Arena Adası YORUMLAR

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

dwaxer wrote:.

Aegron bu oyunu unuttu herhalde? Zaten üç kişilik grup, wizard sustu. :-P

.
K.bakma dwaxer ya.. bir haftadır sınavlara verdim kendimi ve yarın bitiyo sınavlarım sonra buradayım hep :mrgreen:
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:5/6 ihtimalle eğlence!

Hayatta tutturamayız :D :D
Orcu kesmeseydin 1/6 ihtimal olacaktı, çünkü yolu biliyordu, sizi tehlikeye sokmayacak kadar.

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Orcu yanımıza alsaymışız eğlenceyi kaçıracakmışısız. Bakın doğru olanı yapmışım.

Ayrıca ne olursa olsun ben o orka güvenemezdim. Belki de bizi o canavarın yanından alırdı ama başka bir düşmanın yanına götürebilirdi :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:Orcu yanımıza alsaymışız eğlenceyi kaçıracakmışısız. Bakın doğru olanı yapmışım.

Ayrıca ne olursa olsun ben o orka güvenemezdim. Belki de bizi o canavarın yanından alırdı ama başka bir düşmanın yanına götürebilirdi :D
Evet olabilirdi tabii. :D
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Dwaxer aslında çok oyuna girdim forumda ama buradaki oyuncuları da yalnız bırakmaya gönlüm razı olmadı.

Sınıf açıklamalarını bulamadım ilk sayfada. Karakterleri sen mi hazırlıyorsun?
Olmak istediğim karakter:
Sınıf: Barbar
Irk: Ork, Half-ork ya da golyat (dünya uygunsa Warforged?)
Silah: Ã?ift ağızlı büyük balta
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote:Dwaxer aslında çok oyuna girdim forumda ama buradaki oyuncuları da yalnız bırakmaya gönlüm razı olmadı.

Sınıf açıklamalarını bulamadım ilk sayfada. Karakterleri sen mi hazırlıyorsun?
Olmak istediğim karakter:
Sınıf: Barbar
Irk: Ork, Half-ork ya da golyat (dünya uygunsa Warforged?)
Silah: Ã?ift ağızlı büyük balta
Sınıfların açıklaması ve tablosunu hazırlamıştım ama konseptler artınca copy paste olayları ile yanlışlıkla silmişim, hem forumdan hem de kendi notlarımdan. :mad: Halbuki böyle şeylere dikkat ederim, yedekleme dosyalama vs.
Neyse önemli değil karakterin sayısal değerlerini ben hızlı bir şekilde kolayca hazırlarım, günceli koyarım ilk mesaja.

Seni golyat yapalım; ismini hikayesini filan yaz. Gerçi oyuna biraz geç kaldın :evil: ama istersen mağara ağzında yakala arkadaşları. Hikayen aynı kaçırıldın vs ve bu arkadaşların izinden geldin.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Image

Calud köyündeki en kuvvetli savaşçılardan biriydi fakat kontrol edemediği öfkesi her zaman başına bela oluyordu.
Bir gün arkadaşıyla avlanırken bir ork çetesi etraflarını sardı umutsuzca savaşırlarken aldığı yara yüzünden engelleyemediği bir öfke nöbetine kapıldı. Hırsla ve öfkeyle kılıcını tıpkı bir biçerdöver gibi kullanarak orkların bir çoğunu öldürdü bir çoğunu sakat bıraktı. Gözü dönmüş bir şekilde dev kılıcını etrafa savururken kendine geldi son hareketiyle arkadaşının karnına sokmuştu kılıcını.

İşte bu işlediği suç yüzünden köyünden kovuldu. Bir Golyat için toplumundan kovulmak hayatta başınagelebilecek en kötü şeydi. Umutsuz ve çaresiz bir şekilde yollara düştü.
Dağ bayır dere tepe giderken ormanın ortasında bir boyut kapısı gördü, belki de bu tanrının bir lütfu ya da lanetiydi. Eğer kabilenin büyükleri onu tekrar kabul edecekse "Denemeye değer." diye düşündü, gözlerini kapadı ve boyut kapısına doğru atladı.

