Öizdiklerimiz....

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Firble wrote:Yav İkinci resimdeki adamın göğsündeki kalp şeklindeki aksesuar değişik olmuş. Bu arada o aksesuar mı? Yoksa daha değişik bir şey mi? Açıkçası benim epey ilgimi çekti.
Fular o. Kimse mi görmedi daha önce yahu :D Yoksa ben mi anlatamadım çizimimde?
Image
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Vallahi fark etmemisim, ya da belki fark edebilirdim, ama sekil degisik olunca insanin aklina farkli ihtimaller de geliyor hayal gucu iste...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Aslında Alenthas'ın çizimlerinden aklıma bir şey geldi. Acaba forumda bir ana başlık açsak "Projeler" adıyla, kendi üzerinde çalıştığımız yarım işlerimizi oraya başlık açarak koysak? Arada bir proje sahibi günceller işini ve biz de üstüne yorumlar yapabiliriz. Bu kullanıcılararası fikir alışverişleri sağlar ve bizim ürettiklerimizi tek bir forum başlığı altında toplar. Hatta kooperatif işler de çıkabilir, birbirimizden yardımlar alırız. Projeden kastım insanın ürettiği her şey olabilir; bir çizgi roman denemesi, yeni bir diyar, 2d-3d oyun vs.

Olur mu acaba?
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Olabilir.... Belki forum dışında sol köşede de bir başlık olabilir, eğer tabii öyle bir başlık yaratmak zor olmayacaksa... Bilmiyorum hangisi daha iyi olur.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Photshopta açtığım bir resimde, örneğin bütün kırmızılar mavi olsun gibi bir şey yapmak mümkün mü acaba?

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

dwaxer wrote:.
Photshopta açtığım bir resimde, örneğin bütün kırmızılar mavi olsun gibi bir şey yapmak mümkün mü acaba?.
:mrgreen: Neyse buldum galiba; image/adjusment - Hue/saturation bölümünden seçili yerlerin renk ayarlarını değiştirebiliyoruz. (Photoshop'u seviyorum) :-P

.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Başlığı bir dirilteyim bakalım :D Biraz amatör işi oldu ama :| sıkıldım.

Image
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

aslında bakanın bakış açısına göre farklı anlamlar kazanabilen çizimleri severim, zaten senin çizimlerini, daha doğrusu çizim yapma yeteneğini hayranlıkla takip eden kişilerden biri olduğumu düşünüyorum. Burada da ağaçlar dedim hemen, ama sonra saç köklerini de çağrıştırıyor diye düşünmedim değil. Ã?ünkü bazıları çok ince olmuş, ondan öyle bir izlenim edindim. Çok güzel, değişik bir çizim daha beklendiği üzere, çizmeye devam... :)
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Yok aslında direkt ağaç :D Hazırlamak istediğim bir point-n-click adventure oyunundan bir kare...olacak inşallah.
Image
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hmm agac ama renkler ve golgeler ilginc olmus, hem sanki ozellikle koyu mavi cizgiler cizilmis gibi, ama ayni zamanda dikkatli bakinca agacin golgesi gibi duruyor cizgiler...
HARBE GİDEN
Post Reply