O da ne??
-
Firble
- Forum Yöneticisi
Yahu eğer öle bi sürü tema felan olursa o zaman bu siteyi yavaşlatmaz mı bi yerde duymuştum bu arada hala Oren Cem akyürek mi buna cevap almadım. Eee o zaman her halde o olsa gerek her halde.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Palisdan
- Kullanıcı

Anka kuşu insanları kavuşturuyorsa çok uyumlu olmuş. Logoyu yapanın da yaparken site logosunda ankayı tercih ettiğini öğrendiğime göre rahatladım.
Anka'yı ben de severim. Hatta Ã?atlak Kazan'da Ankateleği isimli lirimle şarkı çalıyorum. Yazı öncekine kıyasla çok daha okunur o da iyi.
Ama farklı temalar kullanılırsa sitenin bir düzine logosu olması gerekmez mi? Reklamdan imajdan çok anlamam ama logo sayısının artması o logonun siteyle özdeşleşmesini zorlaştırır gibi geliyor bana.
Ama farklı temalar kullanılırsa sitenin bir düzine logosu olması gerekmez mi? Reklamdan imajdan çok anlamam ama logo sayısının artması o logonun siteyle özdeşleşmesini zorlaştırır gibi geliyor bana.
Taşlar unutana dek...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

ne gibi???Cyan Bloodbane wrote:Oren bana bu konuda bi ders ver
2. size bir söz vermiştim ve tuttum eski resimlerimden kurtulup galerime yeni resimlerimi koymaya başladım...
benim dışımda CEm Akyürek de çok güzel çiziyor, tekniğini yakından inceleme fırsatı buldum çizgiler fln muazzam...
o da resim yolladıkca ekleyeceğim...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Oren Dostum seni bekliyorum Avatarımda öyle...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
isKENDER
- Kullanıcı

-
majenta
- Kullanıcı

-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
-
Hükümlü
- Kullanıcı