ragnarök online
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
ragnarök online
daha online olarak hiç oynamamış olsam dahi müziklerinin hepsini dinlemiş ve görüntü ve konu icabı ile harika bir oyun olduğu kesin olan bir oyun bence ragnarok 
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
-
Dilbao
- Başbüyücü
Yaklaşık 1 aydır oynuyorum. Bence en başalılı online oyunlardan biri, grafiklerdeki sadeliği ve şirinliği, müziklerdeki güzelliği ve dostane oyun ortamı harika bir oyun.
Ayrıcı oyunun tükçe desteği de olduğunu ve oyuncularun yaklaşık %30 unun türk olduğunu de belirtmek isterim.
Oyunu, kendi sitesinden download edebilir (~650mb+150mb yama) ve 15gün boyunca ücretsiz oynayabilirsiniz. Download edemeyecek olan varsa gerekli dosyaları cd şeklinde de verebilirim.
Ragnarok Online
Ayrıcı oyunun tükçe desteği de olduğunu ve oyuncularun yaklaşık %30 unun türk olduğunu de belirtmek isterim.
Oyunu, kendi sitesinden download edebilir (~650mb+150mb yama) ve 15gün boyunca ücretsiz oynayabilirsiniz. Download edemeyecek olan varsa gerekli dosyaları cd şeklinde de verebilirim.
Ragnarok Online
"Lovefull Evil"
-
Asuthay
- Kullanıcı

-
tifileray
- Kullanıcı

-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
FrostTR benim çok yakın arkadaşımdır... Benim sayemde başladı oyuna... biizm ark grubundan ilk ben başladım oyuna... Baktım oyunun içi hakkaten de boş, vazgeçtim oynamaktan...
Zaten Türkçe desteği de berbattı ben oynarken: "Onurunu korumak için swordunu çek" filan... şimdi bakıyorum kafeye gittiğimde; hiç bir farkı yok...
Ayrıca "Yaratık kes, güçlen, daha büyük yaratık kes daha da güçlen, daha güçlü yaratık kes, .....vb....." mantığı ile işleyen oyunlardan da nefret ettiğimden pek çekici gelmedi oyun... Para tuzağı sadece...
Saygılarımla...
Zaten Türkçe desteği de berbattı ben oynarken: "Onurunu korumak için swordunu çek" filan... şimdi bakıyorum kafeye gittiğimde; hiç bir farkı yok...
Ayrıca "Yaratık kes, güçlen, daha büyük yaratık kes daha da güçlen, daha güçlü yaratık kes, .....vb....." mantığı ile işleyen oyunlardan da nefret ettiğimden pek çekici gelmedi oyun... Para tuzağı sadece...
Saygılarımla...
Türklider...
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
İsteyene beleş Ragnarok serverının adresini veririm... Bana P.M. den ulaşın... Az kişiye sahip bu serverı fethedeceğiz Türkler olarak...
NOT: Yukarıda çekici gelmedi filan dedim... Hala çekici değil ama sırf beleş diye hırsımı alana kadar oynayacam sonra bırakıp gidecem...
Saygılarımla...
NOT: Yukarıda çekici gelmedi filan dedim... Hala çekici değil ama sırf beleş diye hırsımı alana kadar oynayacam sonra bırakıp gidecem...
Saygılarımla...
Türklider...
-
wicked_one
- Kullanıcı

-
The_Exile
- Kullanıcı

Kibrisliyla han maceralarımız meşhurdur.Knightdı o yanlış hatırlamıyorsam.Shadowdancerda bizim guilde girmişti.Savaşçı türkler.Ama fazla tanışıklığımız yok.tifileray wrote:oyunda beni gören var mı?thief im ve adım (tr)?benim tanıdıklarım kibrisli,the_angel_of_the_darkness,frostTR,frost shadowdancer,WaMpEx?bu sitede bu karakterlerle oynayanlar var mı???
Kaptan_Tr'yi tanıyan varmı.
-
Levian
- Kullanıcı

abi ben, freya, turkleader, UKRO da oynuyoruz ama turk oynamıyo galiba şu aralar...
gelen olursa Türk guild kurarız
http://www.ragnarok.co.uk/
buradan ilk önce register yapması ve ardından
http://81.152.135.173/download/files/patch07rar.exe
indirip ragnarok un klasörüne açması ve eng.exe ile oyuna başlaması lazım
gelen olursa haber versin
gelen olursa Türk guild kurarız
http://www.ragnarok.co.uk/
buradan ilk önce register yapması ve ardından
http://81.152.135.173/download/files/patch07rar.exe
indirip ragnarok un klasörüne açması ve eng.exe ile oyuna başlaması lazım
gelen olursa haber versin
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Server beleş ve isteyene devasa boyutta iyileştirici malzeme bulacağı tarlalar gösteririm... Bütün serverı yayan dolaştım neredeyse ve bi yığın tarla buldum... Her tür yardımı yaparım... Ama şu aralar pek arkadaşım olmayınca oynayan, bıraktım...
Yanıma bir acolyte lazım...
Saygılarımla...
Yanıma bir acolyte lazım...
Saygılarımla...
Türklider...
-
legacy_user_1144