Arena Adası .... (OYUN)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
fmc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fmc »

Kulübede biri var mı yok mu dikkatlice bakarak tuzak dahil her şeyi kontrol eder. Bu dikkatsizliğinin bir daha bir arkadaşına daha malolmasına göz yumamaz. Tehlike yoksa "Hadi şunla bi dostane iletişimimizi kuralım. Artık bu dost tavırlar bizim imzamız oldu. Zorluk çıkarırsa kafasını uçurur kanını tüplere doldururuz."
Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

fmc wrote:Kulübede biri var mı yok mu dikkatlice bakarak tuzak dahil her şeyi kontrol eder. Bu dikkatsizliğinin bir daha bir arkadaşına daha malolmasına göz yumamaz. Tehlike yoksa "Hadi şunla bi dostane iletişimimizi kuralım. Artık bu dost tavırlar bizim imzamız oldu. Zorluk çıkarırsa kafasını uçurur kanını tüplere doldururuz."

Ethbern Gizlenme:2d6+4=1.1 hepyek! kritik rezalet => Kadın Dikkat:2d6=5

Ethbern yanlışlıkla tökezler ve kuru birkaç dal parçasına basarak, "Ã?ATIIRRRTTT!!" diye bir sesin, bataklığın cırcır böceği ve kurbağa vıraklama senfonilerini bile susturacak bir etki yaratır. Yaşlı kadın grubu farkeder ve "siz de kimsiniz?" diye sorar.

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Kanları çantasına koyarken çok mutlu olur Aegron. Birazda çiçeklerden toplar 5-6 birim kadar.

Yaşlı kadına doğru dostane bir şekilde giderken temkinli davranır.
"Dostumun kusuruna bakmayın.. şu adanın ortasındaki kuleden geliyoruz. Bize yardımcı olabilir misin?"
Bunu söylerken sinsice gülümsüyordu ve belli etmemeye çalışıyordu..
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Edmond baltasını çıkartıp "Yahauhauhau" diye kadının kafasına geçirdi.

Edmond hayallerinden silkindi ve kafasını iki yana hızlıca çevirip, bu aptalca fikirleri kafasından attı. Daha sonra kadına baktı ve.

"Biz bir grup olarak bu adada mahsur kaldık. Neler olduğunu bilmiyoruz. Siz kimsiniz?"
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Yaşlı cadı... (pardon) :mrgreen: Yaşlı kadın gülümseyerek cevap verir: "Ben uzun yıllardan beri burada yaşayan kendi halimde bir kadınım. Burada çeşitli iksirler üretiyorum, torunlarım ayda bir kere uğrayıp erzağımı getirir ve iksirleri satmak için götürürler. Demek kayboldunuz, bataklıktan çıkmak için doğuya doğru gitmelisiniz."

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

"Acaba o torunları yapmak için kime tecavüz ettin?"

Diye sormak geldi içinden. Sormadı.

"Sağolasın yenge. "

Diğerlerine dönerek.

"Kuzeye gitmemiz gerekiyormuş demek ki."

Diye fısıldadı teyzenin duymayacağı bir şekilde.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

"Kadın.... Nerede?" dedi hafifçe gülümseyerek.
"Torun mu? Bunun gibilerden dahada mı var burada. Bu ada git gide iğrençleşiyor" dedi arkadaşlarına..

Nereye gidiyoruz bi karar verelim?
fmc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fmc »

"Satmak mı? Kime satıyorsunuz? Sorularımı mazur görün ama bu adadan çıkışın bir yolunu biliyor musunuz? Biz buraya ait değiliz. İksirlerinizi bizde satabiliriz. Ve satın alanlarla bu adadan gideriz. İki tarafında işi görülür. Ne dersiniz? Ã?ıkış yolunu biliyor musunuz?"
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Yaralanma & Durumlar:
Edmond= -8

Yaşlı kadın Edmond"un yaralarını görünce kemerinden küçük bir iksir şişesi çıkararak, "bunu iç, iyi gelir!" diye savaşçıya uzatır.

fmc wrote:"Satmak mı? Kime satıyorsunuz? Sorularımı mazur görün ama bu adadan çıkışın bir yolunu biliyor musunuz? Biz buraya ait değiliz. İksirlerinizi bizde satabiliriz. Ve satın alanlarla bu adadan gideriz. İki tarafında işi görülür. Ne dersiniz? Ã?ıkış yolunu biliyor musunuz?"

Yaşlı kadın üç maceracıyı şöyle bir süzer ve "evet sizin yabancı olduğunuz belli. şu görünmezlerin kaçırarak getirdiği yarışmacılardansınız değil mi? Ah evlatlarım, bu adadan normal olarak çıkış yok, ancak görünmezlerin açtığı boyut kapıları ile bu adadan ayrılabilirsiniz... Benim yaptığım iksirleri torunlarım tabii ki, yaşadıkları yer olan, bu adadaki tek şehir Pigatos"a götürüp oradaki tüccarlara verirler. Bu adada yaşasaydınız zaten bunu bilirdiniz. Pigatos"ta yaşayan tıpkı sizin gibi kaçırılarak getirilmiş birkaç kişi var; kaderlerine boyun eyip burada yaşamayı tercih etmişler... Benim neden burada yaşadığımı merak ederseniz onu da izah edeyim. Pigatos şehri Ulu Orman"ın üzerinde kurulmuştur ve halkımızın adetine göre artık ulu ağaçlara tırmanamayacak kadar yaşlanan herkes ormandan sürgün edilir. Ben de yıllar önce elim ayağım tutmaz olduğunda sürüldüm ve torunlarımın da yardımıyla iksir komponentlerinin çok bulunduğu bu yerde yaşamaya başladım... Kulübem maalesef misafir ağırlayacak kadar büyük değil ama eğer takas edecek güzel eşyalarınız varsa karşılığında çok güzel iksirler verebilirim!" der kadın.

fmc Ethbern!

Code: Select all

Kuru çimenliğin etrafını çeviren sık ağaçların arasındaki gölgelerde sanki bir ara bir çift göz parıldadığını görür gibi oldun.
.[/b]
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

"Ulan şimdi bu iksiri içicem ama, bunun içinde kim bilir nelerin sidiği var. Oof of. Acaba kaç saat yaşarım en fazla.Ya da saati bulur mu? İçip kussam yaralar tekrar oluşur mu?"

Aklından bunlar geçiyordu ama yine de içti.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:"Ulan şimdi bu iksiri içicem ama, bunun içinde kim bilir nelerin sidiği var. Oof of. Acaba kaç saat yaşarım en fazla.Ya da saati bulur mu? İçip kussam yaralar tekrar oluşur mu?"

Aklından bunlar geçiyordu ama yine de içti.
İçtiğinde bu kırmızımsı ılık sıvının tadı iyi olmasa da çok da berbat değildir. Birden mucizevi bir şekilde yaralarının iyileştiğini görüyorsun.

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

"Herhâlde şimdi onun tuzağına düşmemiz için iyi niyetli görünen ama sonra etkisini gösteren bir ilaçtı bu. Doping gibi bir şey."

Düşünceleri çok yoğundu niyeyse bugün. Herhâlde bir adada mahsur olduğu için olabilir.

"Allah razı olsun abla."

Yenge derse onu öldürebilirdi oracıkta o kadın. Korkuyordu ondan.

-Freddie Mercury
fmc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fmc »

"Sizin adınıza üzüldüm. Burada tek başına yaşamak zor olsa gerek. Biz o boyut kapılarını açmak için biraz daha deneyeceğiz. Teslim olup yaşamayı tercih edeceğime ben şahsen ölmeyi yeğlerim. 7 başlı bir canavar varmış buralarda. Bir mağarada kalırmış. Yerini biliyor musun? Belki onu öldürebilirsek senle takas yapabilecek şeyler buluruz o mağarada. Ed. Var mı yanımızda takaslık bir şey?"
Vakit kazanmaya çalışıyordu. Etrafı iyice kolaçan etmeden, nereye gideceklerine karar vermeden önce...

DM'e

Sık ağaçların etrafına daha dikkatli inceliyorum bu arada. Kadını konuşturarak dikkatinin dağılmasını sağlamaya çalışıyorum. Kaç kişiler ya da ne olduklarını görsem yeter :)
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

fmc wrote:"Sizin adınıza üzüldüm. Burada tek başına yaşamak zor olsa gerek. Biz o boyut kapılarını açmak için biraz daha deneyeceğiz. Teslim olup yaşamayı tercih edeceğime ben şahsen ölmeyi yeğlerim. 7 başlı bir canavar varmış buralarda. Bir mağarada kalırmış. Yerini biliyor musun? Belki onu öldürebilirsek senle takas yapabilecek şeyler buluruz o mağarada. Ed. Var mı yanımızda takaslık bir şey?"
"7 başlı canavar mı!! :-o Ya çıldırmış olmalısınız ya da göründüğünüzden de kahraman maceracılarsınız! Elbette o yaratık bu bataklığın en kuytu bölümünde hüküm sürerken kimbilir ne hazineler biriktirmiştir. Buradan batıya doğru giderseniz bir iki saat sonra yoğun bir sülfür kokusu alırsınız bu kokuyu takip edin o canavarın inini bulursunuz. Bana ordan bol bol sülfür getirirseniz çok işime yarar. Ancak o yaratıkla karşılaşacaksanız size birkaç güçlendirici iksir vereyim; inine girmeden önce için ki savaşta başarılı olasınız. şimdilik iksirlere karşılık istemiyorum, dediğim gibi dönüşte bana şöyele 20-30 birim sülfür getirmeniz kafi. Hydra derler o canavara ve ininde çok sülfür saklar, asitle banyo yapar desem yeridir... Ben bu yaşadığım yerde neyse ki büyü ile korunuyorum; çevremdeki ağaçları canavarlar geçemez, büyülüdür, ancak aklı başında kişiler girebilir bu alana."

fmc Ethbern

Bir şey göremiyorsun, belki de sana öyle geldi demin, göz yanılsaması, ışık parlaması da olabilir. Yakına gitmeden emin olamazsın.
.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Kadına yaklaşıp;

"Alayım şu iksirleride gidelim artık, döndüğümde senden birkaç iksir alacagım emin ol!"
Post Reply