cts.den sonra hava düzelcekmiş diyorlardı... şöyle inip bir boğaz havası alalım yahu ! bu arada kirsh, aşkolsun yani ne oburuluğumu gördün.. arkadaşlar bu iştah olayı tamamen bir kısım medyanın uydurması!
imza: hobbit iştahlı kender meraklı elf fingolfin (nam-ı diğer Singo )
Abi büyük bir terslik olmazsa (underworld deki gibi) kesin gelirim.Zaten çok istiyorum sizlerle tanışmak.Abi ben geliyorum Quel-shin abi senin telefon galiba vardı bende bakarım şimdi ben bilyon beylikdzünde oturuyom beraber gideriz uyar mı?
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
ben gelmiyorum iste!!! bana ne bana ne!!!
ortaligi toparlayamadiniz. hepiniz baska yalanlar salliyosunuz
(trip atmayi birakirsak. ben cidden gelemiyorum. ühü ühü ühüüüü!!! ya bi gun gorecem hepinizi amma bakalim...)
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
siz de benim isimin oldugu gunlere yerlestirmeyin ya!!!
burda suc bende deilki!!!
Gelecem gelecem (ama ne zaman? *squva dusunceli dusunceli kafasini kasir*)
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki