e yuh raist
-
Khellendros
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Sorma sınavlar delirtti beni ama hala hayattayım. Ateşten ve buzdan geçtim. Aydınlığı kovup karanlıkta yaşadım ama hala hayattayım.
Nice geceler sabah güneşin doğuşuyla yatağa yattım, güneşi görmediğim günler oldu. Ama hala yaşıyorum, merak etmeyin dönüşüm muhteşem olacak
Nice geceler sabah güneşin doğuşuyla yatağa yattım, güneşi görmediğim günler oldu. Ama hala yaşıyorum, merak etmeyin dönüşüm muhteşem olacak
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Geldim ama artık eskisi gibi değilim. Artık hiç bir şey eskisi gibi değil çünkü...
Hikayelerimi yazmaya devam edeceğim.
Ocakbaşı Hikayeleri ve Kulaktan Kulağa bölümlerinden takip edebilirsiz.
Tüm iltifatlar için teşekkürler.
Hikayelerimi yazmaya devam edeceğim.
Ocakbaşı Hikayeleri ve Kulaktan Kulağa bölümlerinden takip edebilirsiz.
Tüm iltifatlar için teşekkürler.
That which doesn't kill you, makes you stronger
e yuh raist....
işte başlık bu,
bir başlık bu kadar uygun olabilir...
serbest kürsüyü açıpta her başlıkta raistlin tarafından gönderilen son mesajları görünce insan kocaman bir E YUH RAİST demekten kendini alamıyor...
helal olsun raistlin,başka bir kelime bilmiyorum artık,benim kadar geveze birine konuşacak bir kelime bırakmadığın için helal olsun......
işte başlık bu,
bir başlık bu kadar uygun olabilir...
serbest kürsüyü açıpta her başlıkta raistlin tarafından gönderilen son mesajları görünce insan kocaman bir E YUH RAİST demekten kendini alamıyor...
helal olsun raistlin,başka bir kelime bilmiyorum artık,benim kadar geveze birine konuşacak bir kelime bırakmadığın için helal olsun......