Evet evet haklısın. Darısı C&C'nin başına. Gerçi gittikçe özgürlüğü daha serbest bırakıyorlar. Oyuncuyu en rahat şekilde hareket etmesi için ellerinden gelenide yapıolar yane...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Orası doğru ama ben yinede encounter'lardan daha çok hoşlanıyorum. Zaten puzzle işi bana göre diil pek (her ne kadar adventure türü oyunların hepsini bitirmiş olsamda )
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Bende encounterları daha çok severim garip gurup yaratıklar filan çıkar karşımıza ne olduğuunu anlamaya ve zayıf noktalarını öğrenmeye çalışırız
Bu arada benim puzzle'dan kastım aynı zamanda senaryodaki bazı gizemler ve ortaya çıktığında insanı "Vay anasını sayın seyirciler" dedirten tür olaylardan da bahsetmek istedim...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Abi hırsız dediğin içinde rahat edebileceği ve onu mümkün olduğu kadar iyi koruyabilecek fakat asla ses çıkarmayacak bir zırha ihtiyaç duyar... BU da dex'i sürekli artan hırsızlar için ilk başta studded leather sonradan da leather giymesini gerektirir... Aşmış hırsızların bir şey giymeden dolaştığı da görülmüştür (abarttım )
Dex'ine güvenen bir feat alır ve dex bonusunu cons ile değiştirerek ac ye ekler. Thiefler için mükemmel. Ama benim favorim yinede Platedir. Arthas'a bakınız efendim. Nede güzel örülüp dövülmüştür o zırh öyle. Ama işin ilginç yanı dizlerindeki kuru kafa şekillerini nereden buldu da takıtırdı 10 günlük yolculukta onu anlamadım ben. Gerçi önemlide değil yakışmış. Ben diyorum kitabı çıksın ilah olacak Arthas ve filmi bile çıkacak.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Ailece hastayız Arthas'a ve karizmasını nefes almadan takip etmeye çalışıyoruz. Yine de Frozen Throne'un tepesine oturan karizmasını algılayabilmemiz işten bile değil. Zırhı da inanılmaz abi adamın herşey inanılmaz (bak konudan da bahsettim )