İstimbol (oyun)
.
Zmirnoff:
"Arkadaşlar anlaşılan açık denizdeyiz; filikaya binip kaçma fikrimi uygulayacaksak bu geminin ambarında bir patlama filan ile koca bir delik açalım ki batsın hergeleler, veya dümeni de bozabiliriz, evet ben yapabilirim bunu, dümen mekanizmasını bozabilirim... Tabii eğer direk kaptanı esir alıp, gemiyi ele geçirelim diyorsanız başka?"
.
Zmirnoff:
"Arkadaşlar anlaşılan açık denizdeyiz; filikaya binip kaçma fikrimi uygulayacaksak bu geminin ambarında bir patlama filan ile koca bir delik açalım ki batsın hergeleler, veya dümeni de bozabiliriz, evet ben yapabilirim bunu, dümen mekanizmasını bozabilirim... Tabii eğer direk kaptanı esir alıp, gemiyi ele geçirelim diyorsanız başka?"
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Carlos bu anı bekliyordu. Kılıcını havaya kaldırdı ve "Yaşasın tam bağımsızlık! Flikayla birlikte gemiyide alalım. Böylece çok iyi birer korsan olabiliriz." dedi. Anlaşılan filikayla yetinemiyor geminin tamamını istiyordu. Gemiyi ele geçirdiklerinde onlara kimse engel olamazdı.
Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Gizlice filikayı arıyor, eğer buluyorsam içine girip üzerine muşambasını örtüp içine yatıyorum.
Algı 3z6+5= 12 başarısız.
şans kartı: 3z6+5= 14 başarısız
Algı 3z6+5= 12 başarısız.
şans kartı: 3z6+5= 14 başarısız
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
.
Zmirnoff, dümen dairesine giderek, dümene sabotaj yapar. Böylece gemi yön değiştiremeyecektir. (Yeniçeri olan arkadaşı da yanıma almaya çalışıyorum, bir terslik olursa yardımcı olsun diye)
Daha sonra da filikayı indirip gemiden kaçacağız.
Kaçarken görünmemek için dikkatli olmalıyız:
Gizlenme: 3z6+3+(2)= 10 başarısız
şans kartı 3z6+3+(2)= 18 başarılı
Zmirnoff, dümen dairesine giderek, dümene sabotaj yapar. Böylece gemi yön değiştiremeyecektir. (Yeniçeri olan arkadaşı da yanıma almaya çalışıyorum, bir terslik olursa yardımcı olsun diye)
Daha sonra da filikayı indirip gemiden kaçacağız.
Kaçarken görünmemek için dikkatli olmalıyız:
Code: Select all
şans Kartışans kartı 3z6+3+(2)= 18 başarılı
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Zmirnoff'un yanında o da sürekli.
(Cidden çok kıtım bu işlerde ya, yapacak hiçbir şey bulamıyorum.)
Albaran (değişik telafuzları mümkün) çıt çıkarmamak için elinden geleni yapıyordu.
Gizlenme.
(Cidden çok kıtım bu işlerde ya, yapacak hiçbir şey bulamıyorum.)
Albaran (değişik telafuzları mümkün) çıt çıkarmamak için elinden geleni yapıyordu.
Gizlenme.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Güverteye tam çıktıkları anda
"Hüseyin'in düşündüğü kadar aptal değilmişsiniz!" diye kaptanın gür sesini duydular.
"Eh... Madem öyle sizi öldürmek zorundayım. Saldırın! Köpekler güvertemiz kan dolacak!"
Kaptan:
"Turanlardan nefret ettiğimi söylemiş miydim?"
Ã?ektiği iki tabancasını Alperen'e doğru ateşler. Alperen yediği mermilerle kanrevan içinde yere yığılır.
Fiziksel saldırı 3z6+15= 25 (-13 F.S. -2 D.)= 10 + 21 hasar = 31 Alperen'e
Kaptan yardımcısı Cüce
"Bende perileri hiç sevmem!" dedi ve çektiği palasını Sayler'e doğru savurdu. Pala geniş bir kavis çizerek etrafı kana buladı.
Fiziksel saldırı 3z6+10= 19 (-9 F.S.)= 10 + 12 hasar = 22 Sayler'e
Kaptan yardımcısı Serbars anormal yüksek bir sesle kükredi! Zmirnof ve Carlos'un stresten elleri ayakları titreyeyazdı.
Yıldırma: 3z6+10= 19
Zmirnoff beşeri münasebet: 3z6+6= 17 başarısız. -2 saldırılarına ceza
Carlos beşeri münasebet: 3z6+2= 11 başarısız. -2 saldırılarına ceza
Sayler beşeri münasebet: 3z6+12= 22 başarılı.
Merd-i beşeri münasebet: 3z6+12= 24 başarılı.
Ã?akallar gibi dövüşmeye alışmış korsanlar hemen düşmanlarının etrafını sardı. Her birine üç korsan düşüyordu.
