Ortalamayı düşürmeyerek mideme indirdiğim 10 dilimden sonra anca kendime geliyorum, yaşlandık mı ne?
Eh, ben de şöyle bir sıralayayım.
1) 20 kişi limitini aşarak yeni bir rekora imza attık.
2) 20 küsür kişi bile Pizza Hut'ı batıramıyor.
3) Bundan sonra Kirshamor'un üzerine tanımıyorum, geç geldiği halde sildi süpürdü.
4) Hayatımda belki de ilk defa (Mehmet bey olduğum 1 aylık dönem dışında) bir sürüye ait olmanın ne demek olduğunu hissettim. Demek ki ben kendimi anormal zanneden bir normalmişim.
5) Tören varsa taksim meydanından, maç varsa cafe'den kovulursunuz.
6) Güneşi gördük diye ince giyinmeyin, daha havalar soğuk.
7) squva: cöööööö diye korkutan vampircik. Kender mi? Ops!
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.
Yok yok korkma...
ama ne yapıcağını bilemem eh bir Druidin annesini tahmin et neler yapabilir...
Benden bile yüksek bir ruhu var...
Hepimiz öleceeeez....
Neyse ben çıkıyorum bana fındık ezmali sandviç yapmış mutfaktan çağırıyor....
Hadi iyi geceler...
Son anda söyledi Pizza Huttaki herkese selamı varmış.
Harika bir gündü. Gelen herkese teşekkürler Gelmeyenler zaten kendi kaybetti :p. Bu arada arkadaşların aksine, bence squva son derece korkunç. Yani nasıl desem insan ürperiyor
evet arkadaşar ben de çok eğlendim.. fakat pyros beni gördü! evet hepiniz için sinsi ve hain planlarım var ........
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
şöyle ki...şaşkn ördekliğim yine üstümdeydi...üstelik aşırı uykusuzdum ve akdeniz denen pizza iğrenç bişe yemeyin:)
bunun dışında erkek olduğumu zanneden birinin varlığını öğrendim..İri olabilirim ama erkek?ASLA!!!!!
yine de harikaydı..beyler birbirlerini paraladılar fazla yiyim diye...eh işte daracık adam hepinizden fazla gtürdü....alın dersinizi..atıp tutmayın..
hem şu perili ev meselesini de düşünün...gzl olur o:)
ben geldiğimde toplanmıştı güruh çoktan .. gelip de kendimi tanıtırken neler hissettiğimi ve düşündüğümü bir bilseniz korkudan titriyordum açıkçası daha sonra polis in gelmesi daha sı bandonun bizi karşılamaya gelmesi(tam ben bu espriyi yapacaktım ama yapamadım başkası davrandı!)daha sonra geçtik pizza hut a yedik, yedik.. sonra ver elini tophane ...
not: dragonfly ile norticus arasında geçen frp han düellosu müthişti tebrik ediyorum ayrıca pyrosun kurguladığı da güzeldi aslında ben sonucu çoktan bulmuştum da söylemiyordum birde birşey sorucam dragonfly ın 2 pipetle içtiği şey kola mıydı? hani nargile cideyken ne diyim dragonfly miden delinmiş olabilir içtiğin sulara dikkat et(hani fışkırır sonra deliklerden..)
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
abi müthiş geçti bu pizza günü gelmeyenler kendileri kaybetti gerçektende ben bu kısa boyuma rağmen 6 veya 8 tane yedim kıskananlar ve gelemeyenler çatlasın
hhhheeeeeeeeeee unutmadan fark ettiyseniz pizzalar sonlara doğru sıcak gelmeye başladı (eeeeeeeeeeee bir pizza 20 saniye içinde biterse hem garsonlar baş sallar hemde yeni yapmak zorunda kalırlar)