evocation
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Hmm, bence evocationa kabakuvvet gözüyle bakman yanlış... Büyünün yokedici gücü olarak, veya fiziksel dünyadaki eli olarak bakmak daha doğru. Bir büyücü için fiziksel dünyadaki olgular dier karakterler kadar önemli olmasa da büyücülerin bu dünya ve içindekiler ile başetme yolu olarak görüyorum ben invocation ı. Ve şunu da unutmayın, hiçbir büyü (veya okulu) tek yönlü deildir. Onun nasıl olduğu, oyuna (yani karakterin hayatına) nasıl yansıdığı ise tamamen karaktere bağlıdır.
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
öncelikle erethana hoş geldin diyorum. kendisine siteyi ben tavsiye ettim o da kafama çıktı hehe. neyse, conjurer meselesine gelince, illa summon ettiğimiz yaratığa adamı parçalatmak zorunda diiliz. Ayrıca en olmadı, summon ettiğimiz yaratık adamı oyalarken veya adam bizim dumanın içinde hareketsiz yatıyorken o adamın koruduğu ancient tome ya da artifact çoktan bizim ellerimizde huzur bulmuştur. Yoksa niye koskoca büyücüler kalkıp da kavgaya gürültüye girsinler di mi ama?
War, war never changes...
-
gandalfoftheday
- Kullanıcı

tamam tamam anladım
çok doğru bir mantık
bırak fighterlar savaşsın
madem gücün var, onu daha akıllı kullan, parsayı topla
ama bir combat sırasında üzerinize bir grup goblin saldırıyorsa ve fighterlar hobgoblinlerle savaşmakla meşgulse . . .
tabii ki bu noktada da evocationdan başka seçeneklerimiz mevcut. . . Ama bunlar goblin be abi! Hadi ama, hangimiz kızarmış goblin sevmeyiz ki?

çok doğru bir mantık
bırak fighterlar savaşsın
madem gücün var, onu daha akıllı kullan, parsayı topla
ama bir combat sırasında üzerinize bir grup goblin saldırıyorsa ve fighterlar hobgoblinlerle savaşmakla meşgulse . . .
tabii ki bu noktada da evocationdan başka seçeneklerimiz mevcut. . . Ama bunlar goblin be abi! Hadi ama, hangimiz kızarmış goblin sevmeyiz ki?
ben kızarmış diil kafası içeri gömçürtülmüş goblin severim. şaka bi yana, belli bi örgüte bağlı olarak çalışmayan, dolayısıyla emir altında çalışmayan büyücüler genelde öyle goblinle cart-curtla uğraşmazlar, tutarlar bi kaç adventurer temizletirler ortamı sonra ellerini kollarını sallaya sallaya giderler istedikleri yere.
Tabi belli bi organizasyona bağlı olan alt seviye büyücülerin tecrübe kazanması için böyle ayak işleri yaptırlabilir. Bu tecrübeler ya büyücüyü yüksek seviyeye taşır ya da organizasyonun maddi gücünün devamı için scroll, potion hazırlamak için kullanılır (Niye yazdım ben bunu şimdi?)
Tabi belli bi organizasyona bağlı olan alt seviye büyücülerin tecrübe kazanması için böyle ayak işleri yaptırlabilir. Bu tecrübeler ya büyücüyü yüksek seviyeye taşır ya da organizasyonun maddi gücünün devamı için scroll, potion hazırlamak için kullanılır (Niye yazdım ben bunu şimdi?)
War, war never changes...