Calud güçlü ve sessiz bir tip, dostluğa çok önem veren yalnız başına oturmaktansa insanlarla (ya da diğer ırklarla) beraber zaman geçirmeyi seviyor.
Arkadaşını öldürdüğü için pişmanlık duyuyor ve bunu affettirmek ya da yaptıklarını geri alabilmek için her şeyi yapabilir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Güzel Devrimk eline sağlık. Bu başlığın ilk mesajında bulunan karakter tablosunu güncelleyerek seninkini de ekledim. Değerleri yazarken hem barbar hem de golyat özelliklerini dikkate alarak dengeli bir şekilde hazırlamaya çalıştım.

Barbarın ilk etaptaki özelliği:
Barbar: Yaralanırsa veya çok öfkelendirecek bir durum olursa; öfkesi geçene kadar Atak:+1, Hasar:+3 bonus alır.

Bunu tabii ki rol yaparken dile getirmek şart, hem böylece eklenecek bonusu hatırlatmış da oluyorsun.

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

dwaxer wrote:.

Canavar tehditkar bir şekilde öteden tıslıyor ama yaklaşmıyor, belli ki o da mantar tozu sisine girmek istemiyor. Toz yavaş yavaş dağılacaksa da bunlar o kadar hafif zerrecikler ki ortalığın tümüyle durulması 1 dakika kadar sürebilir. Bu arada tozlar bütün vücudunuz yapıştı.

Ethbern Bilgi:2d6+2=10 başarısız
Aegron Bilgi:2d6+4=12 başarılı

Aegron sen bu çok başlı canavarlar hakkında okuduklarından şöyle bir bilgi hatırlar gibisin: bunların bir başı kesilse yerine yenisi çıkıyormuş güya.

.
Dwaxer yaratığı görebiliyoruz galiba, öyleyse yaratığa hücum (Charge) edeceğim.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote:Dwaxer yaratığı görebiliyoruz galiba, öyleyse yaratığa hücum (Charge) edeceğim.
Yok Devrimk, göz gözü görmüyor diye yazmıştım; zaten içerisi karanlıktı, en azından loştu diyelim. Tozlar 9 tur sonra azalacak ve ancak o zaman görebilirsin yaratığı, tabii o da seni görecek altı kafa 12 çift göz ile ve seni bekliyor merak etme. şarjın hayırlı olsun (ama işin çok zor)

:D Yaa eskiden rogue ya da ranger filan önden gider dikkatli bir şekilde araştırma filan "scouting" yaparlardı. Artık devir mi değişti? :-P :mrgreen:

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Yok bilgi zarı attığın için canavar gözükebiliyor diye düşündüm o zaman yazdığım gibi duvara çekiliyorum.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote:Yok bilgi zarı attığın için canavar gözükebiliyor diye düşündüm o zaman yazdığım gibi duvara çekiliyorum.

Tozlar yatışınca şarj ediyorsun şeklinde yaptım hesaplamayı? şarj ediyor musun tozlar yatışınca yoksa ne yapıyorsun? Hayvan 6 kafalı 3x3 boyutunda devasa bir şey

Hydra
Image

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Yatışınca hücum ederim. Koskoca barbar korkacak değil ya.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote:Yatışınca hücum ederim. Koskoca barbar korkacak değil ya.
Peki golyat baba günah benden gitti o zaman :cry:
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Dün oyunu döndürürken hesaplarda büyük bir hata yapmışım; normalde alınan hasarlardan "Dayanım" miktarını düşüyoruz ama ben unutmuşum bunu (ben de dedim koskoca golyat hemen nasıl da öldü) kusura bakmayın dalgınlık. :mrgreen: sonradan aklıma geldi düzelttim.
Calud henüz bayılmadı; ağır yaralandı -3 tık/tur harekete düştü ama şarjı yarıda kesildiği için diğerleriyle birlikte 1 tur hareketi yapabilirsin Devrimk.

Normalde körlüğe -4 vermem gerekir ama kafalar zaten sana ısırmak suretiyle yapışık olduğundan el yordamıyla bulabilirsin diye düştü ceza.

.
Post Reply