KATİL FRP
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

KATİL FRP
Arkadaşlar sonunda bekledim bekledim patlayacağım tuttu yani bunu da yaptırdılar ya bana..
Ya lütfen söyler misiniz bana nedir bu FRP ye yapılan katilmiş muameleri böle...neden korkarlar anlamam. Ama biliyorum aslında sebebini..korku insanoğlu için bilmediğinde ortaya çıkan bir duygudur...tıpkı ölümden korkmak gibi (kimse ben korkumuyorum demesin herkes korkar sıkmayın) neyse işin aslı hayal etme kıtlığında. Alınmayın bu işten korkan dostlar ama eğer FRP den korkuyorsanız gözlerinizi attan dar tuttuğpunuz bir açıyla etrafta tutmaya çalışıyorsunuz demek.
Fantastik Rol yapma oyunu sadece bu öylesine yani hayal gücünün kuvvetine dayalı bir şey inanın bana katil değil o bence çoğu insan için yararlı bile olabilir.
ama şunu söyleleyiyim dar açıyla bakmadan önce, bağnazlık yapmadan önce bir bakın ve öğrenin şu FRP neymiş diye...siz ne dersiniz dostlarım?
Ya lütfen söyler misiniz bana nedir bu FRP ye yapılan katilmiş muameleri böle...neden korkarlar anlamam. Ama biliyorum aslında sebebini..korku insanoğlu için bilmediğinde ortaya çıkan bir duygudur...tıpkı ölümden korkmak gibi (kimse ben korkumuyorum demesin herkes korkar sıkmayın) neyse işin aslı hayal etme kıtlığında. Alınmayın bu işten korkan dostlar ama eğer FRP den korkuyorsanız gözlerinizi attan dar tuttuğpunuz bir açıyla etrafta tutmaya çalışıyorsunuz demek.
Fantastik Rol yapma oyunu sadece bu öylesine yani hayal gücünün kuvvetine dayalı bir şey inanın bana katil değil o bence çoğu insan için yararlı bile olabilir.
ama şunu söyleleyiyim dar açıyla bakmadan önce, bağnazlık yapmadan önce bir bakın ve öğrenin şu FRP neymiş diye...siz ne dersiniz dostlarım?
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
gerçi çok oldu ama... hatırlıyorum kabaca o dönemi... bir kaç kişi peşpeşe intahar etmişti, aileleri bir de ne idigüğü belirsiz "uzman" lar işi FRP ve benzeri kişilik bölünmelerine bağlamışlardı filan falan... hepiniz biliyorsunuz, tekrar etmeyeceğim.
aslında en ilkel duygu korkmak... bilinmeyenden korkmak da en temel korku. çevrenizdekiler bilmedikleri birşeye temkinli yaklaşıyor olabilirler, bu da normal ancak bir de frp'cilerin karşısında "katil" "satanist" "psikopat" muhabbeti var ki ona bende dayanamıyorum...
basit bir örnek, türkiyede maşallah fabrikadan çok cezaevi var. merak ediyorum, acaba aralarında "R" veya "Y" tipi koğuşlarda (cinayet) kalanların yüzde kaçı FRP biliyordur...
sokakta birbirlerinin kaşı üstünde gözü var diye döner bıcaklarını çekip birbirlerini gebertenlerin kaçı acaba kötü geçen bir RPG seansından sonra bunu yapmışlardır.
aslında... say say bitmez... 90'ların başında hele görcektiniz. değil süpheli yaklaşmak, direk katil yerine koyuyolardı, yine bakmayın ortam düzeldi biraz...
aslında en ilkel duygu korkmak... bilinmeyenden korkmak da en temel korku. çevrenizdekiler bilmedikleri birşeye temkinli yaklaşıyor olabilirler, bu da normal ancak bir de frp'cilerin karşısında "katil" "satanist" "psikopat" muhabbeti var ki ona bende dayanamıyorum...
