Norticus wrote:bu arada pizza hut ta rezervasyon olayı var mı bilionuz mu?
Bugün Quel-Shin de aynı şeyi söyledi, ben de telefon ettim. Rezervasyon yapılmıyormuş ama o saatte kimse olmaz dedi. Ben her ihtimale karşı adamın adını aldım tabi. Terslik olursa adresi biliyorum.
Baktık yer yok, atlarız metroya Profilo'ya gideriz.
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.
Drizzt_Dourden wrote:abi ben pizzada iddami kaybettim
gecen haftasonu kastamonu-safranbolu gezisine gittim...gerçekten safranbolu müthiş bi yer.Kastamonu'da da bi konaga gittik öglen yemegine
kastamonunun etliekmeği meshurmus...gittik konaga..sınırsız etliekmek sınırsız ayran...Bu etli ekmekte lahmacun büyüklügünde bişi iki kat gelio yarım lahmacun boyunda yani...Arkadaslar Konak Rekoru 10etli ekmekmiş 16 tane yedim
midem bi 20 dilim pizzayı su sıralar kaldırmaz annicanız
Afiyet olsun.Aklıma takılan su o mide nesıl bır sey ki 16 tane etli ekmeği alabilecek bir kapasitede vücuduna yazık senın ya.Ama takdir etti dorusu.Pazar günü bir dilimde senin için yiycem.Hatta karşılıklı yiyelim...
pizza'yı fazla sevmediğim halde sırf sizin gibi bu işte büyümüş veya benimle aynı olan kişilerle tanışmak için pazar günü orada olacağım.inşallah beni sever beni aranıza kabul edersiniz ustalarım ve rankdaşlarım
isKENDER wrote:pizza'yı fazla sevmediğim halde sırf sizin gibi bu işte büyümüş veya benimle aynı olan kişilerle tanışmak için pazar günü orada olacağım.inşallah beni sever beni aranıza kabul edersiniz ustalarım ve rankdaşlarım
katılıyorum iskender
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Gittikçe uzaklaşıyorum, her şey bulanık gözüküyor, bir şey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluğun içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?
İçini görmedim ama taksimdeki Pizza hut bu kadar adamı alabilecekmi merak ediyorum.
Ve bir şey daha var bu kadar adam beni nasıl tanır diye düşündümde aklıma en iyi çare olarak Pizza hut ın kapısından ben geldi diye bağırarak girmek geldi...
evet uyuya kalanların diyar içinde ne hallere düştüğü
resimler bölümünde/etkinlikler/shadowmaster şeklinde tarif edilebilir
merak eden gidip baksın
(tehdit miydi?)