nası yani blackmore's night grubunun bir şarkısının adı ordan mı?Molydeus wrote:Ghost_Of_A_Rose...
Nickin bana fazlasıyla tanıdık geldi...
KATİL FRP
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Bu konuda konuşucak çok şeyim var... Ancak buraya çok azını yazıcam...
Bir toplum düşünün ki; insanlar balık hafızası ile yaşıorlar, yarın dünlerini unutuorlar, sürü psikolojisi deseler herkesin fikri war ancak sürü halinde hareket ediolar, birey olamıolar, en önemlisi düşünmüolar, ... , kaçan bir gol uğruna geleceklerini yok ediorlar, tanımadıkları insanları herşeyle itham edebiliorlar, kendileri çalıp sonra devleti soyuyolar die şikayet edebiliyorlar, vs vs... Tanıdık geldi mi?
İnsanlara nasıl düşünüceklerini televizyon söylediği sürece bizim başımıza böle şeylerin gelmesi çok doğal... Bu bütün toplumların hastalığı aslında... Sadece bazı toplumlarda daha yoğun...
Bir nedeni daha war olayların: Korku...
Korku ki insanın en önemli savunma aracıdır, ırkımızın dewamını sağlayan şeydir belkide... şu anda neyimiz varsa bi anlamda korkuya borçluyuz... Ama her türlü korkuya deil... Korku her zaman doğru deildir çünkü. İnsanlar çok önce sadece içgüdüleri ile yaşamaktan vazgeçmişler çünkü...
Peki neden bizden korkuyorlar? Ã?ünkü bizi ve yargılamadan infaz ettikleri kişileri ve onların uğraşlarını tanımıyorlar. Sonra... bir aydın geçinen medya maymunu çıkıyor, bunlar satanist yarın sizi de kesip yer bunlar dio... İnsanlar hemen bu düşünceyi benliklerine kaydediolar... Gerisini biliyosunuz...
Metalciler sokaklardan toplanıo, metal müzik cdlerine el konuluo, frp zarları satanik ayin malzemelerinin bir numarası oluo, bulunduranlar tutuklanıo, hele magic oynuorsan kesin sende cadılık var vs vs...
Siyah tişörtle dolaştıı için üstü aranılan, ve çantasında magic destesi çıktıı için tutuklanan arkadaşlarım var... Polis baskın yapıo die frp oyun oynadığımız yerlerin kapadığı olduğu oluodu...
Hele piercing varsa sende direkt gözaltı...
Ve sonuç olarak en önemli soru: Ne yapabiliriz? Kendimizi düzgün tanıtmamız lazım. Peki bu böyle düzelicek mi? Tabiki hayır. Ancak en azından sağduyulu bir çevre yaratabilicez... En azından bahsi geçen Ali abi gibi insanlar bulunabilecek çevremizde...
Bir toplum düşünün ki; insanlar balık hafızası ile yaşıorlar, yarın dünlerini unutuorlar, sürü psikolojisi deseler herkesin fikri war ancak sürü halinde hareket ediolar, birey olamıolar, en önemlisi düşünmüolar, ... , kaçan bir gol uğruna geleceklerini yok ediorlar, tanımadıkları insanları herşeyle itham edebiliorlar, kendileri çalıp sonra devleti soyuyolar die şikayet edebiliyorlar, vs vs... Tanıdık geldi mi?
İnsanlara nasıl düşünüceklerini televizyon söylediği sürece bizim başımıza böle şeylerin gelmesi çok doğal... Bu bütün toplumların hastalığı aslında... Sadece bazı toplumlarda daha yoğun...
Bir nedeni daha war olayların: Korku...
Korku ki insanın en önemli savunma aracıdır, ırkımızın dewamını sağlayan şeydir belkide... şu anda neyimiz varsa bi anlamda korkuya borçluyuz... Ama her türlü korkuya deil... Korku her zaman doğru deildir çünkü. İnsanlar çok önce sadece içgüdüleri ile yaşamaktan vazgeçmişler çünkü...
Peki neden bizden korkuyorlar? Ã?ünkü bizi ve yargılamadan infaz ettikleri kişileri ve onların uğraşlarını tanımıyorlar. Sonra... bir aydın geçinen medya maymunu çıkıyor, bunlar satanist yarın sizi de kesip yer bunlar dio... İnsanlar hemen bu düşünceyi benliklerine kaydediolar... Gerisini biliyosunuz...
Metalciler sokaklardan toplanıo, metal müzik cdlerine el konuluo, frp zarları satanik ayin malzemelerinin bir numarası oluo, bulunduranlar tutuklanıo, hele magic oynuorsan kesin sende cadılık var vs vs...
Siyah tişörtle dolaştıı için üstü aranılan, ve çantasında magic destesi çıktıı için tutuklanan arkadaşlarım var... Polis baskın yapıo die frp oyun oynadığımız yerlerin kapadığı olduğu oluodu...
Hele piercing varsa sende direkt gözaltı...
Ve sonuç olarak en önemli soru: Ne yapabiliriz? Kendimizi düzgün tanıtmamız lazım. Peki bu böyle düzelicek mi? Tabiki hayır. Ancak en azından sağduyulu bir çevre yaratabilicez... En azından bahsi geçen Ali abi gibi insanlar bulunabilecek çevremizde...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
ben 90 laı falan frpci olarak atlatmadım millet daha küçüğüm diye rock ıma metalime karışmıyodu bizim antalyada bi dükkan vardı orda herşey ama frp ile ilgili herşey mevcuttu bu bağnaz gerikafalı saf zihniyet sayesinde kapandı ve şu anda antalyada frp malzemesi satan tek bir yer bilmiyorum ben yani şöyle çdüşünün kendi zarlarımı ankaradan aldım !! daha ne diyebilirimki ayrıca t-shirt satan yerler vardı 2 tane bu metal figur baskılı resimli siyah v.b. oralarda kapandı ben kafayı yemek üzereyim şu anda yani antalyalı bir insan giysisini izmirden alırmı ben antalyada oyun oynamak için adam bulamıyorum bulduklarımda öss ye hazırlanıyolar burdan kaçmak için yada çoktan antalyadan gitmişta sadece arada bi gelen insanlar ve ben seneye yanlızım olay budur işte kurtlar vadisini kahvelerde topluca izleyipte adam öldürüldüğünde hep beraber alkışlar eşliğinde tezağurat eden bir toplum dan ben başka birşeyde baklemem şahsen o televizyonlarda ki magic haberini ailemle beraber izlemiştim ben ve sırf o haber yüzünden kartlarımı 2 ay sakladım da sonra anneme açıklaya açıklaya tek tek bütün kartları gösterdikten sonra rahat bıraktıbeni
ne diyim ben bize kolay gelsin 
aslında benim bir imzam yok; çünkü beni tanıyanlar bana ihtiyacı olanlardır, bana ihtiyacı olanlar ise benim ihtiyacım olanlardır.
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

Gelsin tabe! Zaten bu hayal kurma becerisine sahip olanların çektiğini daha da kimse çekmiyordur yeryüzünde. Ama en kötüsü de sadece bu ülkeye has değil. Dünyanın her yanında aynı muameleyi gördüğümüzü öğrendim Allah sabır versin hepimize.!
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...