Lütfen bunların arasından size en uygun geleni se
Lütfen bunların arasından size en uygun geleni se
Savaşçının seçtiği silah aynı zamanda o'nun karakterini de yansıtır.(Bilinçli olarak seçilen ve kullanılan silahlar).
Ã?ıktım açık alınla,yirmibeş yılda yirmibeşbin savaştan;
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

...
Kukri,hançere en yakın olanı;çift başlı silahı seçen kim;ve iyi işlenmiş ve dengeli bir çifte silahın yararlarını hiç düşündünüz mü?
Tabii ki illa onu seçmeli demiyorum,sadece benim yorumum.
Yay yok,çünkü bunların hepsi yakın dövüş için...
Geniş sıtlı palanın,hem balta,hem de kısa ama daha ezici bir silah olarak kullanılabileceğini biliyor musunuz?
Tabii ki illa onu seçmeli demiyorum,sadece benim yorumum.
Yay yok,çünkü bunların hepsi yakın dövüş için...
Geniş sıtlı palanın,hem balta,hem de kısa ama daha ezici bir silah olarak kullanılabileceğini biliyor musunuz?
Tek bir silhla birden fazla kullanım tekniğine el veren silahlar hep tercihim. Tabi birde hızlı olmalı. Küçücük hançerlende adma dalamazsın. Sanırım aralarınha en iyisi ucu eğri kılıç veya katana (Tabi FRP kurallarına göre)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

...
Başının bir tarafı balta(kesici ve bana göre eziciliğe de var-en azından gerçek hayatta...Kural kitapları farklı yazmakta),bir tarafı çekiç(ezici ve ölüler vb.ye karşı çok etkili bir silah)
Elbette çok iyi dengelenmiş ve işlenmiş olmalı;yani pahalı ama bir o kadar da etkin bir alet...Malzemede adamantit ve mithril vb. kullanıldığını düşünün bir de!
Yani bir silahda birden çok teknik seçeneği olacaktır(ve hasar verme elbetteki).
Elbette çok iyi dengelenmiş ve işlenmiş olmalı;yani pahalı ama bir o kadar da etkin bir alet...Malzemede adamantit ve mithril vb. kullanıldığını düşünün bir de!
Yani bir silahda birden çok teknik seçeneği olacaktır(ve hasar verme elbetteki).
...Hançerin hafif bir silah olduğu kesin;ama kullanan insanın,kendinden büyük ve uzun silahtan kaçıp,bir de rakibine yanaşıp ufak ufak halletmesi;veya ölümcül bir noktayı açık yakalaması lazım...
Entrerinin hançeri can çalıcıydı biliyorsunuz..bu avantaj...
Çok çok iyi dövüşen bir kimse karşısındaki silahlı kişiyi çıplak elle alt debilir;ama dövüş yeteneğinde birbirilerine eş iseler,orta ağırlıktaki ve uzunluktaki(çok ağır,çok uzun veya çok kısa silahların etkinliği ya çok dar;ya da çok uzun ve açık mesafeler içindir...) silah,hem en ölümcül ve etkini,hem de hız ve teknikte rahat kullanılanı olacaktır...Hançer ve hız konusunu yukarıda belirttim...
Herkese selamlar..

Entrerinin hançeri can çalıcıydı biliyorsunuz..bu avantaj...
Çok çok iyi dövüşen bir kimse karşısındaki silahlı kişiyi çıplak elle alt debilir;ama dövüş yeteneğinde birbirilerine eş iseler,orta ağırlıktaki ve uzunluktaki(çok ağır,çok uzun veya çok kısa silahların etkinliği ya çok dar;ya da çok uzun ve açık mesafeler içindir...) silah,hem en ölümcül ve etkini,hem de hız ve teknikte rahat kullanılanı olacaktır...Hançer ve hız konusunu yukarıda belirttim...
Herkese selamlar..
...yukarıda eksik yazdığımı düzeltmek isterim:Birbirine eş dövüş becerisine sahip iki rakipten silahlı olanı veya silahı daha etkin veya iyi yapılmış olanı ,şans faktörünü çıkartırsak, herzaman daha üstün gelecektir.