Hayır ama monklar kendilerine firlatilan herseyi max DC:20 refleks save yapabilirlerse elleriyle yakalayabilirler
Düşününce baya ilginç. Ranger kocaman yayla adama ok atıyor monk okları yakalıyor
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Ehh tam maymunmuş adamlar (:P) Oku yakalama haa. Walla ben ömri-hayatımda Cüneyt Arkından başka eliyle ok tutan adam görmedim (haa bide neo var. Ama oda kurşun durduruyo o ayrı ...)
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Cüneyt arkın monk dememiş miydim
Adam metrelerce zıplıyor ok tutuyor zırh bile giymiyor tekme tokat girişiyor. Bu kadar saçma bir adamı class yapmışlar çok komik yani
Abiiii düşünsenize fullplateli cüce bir savaşçı 15x3=45 feet ile koşuyor run feati almış bir monk 90x5= 450 feetle feetle koşuyor HAHAHAHAAAA
Nası ya 10 katı hızlı koşuyor deliye bak, harika ya...
Adam "Flash" maşallah
Aslında keşişlerin bitmek tükenmez bi enerjileri var.Ama onlar daha çok maratoncu gibi.yani öyle sprinter diil.(yani en azından o kadar abartılmamalı,yuh la 90 feet ne..)
Raist sen okumuştun sanırım I,Strahd daki keşiş işte.Bence olması gerektiği gibi.Hani Strahd diyodu ya undead gücüm olmasa ritmine ayak uyduramazdım diye...
Evet bencede çok haklısın! Bence bir monk öyle olmalı yorulmamalı. Ama "supernatural ability" olarak fast movementları var
at hızında gidio arkadaşlar...