İllüzyon ateş duvarı yarım saatten fazla orada kalır. Orklardan ses seda kesilmiştir. Ortalık yatıştıktan sonra iki ölü dışında bütün orkların kaçtığını anlarsınız.
Ethbern İz Bulma:2d6+4=8
Orklar koşarak kaçtığı ve derin iz bıraktığı için Ethbern"in ayak izlerini sürmesi mümkün gözükmektedir. Görünüşe göre bataklığın üst kısımlarına doğru gitmişlerdir.
Etbern izleri fakettikten sonra nasılsa onlardan daha hızlı oldukalrı için kulübeyi ve ölü orkları araştırıp yola çıkmak istedi.
"şu kulübeye ve Orkların üzerine bir bakalım bir şeyler var mı? Sonra vkit kaybetmeden hemen takip etmeliyiz bence de. Onlar varmak istedikleri yere varamadan yakalamalıyız. Ama Ed, lütfen birini bu sefer sağ bırakalım ki konuşsun." dedi. Son cümleyi gülerek söyledi. Edmond'un son halmesi onu çok etkilemişti.
.
İzleri takip etmeye karar verdiniz ve birkaç saatlik bir yürüyüşten sonra bataklığın kıyısına vardınız. Zemin çamur değil adeta sulak çamur. Su seviyesi dize kadar devam ediyor. Tabii artık izler belli olmuyor ama kırık ağaç dalları vs gibi ikincil ip uçlarından iz takibi yapılması da zor da olsa olanaklı. Bataklığın derinliklerinden çeşit çeşit ürkütücü sesler gelmektedir.
Devam mı, yoksa artık size daha yakın gözüken yanardağa mı gitmeyi tercih edersiniz?
"Bataklıkta dizimize kadar çamur içinde yürümek zorunda değiliz, eğer hep birlikte el ele tutuşursak, bizi bu çamurun üzerinden yürütecek bir büyü yapabilirim."
Yavaşça içini çekti, konusu kapanmıştı ama ork şamanın boğulmuş olması kendisini çok üzmüştü...
Illyra wrote:"Bataklıkta dizimize kadar çamur içinde yürümek zorunda değiliz, eğer hep birlikte el ele tutuşursak, bizi bu çamurun üzerinden yürütecek bir büyü yapabilirim."
Yavaşça içini çekti, konusu kapanmıştı ama ork şamanın boğulmuş olması kendisini çok üzmüştü...
Cadı Dweta"nın yaptığı büyü ile elele tutuştuğunuz müddetçe (el ele şart değil aslında, birbirini tuttukça diyelim) suya çamura batmadan, sanki sert bir zeminde yürüyormuş gibi seyahat edebildiniz. Bir müddet sonra kocaman bir ağaç dikkatinizi çekti. Ağacın üzerinde cesetler baş aşağı şekilde yerden 1,5, 2 metre kalana kadar sallandırılmıştı!
Zaten kötü kokan bataklıkta böyle bir manzara hiç de hoş değildi. İyice yaklaştığınızda bu asılı cesetlerin, sizinle köprü başında mücadele etmiş olan orklar olduğunu anladınız. Komutan Krugx ve şaman Lubal"ın kesik boğazlarından akan siyah ork kanı bataklığın çamurlu sularına karışıyordu.
Derken bu orklardan, asker olanlardan biri gözlerini açar. Belli ki onu öldürüp değil de canlı canlı asmışlar ağaca. "İmdaaat, imdat; maceracılar beni kurtarın ne olur! Ã?abuuk çabuk olun, beni kurtarın size rehberlik ederim, uşaklık ederim, kurtarın beni ne olur!" diye yalvarır sizi farkedince. Bacaklarından bağlanarak aşağı salınmasına ek olarak kolları da arkadan bağlanmıştır, kendini çözmesin diye.
.
Last edited by dwaxer on Mon May 17, 2010 11:58 pm, edited 1 time in total.
Aegron Linwelin wrote:"Ã?nce bize herşeyi anlat neyin nesisiniz neyi koruyorsunuz ve şu kristal nerede?"
"Konuşmaya vakit yok! Ã?nce beni kurtarın, söz veriyorum ne isaterseniz anlatacağım ama önce burdan uzaklaşmamız gerekiyor!" diye bağırır korku halindeki orc.
Ã?elimsiz Orc:
"Bakın sizi engelleyemedik diye bizi Liderimiz ölüm cezasına çarptırdı. Buraya timsahlara yem olalım diye bırakıldık. Lütfen timsahlar gelmeden beni kurtarın da kaçalım buradan, imdat noolur?"