Sentetik kan üretiyormuş bu vampirler. Hani Micheal'ı kurtadamlara işkence yaptıkları bir yere kelepçeliyordu Selena. Orada bahsediyor bundan...Hükümlü wrote:Evet ben anlayamadım yani neden vampirler insan kanıu içmiyor. hatılıyorsanız kraven ile selene konuşurlarken hyavan kanı içemeyeip insanlara saldırdığı söyleniyor...yani neden? neden insan kanı içimiyorlar.
bu arada WW bu kadar fazla benzerlik olduğu için dava açmıştı filmin yapımcılarına ama sonuç ne oldu bilemiyorum...
yinede film büyük bir hüsrandı...yani konu bölük pörçüktü...çok kopuktu, boştu...
UnderWorld!!!
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Selena çok hoş bir bayanmış, Viktor gayet karizma bir elderdı (Ama ille de 55 yaşında yapmaları gerekmezdi elder olduğunu göstermek için). Vampir-Kurtadam tarihi çok havada kaldığı için ben filmi 2. izleyişimde kavrayabildim tam olarak. Ama bence bu film ille de bir kere izlenmeli en azından patlamış mısır yemek içinpyros wrote:ayrıca vampir kurgusu yapmak sadece whitewolfun elinde mi kardeşim
whitewolf davaya verecek diye saçma sapan kurgular yapmak daha mı akıl karı yani?
WhiteWolf bu vampir vs. olayında biraz tekelleşme yolunda gidiyor pyros'un dediği gibi... Ama yarın öbür gün AD&D'ye benzeyen bir film çıksa Wizards da hop oturup hop kalkmaz mıydı???
That which doesn't kill you, makes you stronger
tamam onu biliyorum ama neden içmiyorlar. ellerinde milyarlarca insan varken sentetik kan varken...bunu victor başlatmış ama onun nedenolduğunu söylemiyor adamlar.Raistlin wrote:Sentetik kan üretiyormuş bu vampirler. Hani Micheal'ı kurtadamlara işkence yaptıkları bir yere kelepçeliyordu Selena. Orada bahsediyor bundan...Hükümlü wrote:Evet ben anlayamadım yani neden vampirler insan kanıu içmiyor. hatılıyorsanız kraven ile selene konuşurlarken hyavan kanı içemeyeip insanlara saldırdığı söyleniyor...yani neden? neden insan kanı içimiyorlar.
bu arada WW bu kadar fazla benzerlik olduğu için dava açmıştı filmin yapımcılarına ama sonuç ne oldu bilemiyorum...
yinede film büyük bir hüsrandı...yani konu bölük pörçüktü...çok kopuktu, boştu...
nasıl bir senaryo ya! yuh yani...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
abi ne biliim ya öyle şey olur mu
zaten bu amerikalıların yeri göğü mahkemeye verip hukuksal boşluklardan yararalanarak kşeyi dönme çabaları çok komik oluyor
farzımahal adam elini çimbiçme makinesinin bıçaklarının arasına sokuyo
sonra da mahkemeye veriyo şirketi manuelinde elinizi buraya sokmayın yazmıodu diye
te allaaam ya !
zaten bu amerikalıların yeri göğü mahkemeye verip hukuksal boşluklardan yararalanarak kşeyi dönme çabaları çok komik oluyor
farzımahal adam elini çimbiçme makinesinin bıçaklarının arasına sokuyo
sonra da mahkemeye veriyo şirketi manuelinde elinizi buraya sokmayın yazmıodu diye
te allaaam ya !
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
rhielatheredrobe
- Kullanıcı