaptana doğru bir kese fırlattı.
"Kusura bakmayın gençler, eski alışkanlıklar kolayca kaybedilmiyor." diyerek pazusundaki dövmeyi gösterdi.
Kahramanlarımız kalabalık korsan topluluğu karşısında direniş göstermediler. Geminin ambarına zincirlendiler, kendileri gibi dört forsa daha vardı burada zayıflıktan avurtları çökmüş zavallılar.
"Ahhh... Ben de sizin gibi gençtim buraya tıkıldığımda. Neyse sayenizde vardiyalar azalır bari." diyerek öksürmeye başladı bir tanesi.
Not: Düştüğünüz zor durumdan dolayı her birinize birer şans kartı.
"Kusura bakmayın gençler, eski alışkanlıklar kolayca kaybedilmiyor." diyerek pazusundaki dövmeyi gösterdi.
Kahramanlarımız kalabalık korsan topluluğu karşısında direniş göstermediler. Geminin ambarına zincirlendiler, kendileri gibi dört forsa daha vardı burada zayıflıktan avurtları çökmüş zavallılar.
"Ahhh... Ben de sizin gibi gençtim buraya tıkıldığımda. Neyse sayenizde vardiyalar azalır bari." diyerek öksürmeye başladı bir tanesi.
Not: Düştüğünüz zor durumdan dolayı her birinize birer şans kartı.
Carlos olanlara anlam verememişti. Kasabada huzursuzluk çıkaranı uzaklaştırırlar. Carlos sitemkarca "Neden saldırmadınız? Elim baltamda hazır bekledim. Burada böyle köle gibi çalışacğımıza ölsek daha iyidi" dedi. Sonrada tek başına savaşmaya neden cesaret edemediğine yakınarak söylendi.
Biraz söylendikten sonra aklına talihsiz mucit Zmirnoff geldi.
"Hey mucit! şurdan kurtulmamızı sağlayabilir misiz? Ambarı elimize geçirirsek bir şansımız olabilir."
Biraz söylendikten sonra aklına talihsiz mucit Zmirnoff geldi.
"Hey mucit! şurdan kurtulmamızı sağlayabilir misiz? Ambarı elimize geçirirsek bir şansımız olabilir."
Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
"Susun, buradan çıkmak çocuk oyuncağı, ama şu an açık umman içindemiyiz bilemem, ona göre bir plan yapmalıyız, şu yıldırımcı, peri olup buradan kurtulabilir, görünmeden bakıp gelsin açık denizde miyiz diye ,?" dedi ozan yılgın bir hal içindeydi,
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
"Lanet olsun, kurtarın beni."
Zincirleri zorladı (atletizm), bir yerde mahsur kalmak, ölümden farksızdı.
Atletizm 3z6+8= 18 başarısız
"Ã?abuk peri olun ateş olun, kurtarın beni."
Yüzünden çok acı çektiği anlaşılıyordu. Bir süre daha öyle kalarsa kafasını duvarlara vurarak ölecekti muhtemelen.
Zincirleri zorladı (atletizm), bir yerde mahsur kalmak, ölümden farksızdı.
Atletizm 3z6+8= 18 başarısız
"Ã?abuk peri olun ateş olun, kurtarın beni."
Yüzünden çok acı çektiği anlaşılıyordu. Bir süre daha öyle kalarsa kafasını duvarlara vurarak ölecekti muhtemelen.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Sayler birden ufalarak periye dönüştü. Sonra arkadaşlarının zincirlerini kırabilmek için yıldırımlarını kullanmayı düşünsede yıldırımın onlarada hasar verebileceğini düşündü. Kimseye görünmeden nerede oldugumuza bakıyorum..
Algı 3z6+5= 18 başarılı, bundan sonra gizlenmelere +2 avantaj
Algı 3z6+5= 18 başarılı, bundan sonra gizlenmelere +2 avantaj
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

.
Zmirnoff:
Herkesin kilitlerini açtıktan sonra fısıltıyla, "bir filika çalabilir ve binebilirsek, ben Ã?esvabım, yani zırhımın enerjisini kullanarak sandalın daha hızlı gitmesini sağlayabilirim sanıyorum. Siz bir etrafı kolaçan edin bakalım, ortam müsait mi?" Ardından Ã?esvabın bacak hızlandırma sistemini kullanarak, sandalın kıçına hızlı ittirici bir mekanizmayı nasıl yapacağını düşünüp hesap etmeye başlar.
.
Zmirnoff:
Herkesin kilitlerini açtıktan sonra fısıltıyla, "bir filika çalabilir ve binebilirsek, ben Ã?esvabım, yani zırhımın enerjisini kullanarak sandalın daha hızlı gitmesini sağlayabilirim sanıyorum. Siz bir etrafı kolaçan edin bakalım, ortam müsait mi?" Ardından Ã?esvabın bacak hızlandırma sistemini kullanarak, sandalın kıçına hızlı ittirici bir mekanizmayı nasıl yapacağını düşünüp hesap etmeye başlar.
.
" Afederin Adam-ı Demir, Nereden tedarik edeceksin elinde hiçbir şey olmadan. Ã?nce eşyalarımızı almak zorundayız. Sazomsız bir yere gitmem."
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Boynunu kütürdeterek:
"Özgürlük gibisi yok..."
Diye mırıldandı.
Daha sonra kapının yanında bir yere gizlendi ve içeri giren ilk korsanın boynuna atlamak için hazır beklemeye başladı.
Gizlenme: 3z6+13+(2)= 27 başarılı
"Özgürlük gibisi yok..."
Diye mırıldandı.
Daha sonra kapının yanında bir yere gizlendi ve içeri giren ilk korsanın boynuna atlamak için hazır beklemeye başladı.
Gizlenme: 3z6+13+(2)= 27 başarılı
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Sayler ambardan çıkmaya çalışırken yakalandı, hemen insan formuna dönüşüp karşısındaki korsanı gafil avladı ve bayılttı.
Carlos ve Alperen nöbet değişimi için gelen iki korsanı etkisiz hale getirdiler.
Carlos ve Alperen nöbet değişimi için gelen iki korsanı etkisiz hale getirdiler.
Last edited by devrimk on Thu May 13, 2010 6:35 am, edited 1 time in total.
.
Zmirnoff arkadaşlarının nöbetçileri avladığını görünce, "şu eşyalarımızı, zırhımı, silahımı nereye saklamışlardır acaba?" diyerek kendisi de araştırmaya çıkar.
Ã?aktırmadan arama, tarama ve bulma yapmaya çalışır.
Ayrıca bir patlayıcı madde bulursa da fena olmazdı doğrusu
Algı: 3z6+6= 20 başarılı
Zmirnoff arkadaşlarının nöbetçileri avladığını görünce, "şu eşyalarımızı, zırhımı, silahımı nereye saklamışlardır acaba?" diyerek kendisi de araştırmaya çıkar.
Ã?aktırmadan arama, tarama ve bulma yapmaya çalışır.
Ayrıca bir patlayıcı madde bulursa da fena olmazdı doğrusu
Code: Select all
(gerekirse şans kartı kullanıyorum!)