Ay allahım deniz kadar...fingolfin wrote:bu tartışmalar ankarada deniz olmadığı gerçeğini değiştirmiyor...
Ankara Tayfası Buluşuyor...
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

Yazık ya, üzmeyin bu kadar. Yok işte oralarda. Deniz kokusunu, vapur keyfini, boğazı, adaları yaşayamıyorlar. Olmayınca ne yapsınlar, ellerindekiyle yetiniyorlar işte. Aç adamın karşısında limon yemek gibi bir şey bu.
NOT: Bilmeyenler için Ada: dört tarafı deniz olan kara parçası, Vapur: deniz üzerinde yoculuk etmeyi sağlayan ulaşım aracı, Boğaz: Bir tek burda var, görmeyene anlatmak zor
NOT: Bilmeyenler için Ada: dört tarafı deniz olan kara parçası, Vapur: deniz üzerinde yoculuk etmeyi sağlayan ulaşım aracı, Boğaz: Bir tek burda var, görmeyene anlatmak zor
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.
Tufan gelemez tabi interneti bozuk demiştim. Başka bir yolla haber verin demiştim ben söyledim du bakalım diğerlerinden haber gelsin dedi. Sonuçta gitmedi demek.Ghost_OF_A_Rose wrote:Eh! hadi buluştuk asıl gelmek istiyenler ortada yoktu....?
Ben Eskişehirdeydim. Burada porsuk çayı var oh ne rahat. Ankaranın kupkuru havasından kurtuluyorum gözüm su görüyor. Hem burada FRP de daha rahat. İstanbulun hava kirliliği ve trafik sıkışıklığıda yok. Bursanın köfteside yok(Ama bu üzücü birşey!)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

benim yüzme bilmediğim hakkındaki dedikoduları çıkaran arkadaşım fin'e geç bi cevap ama felaket yüzerim,çok iyi dalalrım ama denizde değil. deniz kirli, deniz tuzlu ve deniz seyredilişi güzel bir şey...yani bence...hele bi de istnb. da denize girmek iyyak!
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
ya Tufan'a ben haber verecektim karışıklık arasında unuttum, affola!Darkgnome wrote:Tufan gelemez tabi interneti bozuk demiştim. Başka bir yolla haber verin demiştim ben söyledim du bakalım diğerlerinden haber gelsin dedi. Sonuçta gitmedi demek.Ghost_OF_A_Rose wrote:Eh! hadi buluştuk asıl gelmek istiyenler ortada yoktu....?
Ben Eskişehirdeydim. Burada porsuk çayı var oh ne rahat. Ankaranın kupkuru havasından kurtuluyorum gözüm su görüyor. Hem burada FRP de daha rahat. İstanbulun hava kirliliği ve trafik sıkışıklığıda yok. Bursanın köfteside yok(Ama bu üzücü birşey!)