Bi el atın oğlum ölüme mi terkediyorsunuz beni
Arena Adası YORUMLAR
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

fmc wrote:o arena adasıydı dm buraya yazmışsın burdan cevap atıyım. yaw bu kadar acımasız olma bizimki gelmiş önümde durmuş cadıyı göremiyorum. bir adım atıp okları yollasam ne olur kibi tıkı sınraki turdan yerdik
Ayrıca attığın yere dikkat et okları
Açıklama:
Fmc senin yanlışlıkla Aegron'u vurman keyfi olarak yaratılmış bir olay değil. Cadı ile Aegron güreş durumundaydılar (cadı boğazını sıkıyordu resmen) bu güreş durumuna D&D oyunlarında "Grapple" denir. İncelersen klasik D&D sistemlerinde de eğer grapple durumundaki iki kişiden birine atak yapıyorsan ve "ıskalarsan" %50 ihtimalle diğerini vurma şansın vardır. Ki bu da oldukça mantıklı aslında; iki boğuşan kişiden birine ateş ediyorsan ve hedefi tutturamadığında diğerine gelmesi gayet doğal. Bizim sistemde ise bu ihtimali %50 değil de 1/3 şeklinde daha düşük tutuyoruz.
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Az da değil 17 mi ne vurdu yadwaxer wrote:Dost ateşiyle öldün şaka makaAegron Linwelin wrote:Senin eline o oku kim verdi yaSen o oku nerden aldın oğlum. Ã?ıkma felan mı yamuk yumuk atıyorsun. Bir elf'e yakışmadı
Grubun tankları da bi koruyamadı büyücülerini ha, yazık yahu
.
Oğlum sen oyunun başından beri hiç 17 vurdun mu ki
Geldi bana vurdu onu da
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

DM bana lafı atmış ama.
Benim kimseyi korumak gibi bir niyetim yok karakter itibariyle.
Neden mi?
Birkaç sebebi var.
Birincisi karakterim tamamen şerefsiz, arkasını kollamak derdinde.
İkincisi bunu yapmayı stratejik olarak beceremem.
Üçüncüsü ise, kavgaya girerken henüz bir yıldırımla geriye fırladım ve cadı tarafından da bol hasar aldım, ilavetten kuşatıldım. Yani kötü bir durumdaydım.
Benim kimseyi korumak gibi bir niyetim yok karakter itibariyle.
Neden mi?
Birkaç sebebi var.
Birincisi karakterim tamamen şerefsiz, arkasını kollamak derdinde.
İkincisi bunu yapmayı stratejik olarak beceremem.
Üçüncüsü ise, kavgaya girerken henüz bir yıldırımla geriye fırladım ve cadı tarafından da bol hasar aldım, ilavetten kuşatıldım. Yani kötü bir durumdaydım.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Bir de senin "Dayanım"ın, zırhın filan yok ya, hasar indirimi olmuyor. Büyücüler genelde bir-iki koruyucu büyü yapar combatlara girerken.Aegron Linwelin wrote:Az da değil 17 mi ne vurdu yadwaxer wrote:Dost ateşiyle öldün şaka makaAegron Linwelin wrote:Senin eline o oku kim verdi yaSen o oku nerden aldın oğlum. Ã?ıkma felan mı yamuk yumuk atıyorsun. Bir elf'e yakışmadı
Grubun tankları da bi koruyamadı büyücülerini ha, yazık yahu
.![]()
Oğlum sen oyunun başından beri hiç 17 vurdun mu ki
Geldi bana vurdu onu da
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

.
Edmond sen baltanı artık kullanamazsın (orda belirttim baltasını taşıyacak gücü bile kalmamıştı diye) çünkü -5 tık/tur cezalısın, yani hatırlarsan 1 turda 12 tık kullanma hakkımız vardı, senin 12-5= 7 tık kullanma hakkın var. Ã?ift-el baltanın ise kullanılmnası 9 tık.
RP olarak izah edecek olursam o kadar yaralısın ki, kan revan içindesin ve çok yorgun düştün, reflekslerin zayıfladı, güçsüz hissediyorsun, vs vs. Eğer Zor Ölüm filmindeki Bruce Willis değilsen...
Neyse şaka maka ölümüne, yani bayılmana -10 can filan kaldı
İstersen mesajını değiştir diğerini sileriz.
Bu arada Ethbern 2 defa SILEM yaptı zaten o yüzden aynı büyüyü tekrar yapamaz bir müddet.
.
Edmond sen baltanı artık kullanamazsın (orda belirttim baltasını taşıyacak gücü bile kalmamıştı diye) çünkü -5 tık/tur cezalısın, yani hatırlarsan 1 turda 12 tık kullanma hakkımız vardı, senin 12-5= 7 tık kullanma hakkın var. Ã?ift-el baltanın ise kullanılmnası 9 tık.
RP olarak izah edecek olursam o kadar yaralısın ki, kan revan içindesin ve çok yorgun düştün, reflekslerin zayıfladı, güçsüz hissediyorsun, vs vs. Eğer Zor Ölüm filmindeki Bruce Willis değilsen...
Bu arada Ethbern 2 defa SILEM yaptı zaten o yüzden aynı büyüyü tekrar yapamaz bir müddet.
.
Edmond omzunu ısırmış olan kurda kısık gözleriyle baktı.
Ardından omzundaki dişlerin biraz yukarısına, gözlerine parmak attı.
Kurd zaten kafasını omzundan kaldırmıyordu. Çok zor olmasa gerekti. Duran bir hedef neticesinde.
Ayrıca tıkı da yetiyor galiba
Ardından omzundaki dişlerin biraz yukarısına, gözlerine parmak attı.
Kurd zaten kafasını omzundan kaldırmıyordu. Çok zor olmasa gerekti. Duran bir hedef neticesinde.
Ayrıca tıkı da yetiyor galiba
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
heycandan unuttum saatte bir yapıldığını büyülerindwaxer wrote:.
RP olarak izah edecek olursam o kadar yaralısın ki, kan revan içindesin ve çok yorgun düştün, reflekslerin zayıfladı, güçsüz hissediyorsun, vs vs. Eğer Zor Ölüm filmindeki Bruce Willis değilsen...Neyse şaka maka ölümüne, yani bayılmana -10 can filan kaldı
.
Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
Tam anlayamadım ama fmc'nin yaptıklarını düşündüm. Aklıma şöyle bir RP geldi.
"Kılıcımı çektim önce soldakinin kafatasında dev bir yarık açtım. Bu sırada arkadaşımın yaralandığını gördüm hemen yetişip iksirleri içirdim. Ardından hiç durmadan yayı çekip oradaki cadının üstüne 2 ok attım!"
Tek tur bu ya? Tamam tık mantığı iyi hoş da adam yarım kilometre yol yürüyüp baygın adama iki iksir içirip bu sırada bir büyü yaparak ok kullanmak ne ya
"Kılıcımı çektim önce soldakinin kafatasında dev bir yarık açtım. Bu sırada arkadaşımın yaralandığını gördüm hemen yetişip iksirleri içirdim. Ardından hiç durmadan yayı çekip oradaki cadının üstüne 2 ok attım!"
Tek tur bu ya? Tamam tık mantığı iyi hoş da adam yarım kilometre yol yürüyüp baygın adama iki iksir içirip bu sırada bir büyü yaparak ok kullanmak ne ya
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury