Arena Adası .... (OYUN)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Edmond

"Gebertin şu pisliği"

Dedi, ve kıpırdamadan bekledi o tünemiş salağın da ölmesini.

Defans 12 tık!
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
fmc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fmc »

Etbern'in yanından ateş topu hızla kulübeye doğru gitti. Oku gerili bir şekilde kulübeyi hedef alan Etbern, yanmaktan kurtulan bir Ork olursa, anında onu olduğu yere mıhlayacaktı. O sırada grubun büyücülerine dönerek "Biri şu barikatı alıp atsın kenara. Bir an önce Ed'in köprüyü geçmesi lazım. Körlerken işlerini bitirelim. Sakat kalanı da konuştururuz."

atak 5 tık (x3-1) 14
hasar 7 tık (x2+3) 17
Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Androner »

saklanmamanın faydası yok, size ruhları kızdırmayın demiştim.
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
2.Tur:

Aegron senin attığın ateş kulübenin penceresinin pancuruna çarparak küçük bir yangın başlatır ama alevler içeri girmez.

Etbern, sen ateşe hazır bekledin ama düşmanların hiçbiri kendini göstermedi.

Orklar kendini göstermiyor. şamanın duaları uzaktan gelen mırıltılar gibi belli belirsiz hissediliyor sadece. Pozisyon değişmedi.

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Aegron Cadıya baktı ve
"şu barikatı kaldırabilecek bir büyün varmı?" diye sordu.
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

"Ne yazık ki barikatı yıkacak bir büyüm yok. Ama sanırım bir şeyler deneyebilirim, değil mi?"

Konsantre olarak sağ elini havaya kaldırdı, durduğu kayanın arkasından iyi siper aldığını biliyordu. Sonunda kadim kelimeleri neredeyse bir fısıltı gibi söyledi.

"ALINK!"

* kulübeyi yıkmaya çalışmak için 12 tık, yapabilirsem şimşeği çatıya denk getirip kafalarına düşürmeye çalışıyorum.
Image
fmc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fmc »

"Edmond! Sen git ben seni korurum orklardan. Eğer yaklaşırsan barikata bir büyü biliyorum sana (x5) zıplama yeteneği kazandırabilirim. Uzaktan icabına bakamayacağız bunların."
Bildiği Zabum büyüsüyle Edmond'u barikattan atlatabilirdi. Edmond ilerleyene kadar yayı gergin bir şekilde kulübeye nişan almıştı. Eğer biri bir hamle yaparsa onu mıhlayacaktı.

atak 5 tık (x3-1) 14
hasar 7 tık (x2+3) 17
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

"Vallaha mı lan!"

Savaştan uzak kalmayı pek istemiyordu aslında. O yüzden pek hoşuna gitmiyordu bu durum.

Ve gözünü kan bürümüş bir şekilde koşmaya başladı. Koştu, koştu, barikata yaklaştığında büyünün etkisiyle havalanıp, doğrudan düşmanının kafasına düşmeyi planlıyordu.

(Normalde Charge Attack'tan önce zıplanılabiliyor ya, işte öyle bir şey.)

9 tık, koşarak gidicem çarem yok başka, iki tur yolda harcarlar beni. 11-4'e kadar. Sonra 2 tık zıplamaya yatırdım, 5 ile çarpılıyorsa eğer 10 tık yatırmış olurum. Bu da 7-6'ya zıplamaya yeter sanırım. Sonra kalan tek tıkımla kafasına baltayı indiriyorum.

Koşarken ARGGGGHHH gibi kusmaya yakın sesler çıkarıyorum, belki gerek kalmaz korkar kaçar diye.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Savaşçı arkadaşına bağırdı. Korkma onları tekrar kör edebilirim.
"Tek basına bir şimşek faydalı olmaz belki ha!" dedi Aegron gülerek cadı ya. Sonra gür sesiyle korkutucu bir tonda büyülü gelimeleri haykırdı.

"ALINK!!"
"DAha ne kadar dayanabileceğinizi zannediyorsunuz siz" diye bağırdı orklara. Bunu söylerken gülüyodu. Sonra cadı ya döndü
"sende gitmelisin savaşçının yanında istersen seni hızlandırabilirim."
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Androner »

şimşeğin ve yağmurun ruhu, bana güç katın...
diye bağıran şaman savaşçının arkasından köprüye doğru koştu.
Image
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Androner »

9 tık koşmaya, 3 tık defans
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
3.Tur

İki büyücünün yolladığı yıldırımlar kulübeye isabet ediyor. Ufak yangınlar çıkarıyor ve yaptığı gürültüyle belli ki içerdeki orkları korkutuyor, askerlerin haykırmasına, dua ve küfür etmelerine sebep oluyordu.

Ethbern, yoldaşı savaşçıya 1 tur boyunca sıçrama yeteneğini olağanüstü hale getirecek büyüyü yapar. Edmond elinde büyük baltasıyla koşar koşar ve köprüyü tıkayan barikatın üzerinden kolayca sıçrayarak yerde yatmakta olan yaralı orkun yanına düşer. Saldırmak istese de enerjisi yetmez.

Tepeden üstüne gülle gibi birinin geldiğini gören (pardon görmedi de Edmond'un nara atışından ve kalkana hafifçe çarpan baltasından anladı) ağır yaralı ork (ki bu ork kanamadan ötürü 2 turda 2 can daha kaybetmiştir) silahlarını atarak "Aah, teslim oluyorum acıyın bana!" diye yalvarır.

Thanmarn "9 tık koşmaya, 3 tık defans" barikatın dibine kadar koşmuştur. Defansı: 9+3+8=20 (koşma: -x1, barikat:+8 )

not: kulübenin ardındaki adamları sadece Edmond görebiliyor!

Image

Last edited by dwaxer on Wed May 12, 2010 1:44 am, edited 2 times in total.
fmc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fmc »

Etbern yayı gergin bir şekilde barikatın dibine gidip siper alır. Buradan daha iyi alan kontrolü vardır. Tüm orklar kör olacağı için bir tehdit unsuru olmadığı için fazla güvenir kendine.

9 tık koşarak (5,11) karesine gitmek için
3 tık fiziksel defansa (10+x3(-1)) 18
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Kendisini yeni bir büyü yapmak için hazırlamış olan kız, aniden durdu.

"Ne dersiniz belki de canını bağışlamalıyız. Bize yardımcı olabilirler..."
Image
fmc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fmc »

Etbern kıza döndü ve "Biri teslim oldu daha. Onu indirmeyiz o zaman. Diğerlerinin icabına bakalım." diye haykırdı. Amacı yerde yatanı biraz olsun rahatlatmak ama diğer Orklara korku salmaktı.

Code: Select all

Yukarıdaki aksiyonum hala geçerlidir.
Post Reply