abi sorma, tapınaktaki işler yoğun, etkinniklere zaman ayıramıyorum. dediğim gibi, ben haftasonu aktivitelerine katılabilirim anca. ve hyr efendim öörencilii de zerre kadar özlemiyorum. ama 6 ay sonra fikirlerim deişebilir, bilemem...
Ghost_OF_A_Rose wrote:20 haziran ardı ii bi dağıtmamız lazım zaten
konserler var yazın. 20sinden sonra ankarada bon jovi ve rammstein konserleri olacağını duymuştum bi yerlerden ama ne durumda bilemem. onun haricinde, istanbulda rock festivalleri var ama fiyatları gayet tuzlu tabi. hem ben pazar gecesi erken yatıyom, ertesi gün işte sefil olmayayım die
bu arada benim önerim açıkhava etkinniği. gölbaşı, beynam ormanı falan olabilir.
Ya ne yapıcaksak 20 Hazirandan çok sonra olmasın... Yoksa bensiz yapmak durumundasınız ne yapıorsanız... Malum Dubaiden yol uzun
!!!!!! !!!! şu işe bak be! neyse
ben ilk hafta yokum 21'i ben antalya'da bi öss stresi atıcam ardından 27'si balo olduğundan burdayım hep...yani temmuzdan iştibaren her gün veya 21 haziran ban auygun ama burock gelemiyeceği için ben 26'sından ora derim...
bencede bi gölbaşı yazar...belki odtülü arkdaşlar bizi eymir'e sokobilirler ne dersiniz?
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
abi eğer bi gün izin alırsan yerimiz hazır!
babamın çalıştığı şirketin bir yeri var; ama hafta sonları misafir getirmek yassak...
o yüsden abijim bi gün izin al be cız bız yaparız havuza gireriz tenis oynarız
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
oldu canım.. gel sen buraya. bizim direktöre bi deyiver: biz buraklan mangala gidicektik de bi gün izin verir misiniz diye... o zaman gelirim... bana bunnarnan gelmeyin gardeşim
oldu canım.. gel sen buraya. bizim direktöre bi deyiver: biz buraklan mangala gidicektik de bi gün izin verir misiniz diye... o zaman gelirim... bana bunnarnan gelmeyin gardeşim