Arkadaşlara FRP nin ne olduğunu anlatmaya çalışıyorum, bi arkadaş geldi bana "sen şimdi intahar falan etmezsin di mi " dedi. Ama olayı tam anlatınca aramıza katıldı
o artık frpci
Bi de kitapların isimlerinden kaynaklanan yanlış anlaşılmalar olduğundan sırf babam görmesin diye kitapları gizli gizli okurdum.Ama sonra o da anladı artık karışmıyor.
Evet arkadaşım benim dediğim işte...sadece bilgisizlik. Hayır bazıları öle ki dinlemeye bile tenezzül etmiyo "kendi her şeyi daha ii biliyo ya" saydıkça sayıyo, olmadık şeyler düşünüyo ama bu arada FRP d
ünyasının adını kötüye çıkaranlarıda dışlıyorum tabe....Ama iş çözülecek..sadece altkültür olması sebebiyle zor kabul görüyo olduğunu düşünüp rahatlatıyorum kendimi...
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
Kendini en bilge zannettiğin zamanlar aslında en az şeyi bildiğin zamanlardır.frp yi kötüleyenlerin sorunu da.dediğin gibi halbuki oturup bi dinleseler derdimizi anlasalar bu sorunların hiçbiri kalmayacak.
katılmamak elde değil. ben genelde frp yi tiyatronun bir türevi olarak tanıtıyorum. kendiniz için rol yaparsınız seyircilere değil diyorum. biraz daha ılıman karşılıyorlar.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
evet bende denedim.. biraz daha anlayışlı oluyor..insanlar...bu olaylar nerde geçio diyince kafanda hayal gücünde cevabını, açıklayabilmenin en iyi yolu bence de, tiyatro benzetmesi.....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
hoşgörüsüzlüğün dibine vurmakta karafatmaların (tabirimi mazur görün) üzerine yoktur. kraldan çok kralcı lafı sanki bunlar için söylenmişçesine, karşı cins ekürilerinden daha yobazdırlar. kendi esaretlerine her şeyden çok değer verdiklerinden herkesi esir etmeye uğraşırlar.