ya şimdi biz ankaralı tayfası niye buluşamıyoruz....yakında istanbul tayfasına uçacam haberiniz olsun...biri diyo buluşalım kimse dinlemiyo...hadi gün bulun da özlem giderelim...
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
şimdi istanbul tayfası Ankara tayfasından daha kalabalık ve daha aktif olduğuna göre, bence daha önce sözü edilmiş Ankara Ziyareti, İstanbul Ziyareti olmalı . Hem burda deniz de var
Haklısın tabi! Metucon'dan daha iyi bir buluşma noktası şu sıra olabilir mi? Olsa bile bulmakta zorlanırız sanıyorum.
Ã?yleyse hadi metucon'a!
Kaç kişi geliyor metucon'a? Hangi oyunlardasınız onu da merak ettim doğrusu. www.metucon.com adresinden baktığımda çok ilginç konulu oyunlar gördüm. Bu metucon bence çok eğlenceli geçecek.
Aynen aynen. Geçen sınırsız pizza günü etkinliğindeki toplu fotoğrafta isKENDER'in hanginiz olduğuna kafayı takmıştım zaten, kimseden cevap alamadım. Bu sefer hepinizi soracağım. Nıhahahaha!
ya ankara tayfası bu kadar az mı? kaldı ki azalin ankara tayfsından da değil.. bayağı bi azsınız galiba.. biz sene başındaki ilk buluşmamızda bile daha fazlaydık...
rose boşuna dert yanmış sallayan yok gibi... kirshamor un dediği gibi biz bi de ankarada toplanır toplanamamaktan dem vuranları biraraya getiririz...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea