ÖLÖM HAKKINDA

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

ÖLÖM HAKKINDA

Post by Ghost_OF_A_Rose »

Arkadaşlar şimdiki sorum zamanında çok tartışma yaratmış bir kelimeler dizisi şeklinde... :wink:

Bir hırsız bencil mi olmalı...;? yani ölmeye değer şeyleri yok mudur? Aşkı, Arkadaşı, dostu veya ailesi için ölemez mi?

ben bir hırsız olarak (ay açık açıkta söyledik ya şunu :???: )
söylüyorum ki...ölürüm! eğer deli gibi aşıksam o adam için ölürüm, eilem yanımdaysa onlar içinde ölürüm, bu dünyada beni ayakta tutan bir dostum varsa onun içinde ölürüm...

Siz ne dersiniz? :!:
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

bu tür duygular bir sınıfa bağlanamayacağı için tabi ki ölebilir
War, war never changes...
Khellendros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Khellendros »

Tabii böyle bir şey olablir ama yinede duygusal bir hırsız kulağa garip geliyor=)
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bu için hırsızı savaşçısı olmaz zaten. Kişilikle bağlantılı. Kendin de söylemişsin, ölürüm diyorsan demekki bir hırsız bu tür şeyler için ölebilirmiş...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Khellendros wrote:Tabii böyle bir şey olablir ama yinede duygusal bir hırsız kulağa garip geliyor=)
bence hiç de gariip gelmiyor... duygusuzluk sanırım sadece kiralık katillere ait bir özellik -genel olarak-! Rose'a katılıyorum...
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

evet duygusuzluk konusunda bende fin'e katılıyorum. hırsızlar öldürmezler, çalarlar..ve duygular öldürmek işin içine girdiğinde yoktur...
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

ve duygular öldürmek işin içine girdiğinde yoktur...
buna tam olarak katılamayacağım... Nefret ve intikam öldürmeye sebep olan başlıca duygulardır...
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

hırsız bencil mi olmalı denmiş... bence hayır... her ne kadar hırsızların bencil olduklarını düşünsem de bencil olmamaları gerektiği kanaatindeyim.. ayrıca aşk, sevgi ... bencillikle alakası olmayan şeyler bence.. ya da en azından hırsızın bencil olmasıyla alakası olmayan şeyler.... bence aşk için hiç bi sınıfa sınırlama koyulamaz... elde olmayan bişeydir ve hırsızı da kiralık katili de barbarı da :) aşk için pekala canını verebilir...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Re: ÖLÖM HAKKINDA

Post by Dragonfire »

Ghost_OF_A_Rose wrote:Arkadaşlar şimdiki sorum zamanında çok tartışma yaratmış bir kelimeler dizisi şeklinde... :wink:

Bir hırsız bencil mi olmalı...;? yani ölmeye değer şeyleri yok mudur? Aşkı, Arkadaşı, dostu veya ailesi için ölemez mi?

ben bir hırsız olarak (ay açık açıkta söyledik ya şunu :???: )
söylüyorum ki...ölürüm! eğer deli gibi aşıksam o adam için ölürüm, eilem yanımdaysa onlar içinde ölürüm, bu dünyada beni ayakta tutan bir dostum varsa onun içinde ölürüm...

Siz ne dersiniz? :!:
Hayatın anlamını bulmuşsun derim. Güzel böyle devam.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

hayatın anlamını bulunca hayat, hayat oluyor o zaman...saol...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Aşk için ölmek gayet doğal bir şeydir ancak aşk zaten bencilliktir. Bir hırsızda hem aşkı için ölüp hemde bencil olabilir. Bir kişi hem yaşama hemde değerli eşyalara bağlı olabilir.

Ancak FRP de arkadaşlarının yaşamı için kendini feda eden hırsız iyi insan değil ancak ezik olabilir.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

ii de frp de eğer eziklikse o zaman ne anlamı var ki. zaten normal dünyamızda da hırsızlık hoş görülen (gerçi oradada öle değil ama), normallikle karşılanan ve lonca içinde oluşumlanan bir kategori değil ki.

bence orada onu göze alabilmek hayal etmenin gerçekçiliğini yansıtır...yani bence... :wink:
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Hırsızlara ezik denmesi beni şaşırtıyor.Evet zamanında çoğu hırsız ezilmiştir ama bu onların şu an ezik olduğu anlamına gelmez.Hayatla,insanlarla ,düzenle alay eden birisine ezik diyebilir miyiz?
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

hırsızlar hayatla alay edebildikleri için bana sorarsanız diğer insanlardan daha ciddiye alıoyorlar hayatı....bu da yaşamasını onlar en iyi haliyle biliyorlar demek...tamamen haklısın quel....
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Eğerki öncelikle kendi rahatını düşünmüyorsan neden hırsız oldun kardeşim? "Kader benim hırsız olmama sebep oldu" demez herhalde. Sonuçta hırsızlık başkalarının zahmetlere katlanıp kazandığı şeyleri çalmaktır. Yok nben düzen karşıtıyım der isen bunu ranger olarak yap o zaman. Hem sevgilin için birinin önüne atladığında daha çok şansın olur.
Tamam hırsız arkadaşlarını kurtarır ama önce kendi çıkarına ne hizmet ediyor ise onu alır (Almalıdır)bence. Mesela başka kimsenin görmediği değerlli bir taş gibi.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Post Reply