Korsanlar saldırı 3z6+4+(Y. 2d6)= 21 (-2 F.S. -10 D.)= 9 + 11 = 20 hasar Zmirnoff'a
Korsanlar saldırı 3z6+4+(Y. 2d6)= 14 (-11 F.S. -2 D.)= 1 + 11 = 12 hasar Carlos'a
Korsanlar saldırı 3z6+4+(Y. 2d6)= 12 (-7 F.S. -2 D.)= 3 + 11 = 14 hasar Merd-i'ye
Alperen, Can: -6 (Baygın)
Sayler, Can: 2 (Sersemlemiş -4 bütün savunmalarına)
Zmirnoff: 4 (Sersemlemiş -4 bütün savunmalarına, -2 saldırılarına ceza)
Carlos: 13 (-2 saldırılarına ceza)
Merd-i: 10 (Sersemlemiş -4 bütün savunmalarına, -2 saldırılarına ceza)
F.S. Fiziksel Savunma
D. Dayanıklılık
Y. Yardımlaşma
"Hüseyin'in düşündüğü kadar aptal değilmişsiniz!" diye kaptanın gür sesini duydular.
"Eh... Madem öyle sizi öldürmek zorundayım. Saldırın! Köpekler güvertemiz kan dolacak!"
Kaptan:
"Turanlardan nefret ettiğimi söylemiş miydim?"
Ã?ektiği iki tabancasını Alperen'e doğru ateşler. Alperen yediği mermilerle kanrevan içinde yere yığılır.
Fiziksel saldırı 3z6+15= 25 (-13 F.S. -2 D.)= 10 + 21 hasar = 31 Alperen'e
Kaptan yardımcısı Cüce
"Bende perileri hiç sevmem!" dedi ve çektiği palasını Sayler'e doğru savurdu. Pala geniş bir kavis çizerek etrafı kana buladı.
Fiziksel saldırı 3z6+10= 19 (-9 F.S.)= 10 + 12 hasar = 22 Sayler'e
Kaptan yardımcısı Serbars anormal yüksek bir sesle kükredi! Zmirnof ve Carlos'un stresten elleri ayakları titreyeyazdı.
Yıldırma: 3z6+10= 19
Zmirnoff beşeri münasebet: 3z6+6= 17 başarısız. -2 saldırılarına ceza
Carlos beşeri münasebet: 3z6+2= 11 başarısız. -2 saldırılarına ceza
Sayler beşeri münasebet: 3z6+12= 22 başarılı.
Merd-i beşeri münasebet: 3z6+12= 24 başarılı.
Ã?akallar gibi dövüşmeye alışmış korsanlar hemen düşmanlarının etrafını sardı. Her birine üç korsan düşüyordu.
Korsanlar saldırı 3z6+4+(Y. 2d6)= 21 (-2 F.S. -10 D.)= 9 + 11 = 20 hasar Zmirnoff'a
Korsanlar saldırı 3z6+4+(Y. 2d6)= 14 (-11 F.S. -2 D.)= 1 + 11 = 12 hasar Carlos'a
Korsanlar saldırı 3z6+4+(Y. 2d6)= 12 (-7 F.S. -2 D.)= 3 + 11 = 14 hasar Merd-i'ye
Sayler, Can: 2 (Sersemlemiş -4 bütün savunmalarına)
Carlos: 13 (-2 saldırılarına ceza)
Merd-i: 10 (Sersemlemiş -4 bütün savunmalarına, -2 saldırılarına ceza)
F.S. Fiziksel Savunma
D. Dayanıklılık
Y. Yardımlaşma
.
Zmirnoff silahına bile davranmamaıştı, ağzından kan tükürerek güldü: "HAHAHAHA HA!! Sizi aptallaar! Geminize sabotaj yaptım haberiniz yok; yarım saate kadar denizin dibini boylayacaksınız bre gafiller!.. Hemen bizi iyileştirip serbest bırakırsanız belki gemiyi kurtarmanızın yolunu anlatırım size?"
inandırıcılık konusunda gerekirse şans kartı!
.
Zmirnoff silahına bile davranmamaıştı, ağzından kan tükürerek güldü: "HAHAHAHA HA!! Sizi aptallaar! Geminize sabotaj yaptım haberiniz yok; yarım saate kadar denizin dibini boylayacaksınız bre gafiller!.. Hemen bizi iyileştirip serbest bırakırsanız belki gemiyi kurtarmanızın yolunu anlatırım size?"
inandırıcılık konusunda gerekirse şans kartı!
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

" Bre gafil-" dedi kan tükürdü, geriye doğru sendelerken, darbelerden kaçmaya çalışarak hızlı bir haraketle silahını çekerek kaptanın alnında doğrulttu, (şans kartı)*
Başarırsa,
"Ölürsem ölürsün ölmezsen ölürsün, ölürsen ölürüm yaşarsan yaşarız, bırakırsan kaçarız."
