Biraz Yardım İyi Olurdu...

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
Post Reply
feverbeast
Kullanıcı
Kullanıcı

Biraz Yardım İyi Olurdu...

Post by feverbeast »

Selamlar,

Siteye yeni üye oldum ama üyelik gerektirmeyen bölümleri bir süredir takip ediyordum. Nedeniyse, siteye üye olurken bazı sorunların çıkmasıydı -bilgisayarım biraz sorunludur...

En sonunda sorunu düzelttiğimde, ne kadar çok şey kaçırdığımı fark ettim. Ve bana yardımcı olabileceğinizi düşündüm.

Ben, Frp bilgisi kitaplarla ve bir-iki yarım kalmış (hatta bir adım ilerlememiş) oyunla sınırlı biriyim ve uzun zamandır (Pc oyunlarıyla geçen zaman hariç) bu konuda kimseden yardım almadan ilerlemeye çalışıyorum. İngilizcem şimdiye kadar berbattı fakat kursa başladım.

Sorum şu: Acaba beni oyun oynanırken izleyebileceğim bir ortama kabul eder misiniz? Daha da ileri gidip bir oyunda (ad&d) rogue olmayı isterim.
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

senin ilacın dilbao
yakında damlar biraz sabret
hem bu dileğini
dm ve oyuncu bekleme salonlarina da yansıtırsan iyi olur :D
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Ã?ncelikle hoş geldin diyelim...

Benim perşembeleri oynattığım bir oyun var(istanbul/kadıköyde), istersen katılabilirsin. Bunun haricinde haziranın sonlarına doğru okul nedeniyle oyuna hasret kalmış kişiler oyunlarına başlayacaktır. Ben de dahil birçok kişi yeni oyunlar açacaktır. Biraz beklersen eminim kendine uyun bir oyun bulursun...
Pyros un da dediği gibi Oyuncu Bekleme Salonu yada ZB Bekleme Salonundaki oyuncu arayan kişilere bakmanı öneririm.

Ayrıca izlemekle yetinme, oynamayı hedefle. Oyna ki oyunculuğun ilerlesin.

Bu arada oyun, kural, sistem yada benzeri bir konuda aklına takılan herhangi birşey olursa yine forumlarda soruna cevap arayabilirsin. Hatta aramalısın...
"Lovefull Evil"
feverbeast
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feverbeast »

Tamamdır. Teşekkür ederim. :)

Gerçi, zaman nedeniyle oyunlara gerçek hayatta katılabileceğimi sanmıyorum ama belli de olmaz. Aslında bir DM bulup, irc üzerinde bir oyun olabilir.
Post Reply