Tabiiki titanlar inanılmaz varlıklardır. Tanrının oğulları... devler...
Muhteşemler fakat ejderhalar da asla küçümsenemez ve aynı zamanda yüksek strleri vardır ben bunu demek istemiştim sadece...
Corax'ın bir ogreye bilek güreşinde yenilmesine imkan vermiyorum (Düşünsene 3,5 metrelik bir ogre geliyor eliyle Corax'ın bileğini kavrıyor ama Corax delirince dev gibi yaratığı bilek güreşinde yeniyor hahahaha!
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Sevgili Raist,Zaknafein(Zagnafein deil)Drizzt'in babası oluyo.
Ewet Soth,ben de Zaknafeinin en sıkı fighter olduğunu düşünüyorum ancak anket Drizzt in Artemis ile karşılaştığı zamanda geçiyor ki bu da Zaknafein ölü demek.
E o zaman ben gazı aldım hemen yeni anket açmam mı
Walla Raistciim Zaknafein avam sınıfından bi drow.Yani doğuştan noble değil.(Drow toplumunda biraz sınıf arımcılığı vardır da)Drow hakkında daha çok bilgin olsa daha rahat anlatıcam ama şöyle diim Zaknafeinin annesi diğer çoğu dişi gibi Lloth'un rahibesi değil.Onun için Zaknafein belkide annesini seven tek drowdur.(hatta bi başka drowsa sevgi besleyen ilk drowdur heralde)Dövüşmeyi sadece annesini daha iyi korumak için öğreniyo ve drowların şu ana kadar yetiştirdiği en mükemmel fighter olarak çıkıyo karşımıza.Bi zaman sonra Do'Urden evinin o zamanki Matron'u(yani evin annesi)Matron Verda onu keşfediyo ve onun zamanında akademiye gidiyo.(fighter eğitimi için)Her sene 1. oluyo ve sonunda eve geri dönüyo.Evin silah ustasını devirip silah ustası oluyo.Bu arada Malice evin başına geçiyo ve Zaknafein'i patron olarak şeçiyo.(malice,Verda nın en büyük kızı.haliyle o ölünce Malice geçiyo yerine)Zaknafein ve Malice in bikaç çocuğu oluyo bunların da noble olan 3.sü şu senin de bildiğin Drizzt...Kısaca bu.Ama Zaknafein tüm drowlar tarafından efsanevi ve yenilmez kabul edilir.Ama ölüyo. nasıl dersen onu da yazarım
Yaziim tabi...
şimdi drowlar belli dönemlerde küçük bi grupla yüzeye akın düzenler.Bu grup 10 küsür fighter,4-5 mage,4-5 tane de priestess olur.Ve adamların tek amacı kendi türlerini bulup(wood elf vs.karşılarına kim çıkarsa)katletmek.Drizzt bu avlardan birinde kasıtlı olarak küçük bir elf kızını öldürmüyo.Ve öldürülen annesinin kanıyla kamufle ediyo.(arada bi dizi olay oluyo atlıycam onları).Tabii tüm takım drizzt kızı öldürdü sanıyo. Menzoberranzan'a döndüklerinde konu Do'Urden aile meclisinde konuşuluyo.(Yani Zaknafein de duyuyo öldürdüğünü)Zaknafein de başından beri Drizzt'in gözü kara bir drow katili olmasını istemiyo.Öünkü kendi oğlu,ve Drizzt in içinde öyle kötülük barındırmadğını biliyo.E böyle bi elf kızını öldürdüğünü öğrenince Zaknafein ilk idmanlarında öldürmeye kalkıyo Drizzt'i.tam öldürecekken Drizzt "ben elf kızını öldürmedim"diyo. Bu arada Malice de bunları izliyo oluyo ve anlıyoki Drizzt Lloth'u sinirlendirmiş hareketiyle.Bu sefer bi gece Zaknafein'i uykusundan kaldırıyo.diyo böylee böyle biz Drizzt'i öldürücez Lloth'un gözüne girmek için.Zaknafein de Drizzt'i öldürmeyin onun yerine beni öldürün onu affedin diyo.Malice de kabul edip Zaknafeini öldürüyo...
tabii Drizzt bu olanları öğrenince evden kaçıyo ve ilk kitap olan "anayurt" böyle bitiyo.Başlıyo ikinci kitap "sürgün".Hikaye kısaca bu...
E ne diyorum ben sana. şu hayatta okuduğum en süper kitap anayurt. Drizzt serisininde en iyisi tabiki. Al oku diyorum ben sana bir aydır koş koş..(Hadi esk. otursan gel iste vereyim dicem ama...)
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
"şu kapıya saldır ölü olan!"
"Ulan manyak mısın necro? Ne istion güzel kapıdan... Peki abi pardon abi hemen saldırıom abi... Aman abi... Ben ettim sen etme abi..."
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power