20 Haziran sonrası Ankara tayfası...
-
Hükümlü
- Kullanıcı

20 Haziran sonrası Ankara tayfası...
evet! 24 gün sonra her şey bitiyor! ne dersiniz şöyle bir dizi etkinlik düzenlesek...mesela göl kıyısında piknik, havuz sefası vırrt, zırt...hadi yapalım!
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
-
Azalin
- Kullanıcı

-
Azalin
- Kullanıcı

-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Ehem birde ben gelmek isterim hani kamber olayını canlandırmak için 
Ankara tayfası öz olmalı lar zaten ağır bir şehir onalrın yaşadığı yer onca milleti onların yaşadığı yerden yönetiyorlar....
Neyse abi ben Ankaranın o ihtişamına bayılıyorum resmen ülkeyi oranın yönettiği binalarından belli babacım.Genel kurmayın onunden bır gecıyorsun değme Paladin karargehlarına beş değil onbeş basar ,onun için dediklerimi yanlış anlamayın ....
Ankara tayfası öz olmalı lar zaten ağır bir şehir onalrın yaşadığı yer onca milleti onların yaşadığı yerden yönetiyorlar....
Neyse abi ben Ankaranın o ihtişamına bayılıyorum resmen ülkeyi oranın yönettiği binalarından belli babacım.Genel kurmayın onunden bır gecıyorsun değme Paladin karargehlarına beş değil onbeş basar ,onun için dediklerimi yanlış anlamayın ....
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
-
Hükümlü
- Kullanıcı

burak burak! msj yazdı! ahahaha!!! sevinçten ağlıycam
evet o zaman eğer buluşmayı hafta içi ayarlarsak ben sizi göl kenarına havuz keyfine götürebilirim...hadi öğrenciliği özlemeyen burak bey hafta içi bir ara gelebilir misiniz?
sizi bilmem ama ben orta dünyada k*ç büyütmekten bıktım
evet o zaman eğer buluşmayı hafta içi ayarlarsak ben sizi göl kenarına havuz keyfine götürebilirim...hadi öğrenciliği özlemeyen burak bey hafta içi bir ara gelebilir misiniz?
sizi bilmem ama ben orta dünyada k*ç büyütmekten bıktım
--------------------------------------------------
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

ankara tayfası şmdi çalışlma uykusunda...yerinizde olsaydım uyandırmazdım...uyanırsak...neler olşabileceğini ahmin bile edemöezsiniz. Ağır adamlar delirir kısacası:)
napsak napsak...20 haziran ardı ii bi dağıtmamız lazım zaten..ya nediycem acaba konser falan yokmu ki...herkes bireden buluşup gitsek?:)
napsak napsak...20 haziran ardı ii bi dağıtmamız lazım zaten..ya nediycem acaba konser falan yokmu ki...herkes bireden buluşup gitsek?:)
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...