Taksim'de Heykelin Gölgesi
-
Kirshamor
- Kullanıcı

-
squva
- Kullanıcı

ama ben
yok kesınlıkle kurumadım
ben orda coook cıddıydım.
yanı itiraf bazen seysiz cumle kuramiyorum.
ama orda tam anlamıyla sey i kastetmistim
yani buyu istesem ehodia ya bi el sallarim o halleder
yok kesınlıkle kurumadım
ben orda coook cıddıydım.
yanı itiraf bazen seysiz cumle kuramiyorum.
ama orda tam anlamıyla sey i kastetmistim
yani buyu istesem ehodia ya bi el sallarim o halleder
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
-
Kirshamor
- Kullanıcı

-
squva
- Kullanıcı

bak simdi
sey olayi hassas konudur.
ben sahsen her seye sey derim. ve bunu ayirt edebilen coooook yetenekli arkadaslarim var.
bi sure sonra neye sey ettigimi cok gusel sey ediyolar. biz de kendi aramizda bir nevi argo olusturmaya calistigimiza gore burda seyi sey icin sey edebiliriz ve kimsenin kafasi karismaz. tamam baslarda olabilir ama herseyin basi seydir-zor.
sey olayi hassas konudur.
ben sahsen her seye sey derim. ve bunu ayirt edebilen coooook yetenekli arkadaslarim var.
bi sure sonra neye sey ettigimi cok gusel sey ediyolar. biz de kendi aramizda bir nevi argo olusturmaya calistigimiza gore burda seyi sey icin sey edebiliriz ve kimsenin kafasi karismaz. tamam baslarda olabilir ama herseyin basi seydir-zor.
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
-
squva
- Kullanıcı

bence de senin bahsettigin bu sey kesinlikle sey olmali

-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi