Oyundan görüntüler gördüm, güzel de yapıyorlarmış. Oyun dengesini de aynı şekilde eski oyunlara göre düzelteceklermiş.
Fallout 3: Project Van Burren
Fallout 3: Project Van Burren
Fallout 3'ün yapım aşaması %70ler düzeyinde tamamlanmışken Fallout oyununu yapan BlackIsle şirketinin Interplay tarafından kapatılmasını şiddetle kınlıyorum
Oyundan görüntüler gördüm, güzel de yapıyorlarmış. Oyun dengesini de aynı şekilde eski oyunlara göre düzelteceklermiş.
Fallout'un ingilizcedeki terim anlamı "nükleer bir silah patladığında etrafa yayılan radyoaktive toz"dur. Burda bilgisayar oyunu olan Fallout'tan bahsediyrouz, o da bilgisayar oyunları arasında bir efsane bir rpgdir. Nasıl deyim? Manyak bir şeydir.
Oyunda nükleer savaş sonrası bir dünya atmosferi içindeki bir karakteri canlandırıyosun ve içinde bulunduğun bölgenin yaşamsal ihtiyaçlarını temin için başladığın görevde epey epey bir şey yapıyorsun. En önemlisi eğleniyrosun! Hem de deli gibi! Tüm hareketlerinde serbestsin ve kafana o an ne esiyorsa sadece yapıyorsun.
İlk fallout çıktı, çok güzeldi. İkincisini çıkartmaları 3 yıl kadar sonraya geldi. Bir üç yıl daha sonra Fallout Tactics: Brotherhood of Steel çıktı. şimdi de tam Fallout 3 beklenirken elemanlar tuttular bu oyunu yapan şirketi kapattılar ama duydum ki hala oyunun çıkması ihtimali varmış ama yapımcı şirkete yani interplaye (interplay'in üçüncüsü çekilmiyor
) yeterince ısrar edilirse öyle bir ihtimal varmış diye duydum.
Ne dersiniz arkadaşlar toplu halde adama mail falan atsak yeterince ikna edici olabilir miyiz?
Oyunda nükleer savaş sonrası bir dünya atmosferi içindeki bir karakteri canlandırıyosun ve içinde bulunduğun bölgenin yaşamsal ihtiyaçlarını temin için başladığın görevde epey epey bir şey yapıyorsun. En önemlisi eğleniyrosun! Hem de deli gibi! Tüm hareketlerinde serbestsin ve kafana o an ne esiyorsa sadece yapıyorsun.
İlk fallout çıktı, çok güzeldi. İkincisini çıkartmaları 3 yıl kadar sonraya geldi. Bir üç yıl daha sonra Fallout Tactics: Brotherhood of Steel çıktı. şimdi de tam Fallout 3 beklenirken elemanlar tuttular bu oyunu yapan şirketi kapattılar ama duydum ki hala oyunun çıkması ihtimali varmış ama yapımcı şirkete yani interplaye (interplay'in üçüncüsü çekilmiyor
Ne dersiniz arkadaşlar toplu halde adama mail falan atsak yeterince ikna edici olabilir miyiz?
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Wasteland'de geçmesiyle de alakası var. Görevler bir fallout oyunu için fazlaca lineer. Gene de harita üzerinde giderken random encounterları gördükçe bu bir fallout oyunu dediğim çok oldu. Çok güzel random encounterlar var, çeşit çeşit mizah unsurları. Mesela bir tanesinde 4 brahmin bir masaya oturmuş poker oynuyorlardı ben yaklaşınca hepsi kaçışıp brahmin taklidi yapmaya başladılar ve işin asıl ilginç yanı poker masalarında 26000 bottle cap kadar bir para mevcuttu. Bendeki parayla kıyaslayınca hangimiz brahmin diye sordum kendime.
Daha ilginç pek random encounter var.
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

wasteland de zamanının efsane oyunlarındanmış benim bildiğim kadarıynan. edinilebilir. belki free olmuştur. ben bi bakıyım.
yaw, bi de, fallout ile ilgili çok başlık oldu arkadaşlar. Masaüstü için bi tane, CRPG olarak da bi tane var zaten. konuyu dağıtmasak da o başlıklardan dewam etsek ii olur diye düşündüm ben...
yaw, bi de, fallout ile ilgili çok başlık oldu arkadaşlar. Masaüstü için bi tane, CRPG olarak da bi tane var zaten. konuyu dağıtmasak da o başlıklardan dewam etsek ii olur diye düşündüm ben...
War, war never changes...
buldum...wasteland için http://csr.oli.tudelft.nl/onderverenigi ... &sort=year
bissürü oyun daha var orda eskilerden. kolay gelsin.
bu başlığa yazmıyalım demiştim ama artık mazur görürsünüz di mi. bak url verdim size
bissürü oyun daha var orda eskilerden. kolay gelsin.
bu başlığa yazmıyalım demiştim ama artık mazur görürsünüz di mi. bak url verdim size
War, war never changes...
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı