Arena Adası YORUMLAR

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
fmc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fmc »

Aegron Linwelin wrote:
fmc wrote:benim oklar hepsi benim toplayın geri kalanı ben alcam :evil:
Tamamdır... Al oklarını yimedik :D
çantayıda aldım :D
Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

fmc wrote:
Aegron Linwelin wrote:
fmc wrote:benim oklar hepsi benim toplayın geri kalanı ben alcam :evil:
Tamamdır... Al oklarını yimedik :D
çantayıda aldım :D
Korkulur senden korkulur :D
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Cadının... pardon :mrgreen: yaşlı kadının verdiği iksirleri atıp kırdınız. İki simyacı, bari bir inceleseydiniz, koklasaydınız en azından; belki anlardınız ne olduğunu. :D
Evet; Simya=9 tutturan anlayacaktı iksiri, en azından fikir yürütebilecekti.

Evet arkadaşlar ne yöne gittiğinizi, nasıl gittiğinizi yazın. İsterseniz taş elinizdeyken ve parşömeni okuyup hemencecik kuleye dönebilir, birkaç gün dinlenip, iyileşerek, bir sonraki hedefinize karar verebilirsiniz. Yalnız parşömeni kullanırken yanyana durun, hatta birbirinize tutunun, hep beraber teleport olmak için.

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Yahu benim absürd denizci ne anlar simyadan :D Hayatını kadınlarla, romlarla, gülerek geçirmiş. Güçlü göründüğü için sürekli koruma olarak alınmış, ama hiç olay çıkmadığı için ne kadar güçsüz olduğu anlaşılmamış :D Korkağın teki ve sadece bağlı olan düşmanlara karşı, o da kendi grubuna güvenerek dalan bir tip. Simya gibi bir şey ile uzaktan yakından alakası yok. Ve her türlü büyüye cadı işi olarak bakıyor :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:Yahu benim absürd denizci ne anlar simyadan :D Hayatını kadınlarla, romlarla, gülerek geçirmiş. Güçlü göründüğü için sürekli koruma olarak alınmış, ama hiç olay çıkmadığı için ne kadar güçsüz olduğu anlaşılmamış :D Korkağın teki ve sadece bağlı olan düşmanlara karşı, o da kendi grubuna güvenerek dalan bir tip. Simya gibi bir şey ile uzaktan yakından alakası yok. Ve her türlü büyüye cadı işi olarak bakıyor :D
:D Sana demedik zaten, üzerine alınmana gerek yok. Orda simya bilgisi olanlar vardı. :-P
Edmond senin rp çok güzeldi valla sana bir 5-10 xp verebilinebilir rp için.

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Ben başta rp mi anlamak için bakıyorum şeklinde yazmıştım sonra dedim boşver sildim bu şekilde düzelttim
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron Linwelin wrote:Ben başta rp mi anlamak için bakıyorum şeklinde yazmıştım sonra dedim boşver sildim bu şekilde düzelttim
Sana xp cezası vermek lazım, yaptığın rp'yi değiştirmeler filan? :D

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

dwaxer wrote:
Aegron Linwelin wrote:Ben başta rp mi anlamak için bakıyorum şeklinde yazmıştım sonra dedim boşver sildim bu şekilde düzelttim
Sana xp cezası vermek lazım, yaptığın rp'yi değiştirmeler filan? :D

.
Edmond'unda ceza yemesi lazım suça teşvikten :)
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Deliye uyan mı yoksa deli mi suçlu :roll: :roll: Benim karakterin deli olduğunu bunca rp'den (özellikle cadı ile ilk karşılaştığımız sahnede kurduğum hayalden belli etmiştim) anlamanız gerekirdi :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Benim karakterde pek düzgün sayılmaz hani :)
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Evet, arkadaşlar bu oyun devam ediyor mu? Son kararınız nedir; kuleye teleport olmak mı?

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Evet, hidra gübresini falan toplayıp kuleye gidiyoruz. Daha sonra muhtemelen yaşlı cadının bize tuzak kuracağını bildiğimiz için tedarikli bir şekilde istediklerini götürmeye gideriz.

-Freddie Mercury
fmc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fmc »

katılıyorum teyzeyide haklıcaz. bence onda var bi elmas. 2 elmas onda.
Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Aegron Fosfor bombasının formülü C+2F+S
Yaptığınız iksirlerin formülünü de yazın arkadaşlar, bakiim doğru mu yapacaksınız :-P

Might & Magic diye bir oyun serisi vardı. First-Person görüşlü oyun oynayamam ama o seri süper olduğundan 6-7-8 bölümlerini oynamıştım. Tam D&D. Neyse uzatmayayım, orda da simya olayı vardı; komponentleri karıştırıp iksir yapılıyordu ve simya yeteneğine bağlı olarak (sanırım Int de) çeşitli güçte iksirler oluyordu. Yani bilen le bilmeyenin iksirleri farklı oluyordu. Bir de iksirleri karıştırırken havaya uçma, ölme vs gibi riskler mevcuttu vs. Nostaljik oldum birden.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

fmc wrote:Ortadaki koyu çimlerin neden koyu olduğunu inceledi. şimdilik tahmini büyülü olduğu yönündeydi. Ve ister istemez cadıyı bu çimlerin dışına çıkarmayı düşündü.
Arkadaşlar çimler büyülü değil. Renk farkı burada toprağın daha kuru olması ve üzerinde daha fazla çimen yetişmesi yüzünden.
Gerçek sebep ise: Sizin oyunlarınız için yaptığım photoshop çalışmalarına maaş alan bir profesyonele öykünürcesine saatler harcamak konusunda yaşadığım tereddütlerdir. :-P

.
Post Reply