Hımm, anladım arkadaşlar süpermiş; daha fazla kullanmam lazım.
Yalnız "delikli demir çıktı mertlik bozuldu!" gibi bir şey oldu bu fotoşoplarda he!
Bak ben de çizdim!

.
Bu eserimde, günümüz insanının, soyut korkulara olan bağımlılığını sürdürmeye devam ederken, duygusal edinim açlığını, yaratıcı düşünceyi takdir etmekten yoksun bir yadırgamasızlık hâli içinde kabullendiği gelişen teknolojiden faydalanarak bastırmaya çalışmasının yarattığı çokilemleri resmetmeye çalıştım.
Alenthas, tablette önemli olan nokta basınç hassasiyeti. Senin o "bastırma" dediğin olay bu. Tablet ne kadar hassas ise o kadar az bastırman yeterlidir ve bastırdıkça daha kalın çizersin. Özelliği odur, tabletin püf noktasıdır bu. Tablet alırken hassasiyetini kesinlikle öğren. Benimki 1024 ve gayet memnunum. Daha yükseği daha pahalı tabii kiAlenthas wrote: Valla alalım yav. Benim eski kız arkadaşta vardı bir tane, böyle çizebilmek için bastırıyordun falan. Onu görünce direkt soğudum tabletlerden, imkanı yok bastırarak çizemem ben. Böyle yumuşak yumuşak olacakBabamın iş yerinde bir karikatürist var, o adamda vardı, kalemle tablete dokunduğun anda çiziyordu. Ama adam Split-Screen Mac kullanıyordu yani (hayran kaldıydım), aldığı tablet kim bilir ne kadardır
Bence sanatçı bile anlamıyor yarattığı eseri, artık nasıl bir eserse bu! Önemli olan nokta; sanatçı mı sanat eserini yaratır yoksa sanat eseri mi sanatçıyı yaratır?dwaxer wrote:Adamın tepesinde bir robot var ve adam bunu hayatın doğal bir parçası gibi kabullenmiş!..
Off sanatım burda bile anlaşılmıyor...![]()
.

Hikayeyle tek alakası geçmişi ve karakterik özellikleri. Onun dışında özel güçleri falan yok. Tabii özel güçleri olan karakterler de var ama Slicer'ın yok. İsmini de değiştireceğim bu arada.catboy wrote:Peki öykündeki Slicer ile ortak öyküdeki Slicer arasında ne gibi farklar var? Mesela ortak öyküdeki gibi özel güçleri olan biri mi olacak yoksa tamamen farklı biri olarak mı karşımıza çıkıyor? Biliyorum çizimle alakalı bir soru olmadı pek fazla ama Slicer'ı ortak öyküden hatırlıyorum onun için en çok o son çizime takıldım doğal olarak.