basit bir örnek, türkiyede maşallah fabrikadan çok cezaevi var. merak ediyorum, acaba aralarında "R" veya "Y" tipi koğuşlarda (cinayet) kalanların yüzde kaçı FRP biliyordur...
sokakta birbirlerinin kaşı üstünde gözü var diye döner bıcaklarını çekip birbirlerini gebertenlerin kaçı acaba kötü geçen bir RPG seansından sonra bunu yapmışlardır.
aslında... say say bitmez... 90'ların başında hele görcektiniz. değil süpheli yaklaşmak, direk katil yerine koyuyolardı, yine bakmayın ortam düzeldi biraz...
Re: KATİL FRP
zaten FRP camiasının başına ne geldiyse şu herkesin merak sarmasından dolayı geldi. bana soracak olursan herkes öğrenmek zorunda değil, mesela çalıştığım yerdekileri düşünemiyorum bileGhost_OF_A_Rose wrote: ama şunu söyleleyiyim dar açıyla bakmadan önce, bağnazlık yapmadan önce bir bakın ve öğrenin şu FRP neymiş diye...siz ne dersiniz dostlarım?
bu konuda o kadar çok anlatılacak şey varki.... ben 1997 den beri bu oyunu oynarım.. .evdekilerde 97 den beri anlayamadı gitti ki... ailemde herkes üni.mezunu.... hala bana gelip okuduğum kitaplara bakıp, bilg. daki resimleri görüp dünyaya dön diyolar...
ulan daha nasıl dünya ya döneyim... okulu bitirmişim, bir işim var, yabancı dilim var.. hayatım düzenli.... anasını satiim bi tane delicesine bağlı olduğum ve zevkini başka hiç birşeyde bulamadığım hobim var.. onuda anlamıolar... bu sadece ailemde deil bu konu hakkında en ufak bilgisi olmayan ya da kulaktan dolma, ya da gerzek gazetelerden okuma önyargılarla karşıma çıkan herkes de...var... hem sonra etrafımda bu işle ilgilenen insanlara bakıyorum hepsi de adam gibi adamlar... gerek eğitimi gerekse de terbiyesi...ya da zekası.. zaten kafası çalışmayan adam yada anlayışı kıt olan birisi bu işteki ruhu ve özü anlayamaz...
eleştirmeden önce bakmak lazım bu nedir ne değildir die... ben çok biliorum ilk seferde "hade len bu da ne" diyip te ertesi haftaya "lütfen oyuna beni de al" diye yalvaranları...
ayrıca o haberleri yayınlayan gaztelerden birinin izmir bölge müdürlüğü nü ben bir hafta boyunca tel ile arayıp zehir zemberek kavga etmiştim....
ohhh be ghost allah razı olsun içimi döküyorum... bu threat i iyi ki açmışsın....
ulan daha nasıl dünya ya döneyim... okulu bitirmişim, bir işim var, yabancı dilim var.. hayatım düzenli.... anasını satiim bi tane delicesine bağlı olduğum ve zevkini başka hiç birşeyde bulamadığım hobim var.. onuda anlamıolar... bu sadece ailemde deil bu konu hakkında en ufak bilgisi olmayan ya da kulaktan dolma, ya da gerzek gazetelerden okuma önyargılarla karşıma çıkan herkes de...var... hem sonra etrafımda bu işle ilgilenen insanlara bakıyorum hepsi de adam gibi adamlar... gerek eğitimi gerekse de terbiyesi...ya da zekası.. zaten kafası çalışmayan adam yada anlayışı kıt olan birisi bu işteki ruhu ve özü anlayamaz...
eleştirmeden önce bakmak lazım bu nedir ne değildir die... ben çok biliorum ilk seferde "hade len bu da ne" diyip te ertesi haftaya "lütfen oyuna beni de al" diye yalvaranları...
ayrıca o haberleri yayınlayan gaztelerden birinin izmir bölge müdürlüğü nü ben bir hafta boyunca tel ile arayıp zehir zemberek kavga etmiştim....
ohhh be ghost allah razı olsun içimi döküyorum... bu threat i iyi ki açmışsın....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
90 ların başı rezaletti okulda metal müzik yasaklanmıştı bizde neler geldi metal dinliyoz diye yazlıkda kıl olup dövmekmi istemedirler neyse geçti artık o günler.aslında... say say bitmez... 90'ların başında hele görcektiniz. değil süpheli yaklaşmak, direk katil yerine koyuyolardı, yine bakmayın ortam düzeldi biraz...
