Olmaz olur muMutant lazým olur mu?:
Çok güzel olmuş eline sağlık devrim abi bu gece bunları eklemiş olurum.

Bu ressam yerine iki önerim var:Sonra ki elemanımız Ressam
Portre olarak Bob Ross'a gönderme yapabiliriz diye düşündüm, hani trt1 de çıkan bonus kafalı ressam vardı ya. O tarz birşey olabilir.
Ressam hayalgücü kuvvetli bir karakter. Barınakta bulunduğu süre boyunca inspiration'ı arttırarak her gün başında bir olayın daha iyiye gitmesini sağlıyor. (yapılar daha çabuk inşa ediliyor, kaynaklar artış gösteriyor, birimler görevden çabuk dönüyor falan filan.)
Göreve gönderildiği zaman ise genelde arka planda durarak resmediyor, böylece görevde kazanılan tecrübenin bir kısmını barınağa taşıyarak oradaki insanlara da bu belli bir % kazandırıyor. (Ã?rneğin görevden 1000 xp kazandıysa elemanlar ilk seviyede bunun %5'i olan 50xp'yi diğer elemanlar da kazanıyor.)
Zorda kalınca fırçası ve paleti ile savaşması için de bir yeteneği var. Diğer elemanlara göre daha etkisiz tabi ki.
Son yetenek olarak aklıma henüz birşey gelmedi.

Hepsi çok güzel olmuş eline sağlık. Yalnız şimdi benim kafam karıştı; Devrimk bu resimleri Flash'ta mı yaptın yoksa başka bir programda mı?devrimk wrote:Kadın sayısı fazlalaşsın diye mühendisi kadın yaptım:
Sniper aynı zamanda gizlenme filan ustası da olur hatta bazı görevleri yanlız yapar diye düşünüp kostümlü yaptım.
Mutant lazım olur mu?: