Arena Adası .... (OYUN)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
fmc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fmc »

"Sana istemediğin kadar sülfür getireceğimizden emin ol. Haydi koyulalım yola."
Dedikten sonra hemen yayını gerip okunu hazırlar. Açıklama yapmak için arkadaşlarına "Tetikte olsak iyi olur. Ormandan hiçte kolay geçeceğimizi sanmıyorum. Kötü bir his var içimde."
Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Yaşlı kadın, "bekleyin!" diyerek aceleyle kulübesine girer ve 3 adet iksir şişesiyle çıkar. Bunları her bir kahramanımıza vererek nasıl kullanacağınızı izah eder. "Bu iksirler yaklaşık 5 dakika kadar sizi her türlü üstün bir hale getirecek, hem güçlü, hem hızlı, hem akıllı, hem de her bir özelliğiniz mükemmel olacak. Ancak etkisi geçici olduğundan çokbaşlı ejder ile karşılaştığınız zaman içmelisiniz!"

Serüvencilerimiz yola devam ettiğinde, Ethbern"in kuşkulandığı şekilde bir tehlikeye rastlamadan söz konusu sülfür kokulu bölgeye gelirler. Kokunun yoğun olduğu bölümlere doğru ilerlediklerinde çürümüşlüğün arttığı bir bölgeye varırlar. Bataklığın bazı yerleri fokurdamakta, sudan asidik, zehirli gazlar tütmektedir. Ethbern çevredeki izlerden buralarda devasa boyutta bir yaratığın sık sık gezindiğini anlar. Biraz daha araştırınca ağaçların arasında tepelik bir yerin altına giren bir mağara ağzına rastlarlar. İçerisi zifiri karanlıktır.

Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

"Ã?nden gitmek için can atan var mı?"
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
fmc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fmc »

Gülerek "Savaşçımız olarak önden buyurmaya ne dersin Ed?" der. "Işık büyüsü bilen var mı?" diye ekler. Daha sonra Ed'e arkandayım işareti yaparak cesaret vermeye çalışır.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

"Pöh, zaten gönüllü yoksa ben gidecektim, hani korktuğumdan demedim yani, yoksa pöh!"

Daha sonra içinden

"Üstüme yığdı lan işi."

diye geçirecekti.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Edmond mağaranın ağzına kadar geldin ama içerisi çok karanlık, körü körüne ilerlemek zor gibi

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

"Fazladan bir kılıca ihtiyacınız olur mu efendiler?" diye kalın bir ses duydular arkalarından.
Üzeri değişik lekelerle kaplanmış, kel kafalı ve iki metreyi aşkın boyuyla arkalarında dev bir golyat duruyordu.
Tehditkar olmayan bir şekilde büyük kılıcını çıkardı.
"Biraz geç kaldım ama sizi takip etmek kolay oldu cesetleri takip ettim. İsmim Calud, sizin gibi ben de buradan kurtulmaya uğraşıyorum."

Image

Karanlık mağaraya doğru baktı.
"Bir meşaleye ihtiyacımız olacak sanırım."
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

"Yada bir büyücüye" yerden aldıgı bir sopanın(büyükçe) üzerine asasını değdirerek yanmasını sağladı.

"Aynen böyle" kendini begenmiş gibi gülümsedi
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

"Güzeel, yanımızda akıllı bir büyücü olması her zaman iyidir. Ben önden giderim müsaadenle alayım o sopayı."

Işıklı sopayı alarak karanlık mağaranın içerisine doğru ilerledi.
fmc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fmc »

Destansı serüvenleriyle bir efsaneyi hatırlamıştı Etbern. Kratos... İçine bir güven geldi ve yayını gerip Calud'u takip etmeye karar verdi. Gerçi bu karardan başka bir karar vermek saçma olurdu.
"Selam. Ben Etbern. Yıllarca önce kaçırılıp köle edilen babamı ararken bu adaya düştüm." diye kısaca kendini tanıttı.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

"Umarım babanı köle yapanları bulursun." dedi Calud. Başıyla Etbern'i selamladı yeni dostlarıyla birlikte bu adadan kurtulma şansı olduğunu düşündü mağaranın içlerine doğru ilerlerken.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

"Girek hadi."

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Tünelden elinizde meşalelerle birkaç dakika ilerlediğinizde geniş bir bölüme çıktınız. Biraz ötenizde dev gibi mantarlar yetişmiş. Tam karşınızda ise daha büyük bir tünel var ve ordan da az da olsa ışık geliyor. Demek ki sizin girdiğiniz arka yoldu, ana giriş kapısı karşıdaki olmalı. Mantarların hemen sağ yönde ise geniş bir bölme var. Mağaranın içi çok rutubetli ve öteden uyuyan bir canavarın horultuları duyuluyor.

Image

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Calud ışık kaynağını yere bıraktı, diğerlerine bekleyin diye işaret etti. Işığın aydınlattığı noktaya kadar ilerleyecek sonra diğerlerini el hareketiyle çağıracaktı, bu şekilde canavara karşı sadece kendini tehlikeye atmış olacaktı.

Calud ilerler x7 y9
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Calud Dikkat:2d6=6 başarısız

Calud koca gövdesiyle iri mantarların yanından geçerken farkında olmadan sürtünür ve ilk önce en yakındaki ve ardından da daha ötedeki mantarlar "pof pof!" diye ses çıkartarak etrafa sporlarını patlatırlar. Bir anda mağaranın içi uçuşan ince bir toz bulutu ile kaplanmıştır, göz gözü görmemektedir adeta. Bu arada canavarın horultuları da bir anda kesilmiştir.

.
Post Reply