oyun tavsiyeleri
oyun tavsiyeleri
arkadaşlar. neverwinter knights'tan beri hiç adam gibi oyun alıp oynamadım. bi ara disciples 2'yi denedim. ona da pek ısınamadım. var mı şöyle kıyıda köşede kalmış fazla kastırmayacak (hem bilgisayar, hem oyunun gidişatı açısından) güzel oyunlar? fantastik rpg olması gerekiyo tabi.
Domine, serva animos nostros...
ww seversen, biraz eski oyun ama vampire the masquarade: redemption ı tavsiye ederim. ama netten patch ni çek.
ayrıca temple of elementel evil ii.dir.. 3e edition greyhawk setting de geçer.
şimdilik bu kadar.
ayrıca temple of elementel evil ii.dir.. 3e edition greyhawk setting de geçer.
şimdilik bu kadar.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
NWNin 2 tane expansion packi var. eğer onnarı oynamadıysan oynamanı öneririm. özellikle 2.expansion (hordes of underdark) gayet ii. underdarkta geçtiini söylemem lüzum yok sanırım
temple of elemental evil, oyun akışı açısından çok başarılı olmasa da 3,5ed. kurallarını öğrenmek açısından oynanası bi oyun.
biraz eski ama hack'n'slashten hoşlanıyosan icewind dale2 oynayabilirsin.
daha da eskilerden, azalinin bahsettiği vampire the masquerade-the redemption zamanına göre başarılı bi oyundur. ama patchi indirilmezse oynanılmaz oluyo. AZALIN bilir
temple of elemental evil, oyun akışı açısından çok başarılı olmasa da 3,5ed. kurallarını öğrenmek açısından oynanası bi oyun.
biraz eski ama hack'n'slashten hoşlanıyosan icewind dale2 oynayabilirsin.
daha da eskilerden, azalinin bahsettiği vampire the masquerade-the redemption zamanına göre başarılı bi oyundur. ama patchi indirilmezse oynanılmaz oluyo. AZALIN bilir
War, war never changes...
oofff ofofff.. bilmezmiyim.. sayın başrahip.
bi dünya "tremere" öldürüp oyunu save edememek, delirtir insanı. allah tan patch i buldukda, inadına her öldrüdüğüm vampirden sonra save attım....

bi dünya "tremere" öldürüp oyunu save edememek, delirtir insanı. allah tan patch i buldukda, inadına her öldrüdüğüm vampirden sonra save attım....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?