Bişey sorucam neden konser olması seni bu kadar etkiliyor? sende mi varsı o konserlerde? olmazsa seni izleriz ve bu arada mangal işine ne diyosunuz? odtüde cız bız...valla karnm ackıtı gidip yiyim bişeyler
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Hükümlü wrote:Bişey sorucam neden konser olması seni bu kadar etkiliyor? sende mi varsı o konserlerde? olmazsa seni izleriz ve bu arada mangal işine ne diyosunuz? odtüde cız bız...valla karnm ackıtı gidip yiyim bişeyler
Evet Hükümlü, ben de varım konserde.. şef asistanıyım. Yani sallarsam beni sallayacakları bir pozisyondayım.
burock wrote:abi odtünün içinde mangal pek olcak bişiy diil. ha odtüde çarşıda bi yerde oturup yiyebiliriz ama mangal olmaz bence
Vururlar olum adamı odtü'nün içinde mangal yapmaya kalkarsanız...
bu arada, hükümlü, benim işim genelde 20:00 civarında biter, protokol olacağı için onlarla hoşbeş derken beni 23-24 unutun derim ben çok üzüldüm ya, ne güzel buluşacağız diyordum...
gerçekten gelememen oldukça fena oldu molydeus artık inşallah diğerine ve ben ona gelemiycem ancak 20 hazirandan sora olursa her buluşmaya gelmeye çalışcam!!!1
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Gelin Erzuruma vallah Mangal yapmazsam ne neyim... Bırakın Ankarayı yahu.... Zaten Atatürk de önce Erzuruma gitmemiş miydim???
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>