Yanlız bir olayı anlatamak isterim burda hem öyle 90 ların başı degil aha daha yeni olayların oldugu dönem biz kahveye gidiyoz konuşuyoz frp konuşuyoz o bu neyse Ali abi var çaycı 60 65 yaşlarında biliyo bizi mahallenin çocuguyuz nede olsa. Geldi sordu "nedir bu olay ben sizi bilirim yoktur sizde şeytan meytan" "abi" dedik anlattık dinledi bi saatten fazla tabi arada çay dagıtıyo. Sonunda "ben biliyodum zaten gaztelerin yalan yazdıgını, siz hiç sinirlenmeyin bu millet böyle" dedi. o anda Ali abinin bizi anlaması rahatlattı beni artık hiç kızmıyom sadece gülüp geçiyom neden mi Ali abi nedenini söyledi işte "Bu millet böyle" hayır sadece türk milleti degil dünya böyle kabul edip devam etmek lazım yola.
Kargaşada doğdum...Entropi ile yoğruldum...
Kaosdur akan kanım... Karmaşadır her adımım...
Bildiğim tek gerçeklik... Evren kaosdur,düzense hiçlik...
Antimodes the Wild
Kaosdur akan kanım... Karmaşadır her adımım...
Bildiğim tek gerçeklik... Evren kaosdur,düzense hiçlik...
Antimodes the Wild
LOTR filmi çıktı, millet anlata anlata bitiremiyor. Yaratıcılıktan falan bahsedip duruyorlar.
Ben bu kitapları okurken beni manyaklıkla, zamanı boşa harcamakla suçlayanlar, "iyi çocuktur ama biraz gariptir" diye yaklaşanlar, kitap okurken veya PC'de oynarken bırakamayıp işe kıpkırmızı gözlerle gittiğimde alaylı bakışlar;
aynı kişiler şimdi LOTR felsefesi demiyorlar mı.
Popüler kültür denen olay bu işte.
Ben bu kitapları okurken beni manyaklıkla, zamanı boşa harcamakla suçlayanlar, "iyi çocuktur ama biraz gariptir" diye yaklaşanlar, kitap okurken veya PC'de oynarken bırakamayıp işe kıpkırmızı gözlerle gittiğimde alaylı bakışlar;
aynı kişiler şimdi LOTR felsefesi demiyorlar mı.
Popüler kültür denen olay bu işte.
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.
bence bu toplumumuzun hosşgörüsüzlüğünden kaynaklanıyo. bana benzemeyen iyi diildir düşüncesinin bi ürünü yani. şimdi yarın öbürgün bi hanım kızımız kendini camdan atsa ve odasında taze oynanmış monopoly bulunsa veyahut bi delikanlı kardeşimiz arabasını köprüün orta yerinde durdurup boğaza atlamak suretiyle intihar etse ve arabasında mülüm gürsesin kasedinin döndüğü görülse "vay efendim monopoly öldürüyo, yok efendim katil müslüm gürses!" mi dicekler? Yooo, çünkü onnarı herkes yapıyo; ama herkes metal dinnemiyo ve frp oynamıyo. o yüzden vur abalıya...
