İstimbol (oyun)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
fmc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fmc »

"Siz sütten çıkma ak kaşık sanın o ağayı! Ben yatıcam."
Carlos Zmir'in sırtına vurarak iyi geceler dileyip birasını bitirmeden handaki odasına gitti.
Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

"Aklıma daha çılgınca bir şey geldi!" dedi Zmirnoff. "Eğer bu kız gerçekten kaçırılmışsa, babası işin içinde olamaz. Neden biz gidip kızı kurtarmıyoruz? Hayın Hüsyin'e çaktırmadan Paşa ile buluşmaya çalışmaya çalışırken kaybedeceğimiz zaman yüzünden zavallı kızcağız için çok geç olabilir; hadi gidip kurtaralım şu kızı!"

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

"Evet, ne dersiniz ağalar?" diye üsteledi grubun kararsız kaldığını gören Zmirnoff; "bunca badireler atlattıktan kelli tırsacağınızı sanmam! Bence gidip kızı kendimiz kurtaralım!.. Ama diğer seçenek de gidip 'gizlice' paşa babayla görüşmek; hade verelim kararımızı, çoğunluğun dediği olsun."

.
fmc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fmc »

Carlos biraz geçtikten sonra odasından çıktı ve aşağı indi. Masaya oturmadan konuşmaya başladı.
"Asıl meselemiz kız değil ki? Yanlış hatırlamıyorsam biz Zmir'e büyüyü yapanların peşine düşecektik. Bu bizim davamız değil. O büyücüyü bulalım derim ben. Bırakalım ağa Hüseyin'le uğraşsın."
Masaya en yakın bar tarafına gitti ve bir bira alıp masaya oturdu. "Uyku tutmadı yukarda..."
Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

"Bence de kızı kurtaralım. Zaten yanımızda gıznan paşanın yanına da gidebilirik. Tabii eğer dediğimiz gibi masumsa."
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Post Reply