Savunma Makamı

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
gandalfoftheday
Kullanıcı
Kullanıcı

Savunma Makamı

Post by gandalfoftheday »

Merhaba Diyar Dostları,
Duydum ki , aranızda "Gandalf ciddi, Gandalf kasıntı..." gibi yanlış anlaşılmalar olmuş, üzüldüm. Öslubumu değiştirmek pek elimde olmasa da, bir "açıklayabilirim!" mesajı atma ihtiyacı hissettim.
Aslında o kadar da ciddi biri değilim. (Tamam, söyledim işte.) Siteye hemen her gün giriyorum ve günün ortalama 10-12 saatini ya fiziksel , ya da zihinsel olarak siteyle geçiriyorum. Bana siteye katılma teklifini getiren Malovan'la oluşan dostluğumuz ve ortak hayallerimiz sonucu başlayan yolculuğumuzda hepimiz bu işe gönül verdik, emek verdik, kendimizden bir parça verdik.

Ancak site içindeyken bile genellikle forum bölümünü yalnızca okumakla yetinmek zorunda kalıyorum. Cevap yazmaya vakit bulamıyorum, hatta bazı mesajlarımı (bunun gibi) evde wordpad'e yazıp buraya kopyalıyorum. Bu manyaklığımın amacı, hayallerimizdeki muhteşem ve gözkamaştırıcı projeleri hayata geçirmek ve size en iyi şekilde hizmet etmek. Kendim için birşey istiyorsam yeşil sakallı bi gnom olayım.
Belki de eğitimimden dolayı klavye hatası yapmadığım sürece (ki sık sık yapıyorum) dilbilgisi kurallarına farkında olmadan uyuyorum.

Forum içi rp davasına gelince, derdim yine sizin keyfinizi kaçırmak, geyiğinize limon sıkmak değil. Ölkemizde FRP'nin emekleme aşamasından beri bu oyunla tanışmış olan şanslı azınlıkta olmaktan mutluyum. Ancak, son zamanlarda (aaah bizim zamanımızda...) FRP ile tanışmış olan kesimin pek çok eksik ve yanlışları var ki bu da son derece doğal. Yine de
FRP SATRANÖ GİBİDİR. AZ BİLEN DE OYNAYABİLİR. ANCAK İYİ BİLENLER ARASI BİR MÖCADELEDE HER HAMLE İZLENESİ BİR SANAT ESERİDİR!
Bu zevki bir kere tattığınızda günlük geyiklerle ya da pp ile oyunu daha eğlenceli kılmaya (çalışmaya) gerek duymayacağınızdan eminim. Al işte. Yine geyiğe karşıyım zannedeceksiniz. Neyse. Bana göre FRP tiyatrodan, masal anlatıcılığından, meddah'tan pek de farklı değil. Doğaç kültürüne-yeteneğine sahip, işlenmemiş destanlarla dolu bir milletiz. Benim arzum, FRP'nin sığ görülmeyip doğru anlaşılması, hak ettiği seviyeye ulaşması. En azından arkadaşımın yurt dışından getirttiği kitabı ödünç almıyorum artık. Hemen her kitapçıda FRP için ayrı bir stand duruyor. İlgi arttı. Bu büyük bir gelişme. İstiyorum ki, rp temelli forumumuzda herhangi bir sayfayı kopyalayıp çıktı aldığımda kitap diye millete yutturayım. Kabul, bu örnek biraz fazla abartı oldu ama siz ana fikri anladınız sanırım. Ben sizi yine fazla sıktım. Bunlar ütopya ve siz eğlenmenize bakın.
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

Geçen hafta ben şahidim olaya, bu çok ciddi dediğiniz adam öle geikler yaptı ki, yeri geldi yeter artık dedik...

Yani bazı yerde en ciddi muhabbetin bile ediverdi içine... Yeri geldi yarıldık gülmekten...

Çok geik bi günündeydi anlıcanız... Sonuç: O burada insanlara gözüktüğü gibi ciddi sıkıcı bi tip deil,ben şahidim...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

HHİİİİİİEEEYYYYYYT Kim Gandalfıma laf etti HÖÖÖLLEEAAYYYYNNNN!
Öizerim elimdekiyle dikkat edin...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

bende sohbette karşılaştım onla gayet geyik bi adam lütfen arkadaşlar bilinmeyen yönleri var onun
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

Adamı kızdırmayın öğlum.. allah korusun gider de başımıza nazgul falan üşüşür, kim lightning bolt atacak ondan sonra..
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

ayrıca niye geyik olması gerekio ki?

gandalf, ismi üzerinde abi
babacan olacak, arif olacak, yere göğe konuşmayacak, gerekli şeyleri gerektiği anda söyleyip çekilecek, az söz konuşup bol iş yapacak

eh hepsini yapıyor gördüğümüz kadarıyla
di mi?

eheheh Raist çizmiş ortalığı yine
insan boyunda "kılıcı" var savulun
benim de "kılıcım" olsaydı ben de herkesi "kılardım"
ieyyy bak bu geyik işte
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Yürü be Gandalf arkandayız. Sana laf atanları yeriz biz valla.
(Yani ben yerim en azından yamyamım ya)

Patlat bir iki geyik de şok olsun o gözleri kör olanlar...
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

ver gazı alttan
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Müthiş gazlarım...
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

abi yapmayın gözünüzü seveyim,ulu bilgenin kavgacı halini daha görmediniz.lotr 3 ü hatırlayın lütfen :wink:
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

abi ulu bilgenin 'Fool of a Took' diyişine hayranım :D:D... Acaba sitenin Pippin'i kim olur??
Post Reply