Başarırsa,
"Ölürsem ölürsün ölmezsen ölürsün, ölürsen ölürüm yaşarsan yaşarız, bırakırsan kaçarız."
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
"Bücürüğü öldürmeyin! Sonradan işkenceyle konuşturup öldüreceğiz ha ha hah!" diye bağırdı kaptan.
"Ölürsem ölürsün ölmezsen ölürsün, ölürsen ölürüm yaşarsan yaşarız, bırakırsan kaçarız." Merd-i nin tabancasından çıkan kurşun kaptanın alnını sıyırdı, sersemleyen kaptan eli alnında iki büklüm kaldı.
Kaptan Avcılık 3z6+5= 16
Merd-i Avcılık 3z6+3= 14 başarısız
şans Kartı: 3z6+3= 18 başarılı
Carlos Yanındaki korsana kılıcını geçiriverdi, zavallı korsan kanlar içinde yere serildi
Saldırı 3z6+1= 7 (-6 F.S.)= 16 hasar
Kaptan yardımcısı Cüce
Palasını tekrar Sayler'e doğru savurdu. Genç peri kanlar içinde yere yuvarlandı.
Fiziksel saldırı 3z6+10= 18 (-9 F.S.)= 9 + 12 hasar = 21 Sayler'e
Zmirnoff'un etrafındaki korsanlarda diğerlerine saldırdı. Carlos ve Merd-i yediği darbelerle gerileyip geminin yanındaki filikaya düştü.
Korsanlar saldırı 3z6+4+(Y. 4d6)= 20 (-11 F.S.-2 D.)= 7+11 = 18 hasar Carlos'a
Korsanlar saldırı 3z6+4+(Y. 2d6)= 15 (-7 F.S. -2 D.)= 6 + 11 = 17 hasar Merd-i'ye
Sayler, Can: -10 (Baygın)
Carlos: -5 (Baygın) Filikada
Merd-i: -7 (Baygın) Filikada
F.S. Fiziksel Savunma
D. Dayanıklılık
Y. Yardımlaşma
Zmirnoff'a efsanevi hareket şansı:
Efsanevi hareket
Çok zor durumlarda oyuncunun efsanevi hareket yapma şansı vardır. Ã?rneğin arkadaşlarının hepsi düştüğünde son kalan oyuncuya "Efsanevi hareket" şansı verilir. Bu hareket süresince oyuncunun hikayeyi yönlendirmesine müsaade edilir. Bu tip durumlarda kaçmaya ya da kurtulmaya yönelik hareketler tercih edilmelidir.
"Ölürsem ölürsün ölmezsen ölürsün, ölürsen ölürüm yaşarsan yaşarız, bırakırsan kaçarız." Merd-i nin tabancasından çıkan kurşun kaptanın alnını sıyırdı, sersemleyen kaptan eli alnında iki büklüm kaldı.
Kaptan Avcılık 3z6+5= 16
Merd-i Avcılık 3z6+3= 14 başarısız
şans Kartı: 3z6+3= 18 başarılı
Carlos Yanındaki korsana kılıcını geçiriverdi, zavallı korsan kanlar içinde yere serildi
Saldırı 3z6+1= 7 (-6 F.S.)= 16 hasar
Kaptan yardımcısı Cüce
Palasını tekrar Sayler'e doğru savurdu. Genç peri kanlar içinde yere yuvarlandı.
Fiziksel saldırı 3z6+10= 18 (-9 F.S.)= 9 + 12 hasar = 21 Sayler'e
Zmirnoff'un etrafındaki korsanlarda diğerlerine saldırdı. Carlos ve Merd-i yediği darbelerle gerileyip geminin yanındaki filikaya düştü.
Korsanlar saldırı 3z6+4+(Y. 4d6)= 20 (-11 F.S.-2 D.)= 7+11 = 18 hasar Carlos'a
Korsanlar saldırı 3z6+4+(Y. 2d6)= 15 (-7 F.S. -2 D.)= 6 + 11 = 17 hasar Merd-i'ye
Sayler, Can: -10 (Baygın)
Carlos: -5 (Baygın) Filikada
Merd-i: -7 (Baygın) Filikada
F.S. Fiziksel Savunma
D. Dayanıklılık
Y. Yardımlaşma
Zmirnoff'a efsanevi hareket şansı:
Efsanevi hareket
Çok zor durumlarda oyuncunun efsanevi hareket yapma şansı vardır. Ã?rneğin arkadaşlarının hepsi düştüğünde son kalan oyuncuya "Efsanevi hareket" şansı verilir. Bu hareket süresince oyuncunun hikayeyi yönlendirmesine müsaade edilir. Bu tip durumlarda kaçmaya ya da kurtulmaya yönelik hareketler tercih edilmelidir.