War, war never changes...
hem bir metalci hem de bir frp'ci olarak çok baskı altında kaldığım için iyi bilirim o dönemleri düşünsenize adamlar gözü dönmüş bir şekilde ortalıkta satanist avlıyorlar ve TV'den bir tVci bağırıyor "siyah giyinen uzun saçlı bütün herkes satanisttir. ayrıca dazlak kafalı ve keçi sakallılar da satanisttir." Gazeteler (hem de kendini ciddi sayan bulvar gazeteleri dahil) hedef gösteriyor Led Zeppelin ve metallca satanisttir diye.
Bu ülkede azınlık olacağız her zaman. insanlar yüzüklerin efendisi filminin büyüsünden çıktıktan sonra LotR'a on pan veren gazeteler ilk cadı avında yine kazıklarını çıkarıp elde sarımsak vampir avına çıkacak.
Burada ana hedef bütün bu yozlaşmaya neden olan ve günümüzde televole kültürü olarak anılan kültürün sorgulanmasına fırsat vermeden durumu hasıraltı ederek küçük grupların üzerine atılmış suçlara ciddi cevap hakkı vermeden bu grupları yargılamak ve kamu vicdanını dindirmekti. onlara göre kızları evde mutluydu, huzurluydu. kızlarına verdikleri para ve odasındaki bilgisayarı ve interneti vardı ya daha ne olsundu. sevgi mi, çocukları böyle banal şeylere tamah etmezdi. ama intihar ettiğinde birden kendi hatalarını görmek yerine etrafa saldırdılar medyanın da desteğiyle hayatımızı bir süreliğine cehenneme çevirdiler....
olayın üzerinden geçen bunca zaman sonra arkama yaslanıp "ah ulan neler yaşadık" diye keyiflenemiyorum. çünkü aynı şeylerin tekrarlanmaması için hiçbir neden yok!
Bu ülkede azınlık olacağız her zaman. insanlar yüzüklerin efendisi filminin büyüsünden çıktıktan sonra LotR'a on pan veren gazeteler ilk cadı avında yine kazıklarını çıkarıp elde sarımsak vampir avına çıkacak.
Burada ana hedef bütün bu yozlaşmaya neden olan ve günümüzde televole kültürü olarak anılan kültürün sorgulanmasına fırsat vermeden durumu hasıraltı ederek küçük grupların üzerine atılmış suçlara ciddi cevap hakkı vermeden bu grupları yargılamak ve kamu vicdanını dindirmekti. onlara göre kızları evde mutluydu, huzurluydu. kızlarına verdikleri para ve odasındaki bilgisayarı ve interneti vardı ya daha ne olsundu. sevgi mi, çocukları böyle banal şeylere tamah etmezdi. ama intihar ettiğinde birden kendi hatalarını görmek yerine etrafa saldırdılar medyanın da desteğiyle hayatımızı bir süreliğine cehenneme çevirdiler....
olayın üzerinden geçen bunca zaman sonra arkama yaslanıp "ah ulan neler yaşadık" diye keyiflenemiyorum. çünkü aynı şeylerin tekrarlanmaması için hiçbir neden yok!
yola devam...
...barış için
...barış için
ben artık bu toplumsal mevzular hakkında bırakın tepki göstermeyi, düşünmeyi bile bıraktım. Yapçak bişiy yok bence. Kendime küçük, pembe pancurlu bi dünya kurdum; içeriye de çok az kişiyi alıyorum. Böyle yaşayıp gidiyorum işte. Ha, bi sonraki cadı avının kurbanı olabilirim elbette ama naapalım, mukadderat. Ona da yapçak bişiy yok. Bence...
War, war never changes...
- biluanders
- Kullanıcı

ben daha role play e girmedim ama çewremdekiler bazen garip garip bakıyolar bana elimde kitapları görünce..sinir oluyorum..babam-ki okumuş insandır- kızım bırak şu acayip kitapları,deliricen yakında diyebiliyo..ilk duyduğumda şok oldum ama artık pek önemsemiyorum çünkü bu şekilde olanların sayısı azımsanacak kadar değil..ama hepsinin üstesinden geliriz zamanla..
ne zaman içime biraz fazla baksam,yükseklik korkum depreşir....