talipliler artıyor
Ketchup'un Meşhur Resmi
valla sevgili abi ne diyim sana hadi bakalım hodri meydan beni en başa yaz o listede bi kapışalım senle ne dersin yazın ordayım seni orta dünya cafede yere yatırıpta üstünde amuda kalkarkenki resimlerimizide inşallah çekerlerde onuda yayınlarız ha ne dersin hani birinci olmazsa ikinci yeri kesin istiyorum haberin olsun hadi KAPIşALIM BAKALIM NAPICAKSIN

aslında benim bir imzam yok; çünkü beni tanıyanlar bana ihtiyacı olanlardır, bana ihtiyacı olanlar ise benim ihtiyacım olanlardır.
valla güzelim anlaşamadık benim biraz diğer küçük bebelerden boy kilo yapı ve potansiyel delilik kavranlarında açık ara farkım olduğu için deneye bilirsin ama bi dakka annnemde bana öyle bişey demişti neydi bi dakka haaa hatırladım herşey yaşta yada rütbede değildir bide kuzenim şey demişti hıh hatırladım onuda sna artislik yapsın yaşı önemli değildir adam konuşsun dursun sen sadece onun la kapış ve finalinde ise ona acı çünkü o çok acizdir evet aynen buydu senin durumunda bu sedatCIM sadece laf ve boş tehditler ben kararlıyım ama biraz değişti karar artık üstünde amuda halde bağdaş kurmuşken çekilicem fotoyu hadi canım öptüm

aslında benim bir imzam yok; çünkü beni tanıyanlar bana ihtiyacı olanlardır, bana ihtiyacı olanlar ise benim ihtiyacım olanlardır.
sonunda
bu hareketi yapmasan sen en muhteşem arkadaşım olacaktın ama yinede verdiğin fikri çok beğendim 
çok işime yarayacak buna emin ol,hemen altyapı çalışmalarına başlıyorum,tanıdığın iyi bir büyücü var mı
sevgili pyros,sen zaten listemdesin
halen daha başımın etini yiyor,bir imza ne kadar da önemliymiş alla alla 
çok işime yarayacak buna emin ol,hemen altyapı çalışmalarına başlıyorum,tanıdığın iyi bir büyücü var mı
sevgili pyros,sen zaten listemdesin
-
Khellendros
- Kullanıcı